Şimdi Ara

UMUDUNUZU KAYBETMEYİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
4
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meraba arkadaslar.Bakıyorum her sene olduğu gibi sıralama hesaplamaları burada gereksiz vakit kayıpları başlamış.Aslında biraz kafa dinlemek iyidir ama size tavsiyem özellikle ygs niz kötü geçtiyse sakın üzülmeyin ve bir an önce kendinizi toparlamaya çalışın.Bu biraz zor biliyorum ama imkansiz değil çünkü önünüzde benim gibi örnekler çok kendimi söyleyeyim.Mezun yılımda üniversiteye yerleştim.
    1. Yıl : ygs 51k lys 24k
    2. Yıl : 40k 11k
    Yani gördüğünüz üzere en kolay ygs olan geçen yılda mezun olmama ragmen iyi bir sonuç getirmedim.Hem de lys asırı kolay olacak kimse sınavını yükseltemeyecek demelerine rağmen fazla uç olmayan lys netleriyle kendime göre amacıma ulaştım.Sakın umutsuzluğa düşmeyin.Kendinizi üzmeyin geçen yıl o kadar stres oldum ki sağlığım çok kötü etkilendi hala sağlık problemleri yaşıyorum bunlarla uğraşıorum.Kendimi o kadar yıprattığım için çok pişmanım bu yüzden sizlere bi nebze olsun destek vermeyi kendime görev olarak gördüm.Ama gerçekten bunlara hiç değmez.Sınava girmedim zorluğunu falan bilmiyorum ama kolay da olsa zor da olsa lys de karşılığını alıyorsunuz.

Arkadaslar bazı eklemeler yapmak istedim gelen mesajlarınızdan dolayı.ben ygs si normalde kötü olan biri değildim ve lys de sene basından beri mükemmel yapan biri değildim.tam tersine ygs konusunda iyi puanlar alırdım.ama sınavda panik deyin heyecan deyin belki baskı her türlü seyden ötürü basarısız oldum.ama esas lys ye kadar olan lys denemelerinde gerçek lys de yaptıgım netleri pek yapamadım ama bu benim hevesimi kırmadı.Su an lys nizin cok da iyi olmaması normal benim son güne kadar bile iyi değildi.Ama esas lys hiçbir denemeye benzemiyor ve sınav atmosferi bambaska bir sey.Yani sene basından beri lys calısmamıs bile olabilirsiniz hiç önemli değil siz yeterki inanın ve calısın!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eowyna -- 13 Mart 2017; 18:43:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Allah razı olsun senden. Bu kadar trollün arasından bize bi nebze umut olmaya çalıştığın için. Umarım sağlığına da bi an önce kavuşursun. Allah şifa versin kardeşim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam o lys sıralamalari yerlestirme için gerekli olan sıralama mı ?

• lys netlerini yazar mısın
  • Robert Dantes kullanıcısına yanıt
    Ben tesekkür ederim

• msaidb kullanıcısına yanıt
    Benim yerleştirme ve normal sonucum arasında pek fark yoktu

• Mat 45 5

Geo 23 0

Fizik 20 8

Kimya 28 2

Biyo 26 4

• quote:

Orijinalden alıntı: eowyna

Mat 45 5

Geo 23 0

Fizik 20 8

Kimya 28 2

Biyo 26 4

gerçekten yapılabilir netler. Bu konuyu sürekli uplamak lazım.Bizimkiler de görsün.

• eowyna E kullanıcısına yanıt
    Geometri ve mat için tavsiyen nedir mat için karekökün yarısından azı bitmişti Ygs den önce limit türev int duruyor yanına bir tane daha kitap almak istiyorum geometri için de körfez ygs lys var hiç çözmezdim video çözümü onu çözdüm yeter mi 80 de 65+ şart

• TheOrder11 kullanıcısına yanıt
    Evet ben de bunu demeye çalışıyorum bunlar çok zor netler değil aslında.O yüzden bu konuyu açmak istedim

• cetveldekidelik C kullanıcısına yanıt
    Mat için genel olarak bol bol deneme çözerek yeterli soru görmeni ve hızını arttırmanı tavsiye ederim.çogu kaynakta genel anlamda benzer sorular var kitap önerisi o yüzden yapamıyorum çünkğ ben hiçbir kaynağı bitirmedin azar azar her birinden çözmeye çalıştım.ama özellikle önereceğim apotemi türev integral

• quote:

Orijinalden alıntı: eowyna

Mat için genel olarak bol bol deneme çözerek yeterli soru görmeni ve hızını arttırmanı tavsiye ederim.çogu kaynakta genel anlamda benzer sorular var kitap önerisi o yüzden yapamıyorum çünkğ ben hiçbir kaynağı bitirmedin azar azar her birinden çözmeye çalıştım.ama özellikle önereceğim apotemi türev integral

hocam 70-80 k gelse 30-40 seviyesine çekilebilir mı?mf4 icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkPoweR! -- 13 Mart 2017; 17:54:26 >
  • Cekilir cekilmez gibi seyler pek bana düşmez ama fazla zorlanmadan cekilebileceğini düşünüyorum örneklerini kendi gözümle gördüm çünkü.hatta daha iyi yerlere bile güzel netlerle çekersin

• Allah şifa versin hocam cidden moralim yerine geldi yazdıklarınızı okuyunca. Geometri için tavsiyenz var mı gür alsam bitirebilir miyim sizce yararlı olur mu ? geometrim kötü ygs seviyesi bile tam değil yardım ederseniz çok sevinirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • attım fava 30k civarı bekliyorum çekerim inşallah
  • eowyna E kullanıcısına yanıt
    lys bıyo ıcın kaynak onerısı yaparmısın kardesım
  • Right- kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Geometri adına fazla yorum yapamıyorum çünkğ ben de hep zorlanıyordum.Sınavda da bildiklerimi yaptım bilemediklerimi direk boş bıraktım.Tavsiyem bol bol deneme çöz ve soruların pratik yollarını öğren çünkü çok faydalı.çözümlü soruları çözebilirsin mesela internette ve kitapta bolca var.gidişatları görmek adına yararlı olur

• Biyo için meb kitaplarını su gibi iç.mesela gecen yıl biçok soruda tartısma çıktı ama iptal olmadı çünkü meb kitabında neyse odur her zaman.ben biyoda fazla soru çözmedim ama palme kitabının yararlı oldugunj düşünüyorum lys ye en yakın o ve genel olarak denemeler.yayınları popüler olanları kullandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eowyna -- 13 Mart 2017; 18:38:30 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.