Şimdi Ara

Csgo da zamanınızı boşa harcamayın

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
1
Favori
30.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık 400 saat hilesiz hurdasız oynadım. Çoğu kişinin hile kullandığını düşünüyordum, ancak bazılarınında çok iyi oynağını düşünüyordum ve adamlar çok iyi çalışmışlar ekipmanları iyi vs diye iyi niyetli düşünmeye çalışıyordum açıkcası. Ama her girişte imkansız vuruşlar pre fireler kendi koymuş gibi direk bulma milleti, kusursuz oyuncular, awp ile %100 isabetle oynayanlar, çaktırmadan hile açanlar kabak gibi hie açanlar.(arada hilesiz maçlar denk geliyordu ama nadir) Kendimden şüphe etmeye başladım herkes nasıl bu kadar iyi oynuyor diye ki bende yıllardır half life counter strike ve benzeri FPS oyunları oynayan birisiyim. Çok iyiyim harikayım demiyorum ama bunları anlayacak kadar bilgim ve tecrübem var bu oyunlar hakkında. Nedense LAN oyunlarında bu harika oyuncular hiç denk gelmedi 20 yıllık oyunculuk hayatımda. Oyuna ilk 100 saattede keleş seviyesine yükselmiştim.(Hatta 100 saatte keleş olmuş hileci diyen bile olmuştu) Ancak açıkcası sonradan bunu aşamadım hatta düştüm. Sanki ilk başladığımda hile oranı daha azdı.

Bakın burdan sonrası önemli... Neyse yine içimden diyorum hile paralı ve bu o kadar çok olamaz herkes para vermez paranoyak oldum vs derken en son kafam attı araştırayım şu hileyi dedim ve Googlea csgo hile yazdım. 2 mb lik bi dosya beleş 2016 da yüklenmiş çalışmaz kesin diyorum ama yine denedim. Girdim training map a wall hack aim hack vs çatır çatır çalışıyor. Ne bi hata ne bir sıkıntı. Bir sürü ayarı var. Neler neler o kadar ayar varki çoğunu çözemedim bile.Zaten bunarı görünce arada gerçekten iyi oynayan varsa onada inanmıyorsun bir saatten sonraki böyle bir ortamda bu düşünce gayet normal. Şu hileyi kendim açana kadar, çok hile var diyen arakadaşlarıma "tamam hile varda çok iyi oynayan insanlarda var herşeye hile demeyin" diyordum.Çünkü half life'da aynı sıkıntıyı bende yaşıyordum. Hile diye oyundan çok atıldım insanlara 20 yıldır belki daha fazla bu oyunu oynamadığımı anlatmak pek mümkün olmuyordu.Ancak Half life ayrı bir oyun, cs gibi asla değil, hilesizde domine edebilirsin ama csgoda dünyanın en iyi oyuncusunu getir etkisi katkısı yüksek olur ama tek başına alıp gidemez belli bir seviyeden sonra. Misal milletin tanıdığı için söylüyorum, cantuğ half life sıfır'a karşı yener burdaki bir çok oyuncuyu ama csgoda standart bir oyuncu

2-3 gün aim asist wall hack açtım nova 4 keleş arası gidip gelirken direk çift keleş oldum. 2 gün daha oynasam muhtemelen Global elite doğru yaklaşırım. Kimse hilecisin felan demedi, çünkü inanın hile kullanan abartmayorsa ve çaktırmıyorsa, anlamak çok zor ve pro ya smurf olduğunu düşünüyorsunuz.(Bu adamlar hileci olduklarını gizlemek için genelde nicklerine smurf koyuyor, %90 yalan. Hile açtığımda bana bir kaç kişi karşı takımda yinemi smurf git kendi rankında oyna gibi eleştiri yaptı, halbuki hile adamlar çok iyi oynadığımı düşündü.) Ama eğer sendede wall hack varsa direk hareketlerinden anlıyorsun hilencinin düşmana nasıl yaklaştığından. Hile yoksa anlayamazsın dediğim gibi çünkü spectate modda izleyici karşıdakini göstermiyor ve hileciyi pro sanıyor. Hileyle oynarken çok iyi oyuncusun diyenler, arkadaşlık isteği atanlarmı dersin. (Tabi bunu diyenler hile kullanmadan oynamaya çalışan harika oynadığımı düşünen tayfa)

