Şimdi Ara

Ultra ince gövdeye sahip Honor Magic V3'ün tanıtım görseli ve videosu ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ultra ince gövdeye sahip Honor Magic V3'ün tanıtım görseli ve videosu ortaya çıktı
    Honor, geçtiğimiz günlerde Honor Magic V312 Temmuz'da Çin'de tanıtacağını duyurdu. Yeni model, geçen yılın en ince katlanabilir telefonu olan Magic V2'nin yerini alacak. Şirket, önceki modelden daha ince gövdeye sahip olacak yeni telefonunun tanıtım görselini ve videosunu yayınladı.

Honor Magic V3 neler sunacak?

Honor Magic V3'ün deri kaplamaya sahip arka paneli ve sekizgen metalik altın çerçeveye sahip kamera adasıyla oldukça şık ve kaliteli görünüyor. Kamera adasında periskop telefoto kamera da dahil olmak üzere üçlü bir kurulum göze çarpıyor. Yuvarlak köşelere ve kenarlara sahip telefon, oldukça ince kasasıyla dikkat çekiyor. Telefonun inceliği hakkında bir veri olmasa da, geçtiğimiz seneki Magic V2'nin açıldığında 4,7 mm, kapalı halde iken 9,9 mm kalınlığından daha ince olacağı belirtiliyor.

Gelen bilgilere göre göre Magic V3'ün kamera modülünde 50 megapiksellik bir ana kamera yer alacak. Telefonun periskop telefoto kamerası ise 3,5x optik yakınlaştırmayı destekleyecek. Snapdragon 8 Gen 3 yonga setinden güç alacak telefonun, 5000 mAh'lik büyük bir pile sahip olacağı, 66W hızlı şarj desteğine sahip olacağı ve uydu bağlantısını destekleyeceği söyleniyor. 

Ayrıca Bkz.Xiaomi Mix Fold 4 görüntüleri paylaşıldı: İşte tasarımı

Ultra ince gövdeye sahip Honor Magic V3'ün tanıtım görseli ve videosu ortaya çıktı
    Honor ayrıca Magic V3'ün yanı sıra Honor Magic Vs3'ü de duyuracak. Magic Vs3, Snapdragon 8 Gen 2 yonga seti ile donatılmış daha uygun fiyatlı bir model olacak. Honor, yeni katlanabilir cihazların yanı sıra 12,3 inç ekrana sahip Honor MagicPad 2 tabletini ve Honor MagicBook Art 14 dizüstü bilgisayarını da tanıtacak.

Kaynak:https://www.gsmarena.com/honor_showcases_magic_v3_and_its_extremely_thin_body-news-63545.php

• Samsung daha zamanı varken iptal etsin fold 6 takozunu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • iPhone’dan pahalı fiyatıyla unutulup gidecek bir model daha.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir Fold5 kullanıcısı olarak fold 6 dahil bu telefon çok daha iyi duruyor.

• En önemli faktör incelik bu cihaz da kağıt inceliğine en yakın cihaz. Samsung foldun hiç şansı yok.

• Vay vay vay

Ya bu ya da Xiaomi fold'un yenisi

Nefiiissss

Leziizzzzz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruhüso -- 3 Temmuz 2024; 21:8:53 >
  • Biraz da rekabetçi bir fiyatla piyasaya çıkarsa samsung fold telefonlarını almak için ya fanboy yada aklını ekmek peynirle yemiş olmak gerekir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çinlilerin yaptığını Samsung neden yapamıyor.Üstelik bu katlanabilir telefon modasını başlatan Samsung olmasına rağmen.

• Ah bir de kamera noktasında premium seviyeye getirseler süper olacak

• Huawei ve eskiden alt markası olanı Honor’u her ne kadar sevsem de, Honor şu ara tasarım çizgisini epey bir bozdu çünkü bu tasarımlar özgün değil bu ortada dev yuvarlak kamera saçmalığıyla (oldukça sevimsiz) Xiaomi gibi piyasa markalarına benzemeye başladı. Dolayısıyla bence markalar özgünlüğünü korumalı. Bir imzası olmalı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kamera adası çok çirkin duruyor.
    Bir şekilde markanın önünü kesmezlerse birkaç yıla katlanabilir telefonlarda önemli bir noktaya gelirler.
    Bu sektörde yıllarca deneyimi olan bilindik markanın şimdiden hem kasa hem de ekran olarak fersah fersah önündeler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 4 Temmuz 2024; 12:30:58 >
  • Hem iyi kamera olsun istiyorlar hem adadan şikayet ediyorlar.
    Hem ince olsun istiyorlar oldu başka...

• Klür134 K kullanıcısına yanıt
    risk almak istemiyor alıcısı var nede olsa satıyor ben fold 5 ten gectim magic v2 onnumara cihaz olmuş o incelik bile başlı başına yeter şimdi v3 gelirse fold 6 bakmadan v3 alırım yurt dışı olsada bakmam katlana bilir telefonda incelikte önemli etken

• Krone K kullanıcısına yanıt
    Birisi normal telefon birisi ise acılınca tablet oluyor farkıda ondan oluyor katlana bilir cihazlar 5 sene sonra ucuza alınır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.