Şimdi Ara

Ümit Özdağ‘dan Erdoğan’ı kurtarıcı lider ilan eden Devlet Bahçeli’ye yanıt gecikmedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zafer partisi lideri Ümit Özdağ, Devlet Bahçeli'nin konuşmasına tepki gösterdi.

"Kurtarıcı lider Atatürk’tür. Erdoğan Türkiye’yi neden kurtaracak? Erdoğan AKP genel başkanı olarak kurtarıcı lider ise MHP’ye ne gerek var? Kapatın partiyi, Ak Parti’ye katılın.

Sevgili Türk Milliyetçileri, sevgili MHP’li kardeşlerim, sizleri seçimlerden sonra PKK ile 2. Müzakere sürecini başlatacağı, Anayasamızın ilk üç maddesini değiştirmeye çalışacağı anlaşılan AK Parti’ye değil, Zafer Partisi’ne oy vermeye davet ediyorum."

Ümit Özdağ‘dan Erdoğan’ı kurtarıcı lider ilan eden Devlet Bahçeli’ye yanıt gecikmedi
    Ümit Özdağ‘dan Erdoğan’ı kurtarıcı lider ilan eden Devlet Bahçeli’ye yanıt gecikmedix (formerly twitter)
    Ümit Özdağ (@umitozdag) on X
    https://twitter.com/umitozdag/status/1769321657510818031?s=20

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan1840 -- 17 Mart 2024; 14:43:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• istedikleri kadar sacmalasinlar, istedikleri kadar konuyu ort bas etmeye calissinlar hatta baska ulkeye kacip gitsinler, Ankara'nin ortasinda bir akademisyenin oldurulmesinin ustunu kapatamazlar ... Sinan Ates cinayeti, ulkedeki mhp yapilanmasinin ne kadar tehlikeli ve pis islere dahil olabileceginin cok net ispati oldu

Katil zanlisi bir milletvekili'nin evinde saklanirken tespit ediliyor ve operasyonu yapan polis daha sonra bir bahaneyle kumpasa ugruyor ama asil isin rezil tarafi butun bu suikastin guvenligide Ic Isleri Bakani koltugunda oturan Suleyman Soyl'unun gozetimi altinda oluyor

Bu kadar rezalet bu ulke icin koca bir AYIP ! Ataturk'un kurdugu guzelim ulke ne hale gelmis ?????

Mhp bu saatten sonra M afya H areket P artisi dir !

• Bahçeli kadar boş biri yok yeminle.

• Mhp liderinin açıklamaları partililerini rahatsız ediyor olmalı.

Tamam muttefiksin ancak senin ayrı bir geleneğin var övgüleri daha ölçülü yapmak uygun olurdu diye düşünüyorum.

• Periah kullanıcısına yanıt

Hocam Bahçeli bunadı artık. Başka açıklaması olamaz. Aklı başında olan birisi böyle bir açıklama yapmaz.

• kaan1840 kullanıcısına yanıt

Ben Bahçeli ve Mustafa Sarıgöl gibi bazı isimlerin kasedi olduğunu düşünüyorum.

Zamanında Bahçelinin 6 mi 9 başkan yardımcısı birden kaset yüzünden istifa ettirilerek bor tek Bahceli sap gibi kalmıştı daha sonra kader mahkumları şu bu diye garip garip konuşmaya başladı bugünde Sarıgöl aynısını yapıyor.

Dolayısıyla ben Bahçelinin kendi iradesi ile hareket ettiğini düşünmüyorum.

Tabi bu sadece bir varsayım- teori belki de bir kuruntu ancak benim görüşüm bu Bahceli için.

• Özdağ resmen 70'liği tokatlamış Ümit Özdağ‘dan Erdoğan’ı kurtarıcı lider ilan eden Devlet Bahçeli’ye yanıt gecikmedi 

• Aralarında hüda-par’ın olduğu ittifaktan bakanlık isteyip reddedildi. Bakanlık verilseydi bugün ortalığa çıkıp "şak şak şak" alkışlayacaktı. Ümit Özdağ‘dan Erdoğan’ı kurtarıcı lider ilan eden Devlet Bahçeli’ye yanıt gecikmedi 

Bu arada haberiniz yok ama zafer partisi'nin diyarbakır belediye başkan adayı akp'li milletvekilinin kardeşi oluyor. Ümit Özdağ‘dan Erdoğan’ı kurtarıcı lider ilan eden Devlet Bahçeli’ye yanıt gecikmedi 

Arslan Tatar akp, Halil Tatar mhp, Sabri Tatar yeniden refah partisi ve Mahmut Tatar zafer partisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 17 Mart 2024; 23:21:59 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.Abdülhamid ve Erdoğan
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Kanka beni bakkala çırak yapmıştı john amca ben de çalışırken o ne derse onu yapıyordum.

• Sinan Ateş cinayeti, Bahçeli'nin sonu oldu

• kongrede başka aday çıkmadı ve delegelerin tamamının oyu ile yeniden başkan seçildi.

Ülkede siyaset malesef koltuk sevdası.Herkes ,ben olmazsam parti batar/ memleket batar havasında.

1 dönem, bilemedin 2 dönem sonrasında bırak git işte, geriden gelenler bayrağı ileri taşısın.

herkes yapışıyor koltuğa,bir arpa boyu yol alınmıyor sonrasında.