Wall hack açınca ne kadar çaktırmadan hile kullanan olduğu oyunda, ne kadar aim asistle oynayan olduğu ortaya çıkıyor zaten adamlar wall hackle hep önceden pozisyon alıyor. ( sorsan ses kasıyor bu tipler ama wall hack olmayan anlayamaz)

Neyse 2016 yüklenmiş dosya hala çalışıyor ve millet yarısı kullanıyor pro takliti yapıyorlar ama çoğu yalan dolan. 2016 daki dosya hala çalışıyor şaka gibi. Belki arada gerçekten iyi oynayan insanalr vardır ama onlarda az sayıda. Bu kadar hileye kolay ulaşılan ve engellenmeyen oyunda siz inanırmısınız artık insanların iyi oynadığına? Ben daha girmem sizde zaman kaybetmeyin. Gidip bu oyun için 144hz mönitör yıok 500 tl lik klavye maus vs parasınızı çarçur etmeyin.Şu ana kadar dandik bir laptopta oynadım 144hz mönitör vs almayı düşünüyordumki bu hileyi kullanınca kolaylığını görünce hileye ulaşmanın ne kadar basit olduğunu görünce hepsinden vazgeçtim.

Bu arada 1996 dan beri half life cs oynayan biriyim. Oyunu yeni öğrenmiş değilim. Sadece csgo ya sonradan başladım.

NOT: YAZDIKLARIM OYUNA BAŞLAMAYI DÜŞÜNEN İNSANLARA YOL GÖSTERMEK VE HİLELERDEN RAHATSIZ OLAN HAKKIYLA OYNAMAYA ÇALIŞAN İNSANLAR İÇİNDİR HİLECİLER ATLAMASIN.AYRICA ÇOK AZ SAYIDA OLDUĞUNA İNANDIĞIM OYUNA ÇOK ÇOK EMEK VERMİŞ HAKKIYLA İYİ OYNAYAN İNSANLAR ÜSTÜNE ALINMASIN, ELEŞTİRİM OYUNUN GENEL DURUMUNADIR, HİLE KULLANIMININ ÇOK HATTA AŞIRI KOLAY OLMASINADIR VE BUNUN İÇİN BİR ÖNLEM ALINMAMASINADIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 15 Ağustos 2017; 10:48:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam yanlış anlamayın da bir şey demek istiyorum artık içimde kalacak yoksa. Ben sizin eski videolarınızın çoğuna baktım. Infernoda bananadaki awpyi keleşle tekte indirdiğiniz videoya kadar. Fakat şöyle bir sorun var ki oyunu iyi oynamanızdan dolayı çoğu zaman egonuza yenik düşüyorsunuz. Şu ana kadar bu tarz hile, smurf, noob konularında konu sahibini desteklediğinizi görmedim. Hep bir aşağılama (hakaret demiyorum), oyunu bilmiyorsan oynama tavırları. Tamam iyi bir oyuncusunuz ve bu tarz konular size gereksiz gelebiliyor olabilir ona bir şey demiyorum ama unutmayın herkes sizin gibi oynamıyor ve bu konular ciddi bir problem oyun için. Bir dahaki sefere daha yapıcı olmanız dileğiyle.
    Bende o dediğin "adamlar profesyonel herhalde" diyr düşünenlerden biriyim.

50 saat kadar oynadım. Adamlar o kadar iyi oynuyor ki ben bunlara yetişemem diye düşünüp bıraktım. Ama adamların hepsi meğer hileciymiş.

