Şimdi Ara

Uludağ Üniversitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gençler uludağ makine yazmayı düşünüyorum. Eğitimi ortamı nasıl üni nin kampüsü büyük mü makinenin bi yardımcı olun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uludağ ee deyim ben. Görükle kampüsü bayağı büyük. İlgini çekiyorsa her yer yeşil zaten. Ama şöyle bir şey var ki geçen sene Makine nin hazırlığını zorunlu yapmışlar sanırım. Hazırlığın olduğu kampüs normal Görükle kampüsüne epey uzak 30-40 dk otobüsle. Yurtlar da görüklede oluyor çoğunlukla. O yüzden geçebilirsen sınavla hazırlığı geçmeni öneririm.
  • caliskancocuk C kullanıcısına yanıt
    Ee nasıl peki memnun musun
    Bi de senin keşke buraya değil de şuraya gitseydim dediğin bi yer var mı 50k sıralamam var.

• Benim de 50k idi. Ee istiyordum zaten Bursa da oturduğum için Uludağ yazdım ben direkt. Bizim bölüm 2 sene felan önce sadece elektronikti daha sonra elektrik-elektronik oldu sıralaması 60k dan 56k ya felan çıktı artıyor anlıcağın. Fakat eksileri olarak dersler elektronik ağırlıklı sanırım. Bir şeyler anlatmaya gayret eden hocalarımız da var, kağıttan okuyup tahtaya yazan da.

İlgini çekiyorsa otomativ müh. 48k idi sanırım en son, 50k ya düşebilir belki pek fazla bu bölümden olmadığı için burayı da düşünebilirsin.
  • Kusura bakma çok sordum ama bileni bulmuşken sormak istedim ben çok kararsızım. Kimisi en kötü ytü oku uludağın makinesi bi işe yaramaz diyo başkası da uludağ makine iyidir Yıldız kadar var diyo. Ben ya oraya gelcem ya da 1 yıl daha beklicem sen tecrübeli biri olarak ne tavsiye edersin ?

• Bilmiyorum şimdi yanlış yönlendirme yapıp günahını almak istemem :) Bir arkadaşım Makine hazırlıkta okuyordu, ona da itü makina mezunu bi çalışan önermiş uludağ makineyi sıcak bakılıyor burda oranın mezunlarına demiş ama kulaktan dolma bilgiler bunlar tabii. Makina topluluğunun güneş enerjili araba fln uğraşıp yarışmalara katıldıklarını duyuyorum en azından çok pasif değiller demek ki. Ytü daha iyidir tabii ama 1 sene daha beklemek tamamen senin bilebileceğin bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stark7.

Gençler uludağ makine yazmayı düşünüyorum. Eğitimi ortamı nasıl üni nin kampüsü büyük mü makinenin bi yardımcı olun

hocam ilk yıl mı?

benim ilk yıl 50k dayım uludağ gazi kocaeli bilgisayar düşünüyorum. beklesem mi kalsam mı karar veremedim. kalıp aynı sonucu almaktan korkuyorum
  • caliskancocuk C kullanıcısına yanıt
    Sağol kardeşim

• bilmim valla B kullanıcısına yanıt
    Keşke ilk olsa 2.yılım. Sana tavsiyem artık altyapın var kal ve yeniden hazırlan çok iyi şeyler yapabilirsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.