Bildirim
Ultra Güç tasarruf modunu kullanan var mı? (S5 ve Note 4 kullanıcıları gelsin)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Mod gercekten cok uzun sure sarj suresi sagliyor fakat devamli bu modu kullanmaniz mumkun degil. Sebebi ise incelemeleri izlediyseniz ekrani siyah beyaza ceviriyor ve (s5 icin) 6 adet programi kullanmaniza olanak veriyor. Mesela o programlarin biri saat olmazsa aktif alarmlarinizin hic biri calismiyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hsaid
Mod gercekten cok uzun sure sarj suresi sagliyor fakat devamli bu modu kullanmaniz mumkun degil. Sebebi ise incelemeleri izlediyseniz ekrani siyah beyaza ceviriyor ve (s5 icin) 6 adet programi kullanmaniza olanak veriyor. Mesela o programlarin biri saat olmazsa aktif alarmlarinizin hic biri calismiyor
Bu modu başka telleri yükleyebilirmiyiz ?
Suanlik icinde gelenler haricinde yuklenemiyor diye biliyorum
quote:
Upsm varmış root la oluyormuş root edip deniyorum şimdi
bende note 4 kullanıyorum gece 100 de bıraktım sabaha 97 ye düşmüş 3 lük bi düşüş beklemiyordum açıkçası,tecrübe eden var mıdır? normal mi sizce? bi videoda s5 i 1 hafta kullandıklarını gördüm -
ben kullanmıyorum. açık konuşmak gerekirse telefonu kısıtlayıp kullanmak için almadım tüm özellikleri sürekli aktif note 4'ümün, ekran parlaklığı %60 civarında tutuyorum o kadar. ultra değil normal güç tasarrufu bile açmıyorum ben :D 1 gün gidiyor şarjı, gayet yeterli benim için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuffkiLLe -- 22 Mayıs 2015; 20:03:21 > -
Telefonu 3310 a çeviriyor...Faydalı bir mod ama dağbaşında, yolda şarj sıkıntın varsa..Sürekli aç kapa yapılacak bir uygulama değil maalesef... -
romlarla kullanabiliyorsunuz
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Maestro58
quote:
Upsm varmış root la oluyormuş root edip deniyorum şimdi
Root ile eklemek sıkıntı hocam xposed falan onun yerine direk romla kurulugelmesi daha iyi
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X