Şimdi Ara

Ulusal Staj Programı Başvuruları Başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Muhtemelen duyuruyu görmüşsünüzdür. Birçok kanaldan paylaşılıyor. Yine de konusunu açayım dedim.

Başvurmanızı tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha önce çalışmış biri tecrübelerini yazsa da seneye faydalansak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gençler anladığım kadarıyla işin şifresi dil bilmek, yani bölümü mölümü boşverin eğer doktor falan olmayacaksanız, dünyada 5-10 meslek dışında her kapıyı dil bilmek yeter, bilginize, sonra okudum ne oldu iye pişman olmayın, en azından ingilizce şart hemde su gibi olmalı

• Stajın süresi gelen teklifte mi veriliyor yoksa daha sonradan mı belli oluyor?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ranteq kullanıcısına yanıt

Uygulamadan baktım ama bir süre göremedim.

"İşveren Teklif Notu" kısmında yazıyor olabilirler.

• basvuru icin birkac ay sure var. erken basvurursak erken teklif gelebiliyor mu

• ranteq kullanıcısına yanıt
    Teklif geldiği zaman yazar. Staj süresi işverene bağlı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Staj seferberliği programı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nasıl başvuru yapıyoruz? Yardımcı olabilecek var mı ?

• en son kısımda başvur butonu gelmiyor bu sorunu yaşayan var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YTÜ Ehm -- 5 Ocak 2024; 0:58:39 >
  • Bu programdan çok beklentiniz olmasın birkaç arkadaşım bu vasıtayla tübitakta staj yaptı fakat kalanına gelen teklifler çok vasattı.

• DAha 1.sınıfım sanırım benlik değil

• Arkadaşlar benim Niğde'de üniversitede kaydım görünüyor ama ben şu anda maddi nedenlerden dolayı gitmiyorum ama kaydımı silmedim ben ulusal staj programına başvuru yapabilirmiyim peki ama ortalamamda çok düşük başvuru yapabilirmiyim başvurum kabul olurmu peki bende kendi ihtiyaçlarımı karşılamak için çalışmak istiyorum bunun için kpss ortaöğretime girdim bu yıl 62 aldım evet puanımın düşük olduğunun farkındayım ama birçok yere başvurdum olmadı kpss şartlı ya da kpss şartsız her yere başvurumu yaptım bir türlü şansım olmadı yani ulusal staj programına başvuru yapabilirmiyim bilgisi olan varmı bilen varsa yardımcı olabilirmisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatmanur Kılıç -- 23 Aralık 2024; 18:22:12 >
  • Fatmanur Kılıç F kullanıcısına yanıt
    Ulusal Staj Programı Başvuruları Başladı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.