Şimdi Ara

uluslararasi iliskiler hangi universite?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar yardiminiza ihtiyacim var. tm2 siralamam 65k geldi. uluslararasi iliskiler yazmayi dusunuyorum. aklimda yalova, bursa, (olursa ikinci ogretim) gazi, eskisehir osmangazi falan var. hangisini tavsiye edersiniz? ya da baska bir yer var mi bildiginiz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• yardimci olabilecek kimse yok mu:(

• Öncelikle neden sadece Uluslararası İlişkiler?
  • baska ne yazabilecegim hakkinda en ufak fikrim yok iktisat, isletme, kamu, maliye dusunmuyorum. ogretmenlik hic dusunmuyorum. geriye bir sey kalmadi ki

• Şimdi dostum,kendi konumda da yazmıştım ama hukukta devlet kontenjanlarında yaklaşık olarak 2400-2500 gibi bir artış var,yani bana göre TM2'de sıralamalar en az 3-4 bin düşecek. Bana göre daha da fazla düşecektir,yani bu sebeple 65k dayken 60k'lık yerde rahatça yazılabilir. Neyse efendim,senin sıralamana göre tercih yapacak olursak ve bölümümüz Uluslararası İlişkiler olacaksa garanti olarak ilk gelecek yerler şunlar olur: Akdeniz,Osmangazi,Uludağ ve Kocaeli. Gazi 45400 le kapamış,Ege ise 45800 ile. Benim sana önerim,sadece "uluslararası ilişkiler"e odaklanma. Ha sene başından bunu hedeflediysen bölüm olarak tamam da eğer mecburiyetten bir şeyler yazacaksan,biraz daha düşün. Maliye de düşün,İşletme de düşün. Bu bölümler çok da kötü bölümler değil,İstanbul'da falan oluyorsa gayet gelecek vaat eden bölümler

• Eger bölümde kararliysan gazinin öğretim kadrosu sağlam gerçekten tavsiye edebilirim.
  • kalabiliyorsan seneye kal kalamam dersen maliye yaz
  • gazinin ikinci öğretimi 61600 ama ikinci öğretim de okunur mu bilemem. işletme, maliye yazmayacağım kesinlikle sayısal derslerle hiç aram yok. o konuda kararım kesin. benim kararsız kaldığım konu hangi üniversitenin bölüm konusunda daha iyi olduğu.
  • Gazinin ikinci ogretiminin dersleri çok geç degil bir arastir bence. Eger yanlis bilmiyorsam 2de falan basliyor digerleri gibi 17-22 arasinda degil ders saati
  • quote:

Orijinalden alıntı: yesimbo

gazinin ikinci öğretimi 61600 ama ikinci öğretim de okunur mu bilemem. işletme, maliye yazmayacağım kesinlikle sayısal derslerle hiç aram yok. o konuda kararım kesin. benim kararsız kaldığım konu hangi üniversitenin bölüm konusunda daha iyi olduğu.

Dostum,Gazi'de ikinci öğretim falan oluyorsa git derim. Neden dersen,Gazi;Türkiye'nin İİBF alanında sayılı üniversitelerinden biridir Yalnız,ortamı ülkücü dolu falan derler,buna nasıl bakıyorsun bilmiyorum. Ama artık eskisi gibi öyle bir ortamın kalmadığı söyleniyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.