< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 15 Ağustos 2017; 10:48:14 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 15 Ağustos 2017; 10:48:14 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kardeş link var mı?
Şaka bi yana tüm hile kullananların Allah belasını versin aciz insanlar.Valve şirketinin de Allah belasını versin serverlari yansın |
Hocam yanlış anlamayın da bir şey demek istiyorum artık içimde kalacak yoksa. Ben sizin eski videolarınızın çoğuna baktım. Infernoda bananadaki awpyi keleşle tekte indirdiğiniz videoya kadar. Fakat şöyle bir sorun var ki oyunu iyi oynamanızdan dolayı çoğu zaman egonuza yenik düşüyorsunuz. Şu ana kadar bu tarz hile, smurf, noob konularında konu sahibini desteklediğinizi görmedim. Hep bir aşağılama (hakaret demiyorum), oyunu bilmiyorsan oynama tavırları. Tamam iyi bir oyuncusunuz ve bu tarz konular size gereksiz gelebiliyor olabilir ona bir şey demiyorum ama unutmayın herkes sizin gibi oynamıyor ve bu konular ciddi bir problem oyun için. Bir dahaki sefere daha yapıcı olmanız dileğiyle.
|
Bende o dediğin "adamlar profesyonel herhalde" diyr düşünenlerden biriyim.
50 saat kadar oynadım. Adamlar o kadar iyi oynuyor ki ben bunlara yetişemem diye düşünüp bıraktım. Ama adamların hepsi meğer hileciymiş. Ulan cs 1.6 da bile sxe li serverlerde hile yokken koskoca cs go da nasıl hile var anlamak mümkün değil. |
Muhtemelen oyundan 1 ping alıyorsunuz ve hileciye fırsat vermeden onu öldürüyorsunuz. Onun dışında oyunda hile azdır demek bana biraz garip geliyor. Bu gözler silverda spinbot açan acizleri gördü hocam siz ne diyorsunuz
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 14 Ağustos 2017; 13:18:53 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 14 Ağustos 2017; 13:28:59 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 14 Ağustos 2017; 13:58:53 > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 14 Ağustos 2017; 14:4:44 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YshtolaRhul7017 -- 14 Ağustos 2017; 14:48:44 > |