Ulan cs 1.6 da bile sxe li serverlerde hile yokken koskoca cs go da nasıl hile var anlamak mümkün değil.
  • Kardeş link var mı?

Şaka bi yana tüm hile kullananların Allah belasını versin aciz insanlar.Valve şirketinin de Allah belasını versin serverlari yansın

• dostum sen o hileyi kullandın ya max. 1 aya ban yiyeceksin overwatch değil. vac ban :) belkide 1 hafta. 2016 yapımı dandik bir hile yani 2 gün bile iyi dayanmış.

asıl sorun paralı hile kullananlarda onlarda gerçi ban dalgalarında gidiyor ama o dalgayı bekleyesiye kadar oyunun içine ediyorlar.

envanteri boşaltmaya başla şimdiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nefys

dostum sen o hileyi kullandın ya max. 1 aya ban yiyeceksin overwatch değil. vac ban :) belkide 1 hafta. 2016 yapımı dandik bir hile yani 2 gün bile iyi dayanmış.

asıl sorun paralı hile kullananlarda onlarda gerçi ban dalgalarında gidiyor ama o dalgayı bekleyesiye kadar oyunun içine ediyorlar.

Ya ben zaten şu saçmalığı gördükten sonra daha oynamam csgo serverlarında. Banlasınlar daha iyi.

Sadece wall hack açan birini ve çaktırmayan birini kolay kolay banlayamazlar. 3-4 aydır kullandığı söyleyenler var. Ayrıca oyunda beleş hileyi algılayan bir sistem olsa zaten anında ban yersin sonradan ban yemezsin. Demekki böyle bir sistem yok.

Oyunda sxe gibi bir sistem olmadan engellemeleri imkansız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 14 Ağustos 2017; 13:18:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nefys

dostum sen o hileyi kullandın ya max. 1 aya ban yiyeceksin overwatch değil. vac ban :) belkide 1 hafta. 2016 yapımı dandik bir hile yani 2 gün bile iyi dayanmış.

Arkadaşimda 2 hesap var. 1 seneyi geçti hile kullaniyor vac yemedi. Ana hesabi global. Parali hilede değil. Sandiğin gibi vac ban dalgasinda gitmiyorlar. Ban dalgasinda gidenler acemi hileciler. Onlarda vac ban yedikten sonra akillanip daha prof hileci oluyorlar.
  • Yalnız Counter-Strike 2000'de ve Half-life 1998'de cikdi, siz nasil 4 yil ve 2 yil onceden oynayabildiniz acaba güzel csb

• quote:

Orijinalden alıntı: PhoenixMst

Yalnız Counter-Strike 2000'de ve Half-life 1998'de cikdi, siz nasil 4 yil ve 2 yil onceden oynayabildiniz acaba güzel csb

Bilader hilecisin heralde 32 yaşındayım. Takıldığın yere bak. Düzeltelim 98 olsun ben öyle hatırladım.Ben cs counter şu tarihte çıktı felan demedim.

Sen onu boşver yazdıklarım doğrumu değil mi oyunda hile kaynıyormu kaynamıyor mu ondan haber ver.

Elimde hala Half life conundrum ve blue box CDsi duruyor. Gel istesen 0 a karşı yeneyim seni. CSB mi anlarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 14 Ağustos 2017; 13:28:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Para harcamadan iddaa yapın
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şu nova ve keleş arası kalan arkadaşların şu oyuna b.k atmalarını anlamıyorum. Eğer oyunu bırakacaksanız ve kızdıysanız kendi başınıza kızın lütfen. Buraya gelip tatava yapmanız hiç bir şeyi değiştirmez. Bir siz akıllı değilsiniz, herkes biliyor hilenin çok fazla olduğunu. Senin rütbende normal zaten o kadar hile olması ki o aptallar hile ile bile o rütbelerde sürünüyor. Hesabı prime yaptıktan sonra hile ciddi derece azalıyor. En kötü kendinize bir iki arkadaş bulun onlarla girin. Öyle daha rahat rütbe atlarsınız. En azından sürekli 4 aptalla oynamak zorunda kalmazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcukgns

