< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
umarım mezuna kalmışımdır
-
-
He he aynen he
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yav ne anlatıyon girilmiyor napiyim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sonuçlar açıklandığından itibaren 10dk içinde BİR ŞEKİLDE sonucu öğrenmeyip bu kadar gevşek takılabiliyosan yks işi sana göre değildir. Boşa çalışma gir berberde çırak olarak başla otomasyonu yok usta yetişmiyor fiyatlar pahalı iyi kazanırsın ilerde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hahaha gecmis olsun hocam
-
zaten gelmez diye yazdım?
aga cidden gir bak. inanılmaz geriye atıyor kırık obp. obp kırıldıysa boşa hazırlanmış olacaksın. bu sene gördüm burada kırık obpden 19kdan 43kya atmış kırık ile gireni.
-
ya ben zaten eminim tercih sonlandıktan sonra da baktım yazdığım yerler aynı ama insan giremeyince bi şey oluyor şu şifre de 25 liraymış da nereden alacağımı bilmiyorum
e devlet şifresini diyorsan. kimklikle gidip ptt şubesinden alabiliyorsun. Yarın gidip alırsın şifreyi bakarsın ne olduğuna çünkü obp mahfediyor her şeyi benim kırık olmamasına rağmen 3k geri attı 25kdan 10k yapsam 4k geri atıcaktı kırık halini sen düşün.
-
e devlet şifresini biliyorum da e devlet ile giriş kapalı girilmiyor ösym şifresini diyorum
bende de girmiyordu sabah sonuç ssini almak için girmiştim. gizli sekme açınca öyle girebildim e devletten. ösym şifresi nereden alınıyor onu bilmiyorum
-
-
Kaç senin obp
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
88
-
iyi çalışmalar, başarılar dilerim şimdiden
-
10k da 2k atıyor 4 değil
25kda 3k geri atıyorsa 10kda 2k geri atmasının imkanı yok
-
sen yanlış anlamışsın olayı. sıralaman ne kadar iyiyse o kadar az geri atıyor
Aga matematik ortada 25kda 3k geri atan bir şeyin 10kda 2k geri atmasının mümkünatı yok ki zaten 3-4k atıyor.
-
değişiyor o yığılma neredeyse daha çok geri atar 50 net yapan 10 kişi varsa 100 net yapan 50 kişi varsa 100 net yapan adamı daha çok geri atar bilemezsin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Sonuçlar açıklandığından itibaren 10dk içinde BİR ŞEKİLDE sonucu öğrenmeyip bu kadar gevşek takılabiliyosan yks işi sana göre değildir. Boşa çalışma gir berberde çırak olarak başla otomasyonu yok usta yetişmiyor fiyatlar pahalı iyi kazanırsın ilerde. |
Benzer içerikler
- gata tıp msü ile mı alıyor
- tyt matematik nasıl çalışılır
- sigortalı olunca yeşil pasaport iptal olur mu 2024
- myp ile yatay geçişte 1. sınıftan mı başlanır
- baza nasıl kilitlenir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X