Şimdi Ara

Uludağ Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği + Aile evi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ikili artık mantıklı gelmeye başladı. Şehir dışında burs olmadıkça okumak zor ki zaten 20 30k yapsam alabileceğim burs ya hiç ya çok az. Uludağa alternatif önünde birkaç üniversite var bunlar Sakarya, Eskişehir, Akdeniz vs ama burada üniversitelerin de uludağdan pek de farkı olduğunu sanmıyorum itü odtü boğaziçi ve yıldızdan sonraki okulların gözümde çok bir farkı yok açıkcası. Başta ege hedefliyordum(izmirde olduğundan) ama hem sıralaması yüksek obpden kaynaklı acaba o sıralamayı yapabilir miyim emin değilim hem de aile evinde okumak belki daha rahat olur diye düşünmeye başladım. Zaten ablam da benle aynı anda birkaç sene üni okuyacağından ekonomik olarak zor olacak o şehir dışında. Ayrıca uludağın önündeki dandik şehirlerdeki okullara bakarsak sanayi şehrindeki bir üniversitenin BM bölümü bence ileride daha da değerlenir gibi. Bilmeyenler için şu anda 35kdan alıyor. Dün liseden arkadaş grubuyla buluştuk hepsi ailen chpliyse aile evinde oku dedi benimkiler de chpli zaten. Ayrıca dün tek çift atarken sylas da ben şehir dışında okudum şehir dışı sefalettir falan dedi iyice kıvama geldim. Siz ne diyorsunuz 25k sıralama yapsanız aile evinde mi okursunuz yoksa farklı şehire mi gidersiniz? fosforcu tayfanın farklı şehirde ayakların üzerinde durmayı öğren savını desteklemiyorum sen şehir dışına gittiğinde bir işe girip çalışmayacaksan kendi ayakların üzerinde durmak falan yalan sadece ailene yük oluyorsun kendini de öyle teselli ediyorsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Hocam bence siz beceremiyorsunuz karı kız işini. 3 4 sene sevgili olmak okey de ilişkiye girmek için evlenmeyi bekleyelim derse basarım tekmeyi. Bana namuslu kız lazım değil. Aradığım kızın özelliklerini yazıyorum:
    Dinlerle alakası olmayacak.(koyu chpli olacak)
    Diz boyu edepsizlik arsızlık olacak.
    Kara mizahtan anlayacak.
    İngilizcesi, gavur kültürü iyi olacak.
    Ahlaksız laflar edip aklı baştan alacak.
    Yazın crop, tayt ve şort dışında bir şey giymeyecek sokakta sevgilim olduğunu görenler beni kıskanacak.
  • sınava girmeden bölümü kazanmışsın hocam

• HenryKissinger kullanıcısına yanıt
    hedefi ona göre belirliyorum.

• Kardeşim senin yapacağın sıralama 150-200k ona göre plan yap, 30-40k olma ihtimalin yok, 2 sene önce de aynısını dedim. Lise 1’den beri fantezi yapıyorsun ortada icraat yok. Ders çalışmadan hayal kurarak hedefe ulaşılmıyor.

• laptopu hazırla hanım

• 180k h.o

bölüm olarak önerim:

Bilecik şeyh edebali üniversitesi - istatistik ve bilgisayar bilimleri

Bursa’ya da yakın.

• ben anlamam kral laptopu hazırla baban general zaten turkiyede 200 tane general vardır hepsine twitterda oğlun laptopumu vermiyor yazarım illa birinden biri babandır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ege Tıp vs ODTÜ Makina
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Partinin ilçe başkanı mı bunlar twitterdan soytarılık yapsınlar 

dediğim gibi sayısalda 4 haneli sıralama yap. 4060lı bir gaming laptop hediye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C95D464A -- 7 Şubat 2024; 13:24:57 >
  • 100000 altı değil miydi niye 4 hane oldu

• up

• Hocam bence siz beceremiyorsunuz karı kız işini. 3 4 sene sevgili olmak okey de ilişkiye girmek için evlenmeyi bekleyelim derse basarım tekmeyi. Bana namuslu kız lazım değil. Aradığım kızın özelliklerini yazıyorum:
    Dinlerle alakası olmayacak.(koyu chpli olacak)
    Diz boyu edepsizlik arsızlık olacak.
    Kara mizahtan anlayacak.
    İngilizcesi, gavur kültürü iyi olacak.
    Ahlaksız laflar edip aklı baştan alacak.
    Yazın crop, tayt ve şort dışında bir şey giymeyecek sokakta sevgilim olduğunu görenler beni kıskanacak.

• benim adım laz ziya kullanıcısına yanıt

Her gördüğümde patlıyorum AHSHSHDHSHDHDHDHDHDDH

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • komik olan ciddi olması a

ah ah şöyle bir kızın tedrisatında uçak oluruz uçak

hedef2024 mü yazdı bunu? Kafayı yemiş la yazık

• Boniek kullanıcısına yanıt

Çevremde dolu ama bu tiplerin min 2 tokmakçısı 3-4 flörtü var

• daha tatlı olur daha tatlı olur

• https://forum.donanimhaber.com/annem-sehir-disinda-oku-diyor--156038507#156041114

• umarım istediğin üniversiteye yerleşirsin ama daydreaming yaparak imkansız. yardım almalısın bu konuda

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.