Şimdi Ara

Umudumu kaybediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beklentim kalmıyor yavaş yavaş.Rotasını kaybetmiş gemi gibiyim.Artık bi tane kiza yazmayi bile denemiyorum.Neden? Daha once denedim olmadı,olmadı ,bi daha olmadı.Görüldü yedim hevesim kactı,mesajima cevap alamadim kendime kinlendim.Bu kadar da rezil durum da olamazsin dedim.Ama artık elleri titreyen kasaba döndüm.Hayatımı düzene sokacak ufak bi kıvılcım'a ihtiyacım var ama umutlarim bir bir azalıyor.

• Umut parayla satılmaz.
  • Kendine şunu sor;
    Neden rotam kızlar?
    Bence kızlar amaç değil aracın olmalı.Bir başarı elde ettikten sonra ilgili olan kızlar yaklaşacaktır elbet. Sen rotanı kariyer ya da hobin olarak değiştir. Emin ol hayal etmediğin şeyler yaşayacaksın.
  • Pankreasına Talibim kullanıcısına yanıt
    Çünkü uzun bi yalnızlık insanı yıpratıyor.
  • Hayat bize acımasız davranıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: maestro36

Çünkü uzun bi yalnızlık insanı yıpratıyor.
    Bu konuda sana katılıyorum sanki konuyu kendim açmışım gibi hissettim.Uzun bir süre yalnız kalmak gerçekten bir zamandan sonra yıpratmaya ve sana kendini sorgulatmaya başlıyor.Hatayı kendinde aramaya başlıyorsun ben nerede hata yaptım veya yapıyorum diye düşünüp duruyorsun.Ayrıca bu yıpranma durumundan çıkmanın tam anlamı ile bir yolu yok gibi geliyor bana.Her ne yaparsan yap ne kadar mutlu olursan ol aklına yalnız olduğun geliyor ve yeniden düşünüyorsun ardından içinde bir burukluk oluşuyor.Ayrıca bu yıpranma durumu süresince kendini çevrenden soyutlama ve daha fazla kendi başına zaman geçirme hatta herhangi bir şey yapmama isteği oluşuyor.
  • cocacola10 kullanıcısına yanıt
    Dmden yaz reis azcik dertleselim be
  • eeeee bizene
  • .....
  • BETASIN
  • Önce tipini ve maddi durumunu düzeltmen gerekiyor, modayı takip et ve cebine biraz para koy.
    Yaşça senden baya büyük olduğumu zannediyorum sana verebileceğim tavsiye bunlar olur. Gerisi zaten çorap söküğü gibi gelir. Yalandan gelip geçer yapma etme demek istemedim yekten cevap verdim sonuca ulaş diye.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.