ARKADAŞLAR GEBZE BİLGİSAYAR VE ULUDAĞ ELEKTRİK ELEKTRONİK ARASINDA KALDIM GEBZEDE HAZIRLIK OLMASI ULUDAĞDADA EĞİTİMİN GEBZE KADAR İYİ OLMAMASI BİR TÜRLÜ KARAR ALAMAMAMA NEDEN OLDU BUNLARIN ÜSTÜNE BİDE MEDİPOL DİYETETİK VAR ODA ANADOLU YAKASINDAYMIS 3 ÜNÜN İÇİNDE EN MANTIKLISI VEYA EN İYİSİ HANGİSİDİR DİYETETİK İÇİN HERGÜN O YOL ÇEKİLİRMİ? AYRICA GEBZENİN ADIDA BİRAZ SORU İŞARETİ YARATIYOR
Gyte Hakkında fikir vereyim, öncelikle Gyte Bilgisayar'ın eğitimi hakkında aklında şuphen olmasın, zordur yorucudur fakat iyi egitim alırsın. Güzel bi egitim almak istiyorsan ve sürekli ögrenmeye çalışmaya istekliysen alışıksan, bence tercihlerde ilk sıralarda yazılabilecek universitelerden bir tanesi.Puanı, sıralaması kalitesini yansıtmıyor. İsminin Gebze olması dez avantaj evet ama sadece sosyal cevre bilmiyor, iş dünyasında çok iyi bir şekilde kendinden bahsettiriyor. İsmi Gebze olması gebzeyle ilgin olması anlamına gelmez, İstanbul'da oturup Gebzeyle ilgin olmadanda yasamını surdurebilrisn, istanbula sınır olmasından doalyı ulasımı kolaydır.