Muhtemelen duyuruyu görmüşsünüzdür. Birçok kanaldan paylaşılıyor. Yine de konusunu açayım dedim. Başvurmanızı tavsiye ederim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Muhtemelen duyuruyu görmüşsünüzdür. Birçok kanaldan paylaşılıyor. Yine de konusunu açayım dedim. Başvurmanızı tavsiye ederim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
gençler anladığım kadarıyla işin şifresi dil bilmek, yani bölümü mölümü boşverin eğer doktor falan olmayacaksanız, dünyada 5-10 meslek dışında her kapıyı dil bilmek yeter, bilginize, sonra okudum ne oldu iye pişman olmayın, en azından ingilizce şart hemde su gibi olmalı |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Uygulamadan baktım ama bir süre göremedim. "İşveren Teklif Notu" kısmında yazıyor olabilirler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
basvuru icin birkac ay sure var. erken basvurursak erken teklif gelebiliyor mu |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Nasıl başvuru yapıyoruz? Yardımcı olabilecek var mı ? |
en son kısımda başvur butonu gelmiyor bu sorunu yaşayan var mı ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YTÜ Ehm -- 5 Ocak 2024; 0:58:39 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
DAha 1.sınıfım sanırım benlik değil |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatmanur Kılıç -- 23 Aralık 2024; 18:22:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|