Şu nova ve keleş arası kalan arkadaşların şu oyuna b.k atmalarını anlamıyorum. Eğer oyunu bırakacaksanız ve kızdıysanız kendi başınıza kızın lütfen. Buraya gelip tatava yapmanız hiç bir şeyi değiştirmez. Bir siz akıllı değilsiniz, herkes biliyor hilenin çok fazla olduğunu. Senin rütbende normal zaten o kadar hile olması ki o aptallar hile ile bile o rütbelerde sürünüyor. Hesabı prime yaptıktan sonra hile ciddi derece azalıyor. En kötü kendinize bir iki arkadaş bulun onlarla girin. Öyle daha rahat rütbe atlarsınız. En azından sürekli 4 aptalla oynamak zorunda kalmazsınız.

Oyuna bir şey dediğimiz yok hileye tepki gösteriyoruz. Laf söyletmediğine göre sende memnunsun hileden. Benim öyle takım makım uğraşacak zamanın yok stres atmak için giriyorum. Herkes senin gibi süper zeka değil takım kuramıyor.Diyelimki takım kurdun karşı takımıda mı ben kuracağım? O zaman oyunuda ben yazayım kendim server açayım istersen. Bu arada hesabım prime uzun zamandır ve yine hile var.

Bu arada global elit arkadaşımın söylediği "asıl hile üst ranklarda başlıyor O kadar profesyonel hile kullanıyorlarki ban atamıyorlar." Kendisinin 2500 den fazla saati var.

Sen konuyu beğenmediysen tatava yapma buraya zorla yorum yaptırmıyorlar kimseyi. Aptal dediğin insanlar senden iyi oynuyodur. Size inat bu hileler fixlenmedikçe bu konuyu üstte tutacağım belki yeni başlayan arkadaşlar başlamaktan vazgeçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 14 Ağustos 2017; 13:58:53 >

• sxe hile mi engelliyormuş yeni öğrendim :) csgoyu 4000 saatten fazla oynadım her saatine değdi hiç böyle boş işlerle uğraşmadım. ağlayacaksan oynama bu kadar basit

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: f0rest

sxe hile mi engelliyormuş yeni öğrendim :) csgoyu 4000 saatten fazla oynadım her saatine değdi hiç böyle boş işlerle uğraşmadım. ağlayacaksan oynama bu kadar basit

Orda örnek verdim SXE bu işi %100 çözer demedim.1 yıllık hile dosyasının hala çalışması bir çözüm bulunmaması normal senin için heralde. Ama sen git kendini hileyle kandır. Hayatını hile hurda bir oyunda pc başında harca o zaman ne deyim. Belliki baya zaman para harcadın bu oyun için belkide hileyle biraz itibar gördün zorunuza gitti. Sizin gibi enay... pardon insanlar oldukça valve bir şey düzeltmez. Şu yazdıklarımda bir gram abartı yoktur oyundaki hileyle ilgili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 14 Ağustos 2017; 14:4:44 >
  • ok

• Adamın dedikleri sonuna kadar doğru. Hile dandik değilse ve çaktırmazsan aylarca oynarsın. Baktin ban yedi 16 tl zaten oyun.. 1 paket sigara... Ki bir de bunun prof parali hackleri var varin gerisini siz düşünün. Arkadaş 10 dakika google araştırması yapıp bulmus hileye erisim bu kadar kolay. Vac yetersiz kalıyor hile engellemede. Eski 1.6da ki gibi sxe tarzi bir sey biraz azaltabilir ama kimsenin düşündüğü yok bunu. Bu memleket 1 sene csrk kullandi da ancak bu temmuzda ban yedi,o da guncellemis kendini yine devam. Kısacası oyunun %50si hack %20si noob. Olanlarda kalan %30a oluyor. Allah sabır versin

• quote:

sxe hile mi engelliyormuş yeni öğrendim :) csgoyu 4000 saatten fazla oynadım her saatine değdi hiç böyle boş işlerle uğraşmadım. ağlayacaksan oynama bu kadar basit

Oyun tertemiz mi yani? Hiç hack yok mu?

