Şimdi Ara

Umarım Lens'i almak zorunda değilizdir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lens bitmiş arkadaş bir futbolcu bu kadar mı berbat oynar son zamanlarda izlediğin en ama en kötü performansa sahip.Umarım Sezon sonu almak zorunda değilizidir.Bu nasıl Fbde yapmış anlamıyorum.Ciddi ciddi Aziz Yıldırımla anlaşmışlar da takımı sabote etmeye gelmiş gibi oynuyor.

• sunderlande verilen 4 çek ocaktan itibaren aktif hale geliyormuş. 4*1.08m€ 1.5 da kiralama parası verdik 5.5m€ çöpe gitti.

dahası adam azizin ajanı gibi takımı sabote ediyor.

ah f.orman nerden bunu aldın git carlos velayı al avrupada kanat mı bitti.
  • Lens'in 1 sene sözleşmesi yok muydu zaten? Eğer öyleyse adamlar niye 1 sene kiralık göndersin ki ?

Bonservisi alınmıştır çoktan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker.

Lens'in 1 sene sözleşmesi yok muydu zaten? Eğer öyleyse adamlar niye 1 sene kiralık göndersin ki ?

Bonservisi alınmıştır çoktan.

Sen konusma bilader

• Maalesef dediğinizin 2 katından fazla Lens şuan 2.250 milyon euro alıyor senelik 4 senede 8 o alacak 5.5 da bonservis 13.5 milyon euro çöp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0985F6AB6 -- 17 Kasım 2017; 21:9:16 >
  • Adam sözleşme yapana kadar kendini kastı, sonra saldı. Belki kan uyuşmadı fakat Lens Fenerbahçe'deki özverisinden uzak...
  • Lens kontra atak oyuncusu biz size dedik. Lens büyük takım oyuncusu değil bunu fenerdeykende söylüyordum.Fenerliler futbol cahili diyordu.Kendilerinin anadolu takımı gibi kontraya çıktıklarından haberleri yoktu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ah su bebeler yokmu yaktilar takimi. Senol hoca hic istemiyordu volkan sen bile bundan iyidir

• advocaat lens parayı seçti mi demişti ne demişti ? ama şenol güneşle arası iyi değilse ondan oynamıyordur.
  • quaresmanın yerine verim alacağımız başka birisi alınmalıydı.

şimdi q olsa takımı sabote ediyor, lens olsa takımı 10 kişi oynatıyor.
  • Ben şunu merak ediyorum herkes Lens satıldığı için Fener'e laf atıyordu yok sizin en iyi oyuncunuzu yedek bıraktık, yok Lens harika, yok şu yok bu. Ne değişti şimdi? Fenerbahçe bu futbolcuyu almamakla doğru mu yaptı?
  • Böyle karaktersiz futbolculardan nefret ediyorum, sözleşmeyi kap sonra umursama her bir şeyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. ligden topçu alırsan böyle olur.Biz gidiyoruz Premier Ligden Feghouli'yi alıyoruz adamlar Championship'ten Lens'i hem de aynı paraya

He he Fikret bedava alıyor,üste para alıyor 2.Lig topçusu Feghouli parasına

• İyi çakmışız bunu

• Harbi Fener iyi saplamış bunu, adam sahada olmayarak daha çok katkı verecek tipte bir oyuncu.

• Lens kendini takıma ait hissetmiyor bizde olsa böyle oynamazdi en basitinden tabi bir yandada hayatın gerçekleri var kim en az 2m den 5 yıllık kontrata hayır diyebilir

• Lens çok vurdum duymaz oynuyor bizde de son dönemlerinde böyle oynuyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

İyi çakmışız bunu

Yerine aldığınız Dirar'a 4.5 mu vermiştiniz bonservis?
  • Korktuğum oldu yemin ediyorum şuan parasında değilim o para gitti zaten artık Lens yokmuş gibi davranmak lazım.Bir futbolcu bu kadar mı çöp olur ya.Gözlerime inanamıyorum 1. Lig takımında oynatmazlar bunu.Koşmuyor yürüyor topa vuramıyor.Ne işe yarıyor ya.Orkan'ı ne demeye yolluyorsunuz arkadaş?
  • 4M euro bonservis + 3 yıl falan da 2m euro vereceksiniz her sene.

Tabata dan beter kazık.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.