• X_S!nS! kullanıcısına yanıt

Hocam sizin söylediklerinizin aynısını gazeteci Sabahattin Önkibar'da diyor. Sinan Ateş olayının üstüne gidilmesin diye Devlet Bahçeli bu kadar saçma açıklamalar yapıyor diyor.

• Nasil bir kaseti var acaba

• Danışıklı dövüş işte. 2015 öncesinde de Bahçeli Özdağ'dan daha sert RTE'ye saydırıyordu. Sonrasını gördük... Özdağ'ın old man versiyonu bu bahçeli.

Nasıl Memleket Partisinin iplerini Akp tutuyorsa. Zafer Partisinin iplerini de MHP tutuyor.

çok değil bu veya bir dahaki seçim Özdağ: "İYİ PARTİ FETÖ İLE KOL KOLADIR. AKP ve MHP yıllardır bunun gibi Fetöcüleri temizliyor" deyip Cumhur İTTİFAKI'na geçecek. Tadaa! yeni MHP-BBP hayırlı uğurlu olsun

Müritleri ise "Sırf Akp gitsin diye Fetöcülerle kol kola olamayız" diye geveler...

Zaten çıkardığı adaylardan biri "mhp şüphesiz milliyetçi ekseninde dönüyor der" diğeri ise süleyman soyluyu över. Hatta istifa edip 2 sene sonra ABB adayı olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 18 Mart 2024; 16:23:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt

japon umit var

• Periah kullanıcısına yanıt

MHP'ye oy veren çok az 'kemikleşmiş' oy kaldı.Onlarda fanatik derecede MHP'yi tutan ve yaşı bir hayli ilerlemiş kesim...Bunun dışında MHP'nin bugün almış olduğu oy AKP'ye kızan AKP seçmeninin tepki amacıyla MHP'ye vermiş olduğu oydur.Yani benim düşüncem bu...Zaten sokak röportajlarında da bu durum gözüküyor.Adama/kadına soruyorlar 'Kime oy vereceksin?' diye , cevap olarak 'Bu zamana kadar AKP'ye oy verdim ama bu sefer MHP'ye oy verecem' oluyor.Eğer MHP Cumhur İttifağında olmasaydı yani AKP ile yan yana durmasaydı muhtemelen bu kesim oy tercihini de değiştirmezdi.

Bugün MHP neredeyse Muhsin Yazıcıoğlu çizgisinde siyaset yapan 'ümmetçi' bir parti haline geldi.Yani bir nevi BBP'yi yerinden etti.Böyle keskin ideoloji değişimi doğal olarak taban değişiminide beraberinde getiriyor.MHP'ye oy veren seçmenin geneli İYİ Parti ve Zafer Partisine yönelmiş vaziyette.Böyle olmasaydı ne İYİ Parti 2018 ve 2023 seçimlerinde %10'a yakın oy alabilirdi ne de Zafer Partisi %2.3 küsur oy ile çıkardığı aday Sinan Oğan %5,7 oy alabilirdi.

Gerçi MHP'nin böyle keskin bir şekilde 'ümmetçi' ideolojiye geçişi Türk milliyetçiliği için hayırlı oldu diye düşünüyorum.1950'lerde DP ardından 1960'larda özellikle CKMP'nin (MHP) kurulmasından sonra Türk milliyetçiliği 'Türk-İslam' sentezli şekilde yapılır olmuştu.Bugün MHP'nin bu Türk-İslam sentezini bırakıp tıpkı BBP gibi ümmetçiliğe ağırlık vermesiyle Türk milliyetçiliği boşta kaldı.Artık bugün Türk milliyetçiliği Atatürk zamanında olduğu gibi 'laiklik' çerçevesinde yapılır oldu. Karamahmutoğlu'nun geçenlerde yapmış olduğu açıklamada bunu gösteriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 19 Mart 2024; 2:59:49 >

istedikleri kadar sacmalasinlar, istedikleri kadar konuyu ort bas etmeye calissinlar hatta baska ulkeye kacip gitsinler, Ankara'nin ortasinda bir akademisyenin oldurulmesinin ustunu kapatamazlar ... Sinan Ates cinayeti, ulkedeki mhp yapilanmasinin ne kadar tehlikeli ve pis islere dahil olabileceginin cok net ispati oldu

Katil zanlisi bir milletvekili'nin evinde saklanirken tespit ediliyor ve operasyonu yapan polis daha sonra bir bahaneyle kumpasa ugruyor ama asil isin rezil tarafi butun bu suikastin guvenligide Ic Isleri Bakani koltugunda oturan Suleyman Soyl'unun gozetimi altinda oluyor

Bu kadar rezalet bu ulke icin koca bir AYIP ! Ataturk'un kurdugu guzelim ulke ne hale gelmis ?????

Mhp bu saatten sonra M afya H areket P artisi dir !

• bu arkadaş hdp ile aynı zaata oy vermedimi.Ümit Özdağ‘dan Erdoğan’ı kurtarıcı lider ilan eden Devlet Bahçeli’ye yanıt gecikmedi 

• klasik abartılı keltoş açıklaması. alıştık artık bunlara. yemesin millette. yerse de mokokoya devam.

• babus0606 B kullanıcısına yanıt

evet kırmızı bültenle aranan osman öcalan'ı da trt'ye çıkarmıştı.

• MHP milliyetçi degil, ümmetçi ve islamcı bir partidir. Zafer Partisine niye oy versin ümmetçiler?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.