• oyun tertemiz mi dedim ben? benim seviyemde tek tük hile geliyor. seni bilemem. adam öyle bir seviyeye gelmiş ki forumda hiç görmediği kişiye hile diyor:D oyundakilere neler der kim bilir?

• 400 saat oynadımdan sonrasını okumadım. Sizde okumayın bence. Muhtemelen özet çift keleşin gözyaşları

• quote:

oyun tertemiz mi dedim ben? benim seviyemde tek tük hile geliyor. seni bilemem. adam öyle bir seviyeye gelmiş ki forumda hiç görmediği kişiye hile diyor:D oyundakilere neler der kim bilir?

Hocam yanlış anlamayın da bir şey demek istiyorum artık içimde kalacak yoksa. Ben sizin eski videolarınızın çoğuna baktım. Infernoda bananadaki awpyi keleşle tekte indirdiğiniz videoya kadar. Fakat şöyle bir sorun var ki oyunu iyi oynamanızdan dolayı çoğu zaman egonuza yenik düşüyorsunuz. Şu ana kadar bu tarz hile, smurf, noob konularında konu sahibini desteklediğinizi görmedim. Hep bir aşağılama (hakaret demiyorum), oyunu bilmiyorsan oynama tavırları. Tamam iyi bir oyuncusunuz ve bu tarz konular size gereksiz gelebiliyor olabilir ona bir şey demiyorum ama unutmayın herkes sizin gibi oynamıyor ve bu konular ciddi bir problem oyun için. Bir dahaki sefere daha yapıcı olmanız dileğiyle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• f0rest kullanıcısına yanıt
    Adam doğru söylüyor dalga geçme. Counter 1.6 da sXe bile günümüzdeki vac korumasından daha başarılı. Bazı konfig komutlarını bile engelliyor artık.
  • 2to2 2 kullanıcısına yanıt
    sağol ama kötü oynarken de aynı tavırdaydım. öyle olmasa şu an oynamıyor olurdum. bilmiyorsan oynama değil, ağlayacaksan oynama. söylendiği kadar hile olmadığını düşünmesem bu tarz konulara yazmam. lafımın arkasındayım hile olayı abartılıyor

• Yaklasık 6 ay önce sırf merakımdan ve tecrübe etmek amacıyla 15 günlük paralı hack almıştım. 15 gün boyunca tüm özelliklerini sonuna kadar kullandım, hatta bu 15 günlük süreçte o kadar belli ediyordum ki her maç herkes hack,report,vac coming diyordu. 15 günde bir kişinin bile hile demediği olmadı. Sonuç ne mi oldu. 6 ay geçti hesap sapasağlam duruyor. Ne vac ne başka bir şey yok. O kadar belli edip göstere göstere oynamama rağmen, 15 günde yüzlerce report yememe rağmen hiçbir şey olmadı.. Hile engelleme ve hileciyi tespit etme konusunda valveden cacık olmaz. Utanmaz hileci diye saldıracaklara şimdiden söyleyeyim o ilk ve son hilemdi. O hileyi aldıgımda 5500 cs go saatim vardı. Sırf tecrübe etmek ve ileride hackleri daha iyi ayırt edebilmek için almıstım. Sözün özü bu oyunda hile engellenemez, kullananların büyük çoğuda ceza yemez. Bulutlara ateş ederek bir mermide 5 kişiyi alacaksın ki belki öyle yersin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YshtolaRhul7017 -- 14 Ağustos 2017; 14:48:44 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.