Şimdi Ara

Csgo da zamanınızı boşa harcamayın (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
1
Favori
30.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ne kafalar varmış la,"yok hileliyi daha iyi anlamak için hile aldım" madem kullanacaksın kılıf arama,sebebi yok bu işin."2 senedir atom kullanıyorum vac yemedim" şu arkadaşa madalyasını takdim edelim.Hileyle adam vurmak,maç kazanmak nasıl bir his la,anlatın hele.Milletin dilinde aynı muhabbet "çoğu kişi kullanıyor bende kullanayım" oynama kardeşim madem öyle bir düşüncen varsa OY NA MA.Bir maçta 100 vursan ne olur 16-0 kazansan ne olur,kimse fark etmiyor mu hile olduğunu ? Hiç sorun değil sen kendin o acziyetini biliyorsun ya o bana yeter.Gel gelelim ciddi ciddi hileyle adam vurup rank mank kasıp geriliyorsan sağda solda acilen bir psikoloğa görün.Daha benim oyun zevkimi mahvedecek boyutta kullanıma denk gelmedim,gelirse de FACEIT vs girilir,sabah akşam "CS GO'da hep hileci var" diye ağlamanızın da bir anlamı yok,böyle bir sorun olduğunu herkes biliyor gel gelelim.MF Cheaters!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Force -- 25 Ekim 2019; 5:50:9 >
  • 2016 da başlamıştım hala oynuyorum geçen haftalarda uzun bir ara vermeye karar verdim bu şerefsiz hileci köpekler yüzünden.Onu geçtim mesela keleş demişsiniz onunda bir değeri kalmadı artık şuanki keleşler 2016 daki nova 2 lere eşdeğer.Etraf eloboost dolu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • CS:GO için faceit ya da esea'da hile yok diyorlar. Yok değil, olma olasılığı MM'e göre daha düşük, ama yine de hile var :) Faceit anti-cheat bu konuda yine elinden geleni yapmaya çalışıyor. Buna rağmen insanlar bunu kırmanın bir yolunu buluyorlar. Şimdi şunu demek istiyorum. Ben bu CS kadar salak bir oyun görmedim. Ben de uzun zamandır half-life ve counter oynarım. CS 1.5 1.6 zamanında Türkiye de ki herkes hile kullanıyordu. Hala bile Twitch yayıncılarına gidip "abi cfg var abi xantares in cfg kullandım daha önce 12 vuruyordum artık 45 vuruyorum" diyen cahil ve "ben nasıl bir şey yaparım da işim kolaylaşır" diyen kişiler var. Bir kere CS 1.5 ve 1.6 da bir çok komut oyunda bariz açığın ne denli olduğunu açıklıyordu. Bu bir açık mıydı yoksa Valve bunun böyle olmasını istiyor muydu ? Şimdi başka oyunları ele alalım. Bazı bu oyunlarında CFG dosyası vardır. Ama bu dosya içinde tüm görüntüyü bozmana, ne bileyim o kadar karıştırmana izin vermiyor. Oyun ya kapanıyor, ya da hiç açılmıyor hata vermeden :) MEsela 1.5 ve 1.6 da cl_interp 0.05 miydi neydi, default ayarından farklı yazılan bir değer vardı. Millet tutturmuş "mermilerim daha iyi gidiyor"
    Yahu bu mermilerin iyi gitmesi mi oldu şimdi ? Mouse ile tuttuğun crosshair düşman kafasının yarım cm yanında ama mermi adamın gözüne giriyor ? Oyunda aim diye bir şey var. Bazen olur bu, refleks yaptığınız zaman cross henüz adamın kafasına oturmamışken mermi adamın kafasına giriyor, sanki bir delay var gibi arada...İşte bu cl_interp yaptıkları zaman refleks olmuyordu. Olduğun yerde mouse u düz tutup ateş ettiğin zaman rahatlıkla hs gidiyordu. Bu komut için hala bile CS:GO için konuşanlar var. Zamanında da bir çok insan 1.5 1.6 zamanlarında bu cl_interp in kesinlikle network bağlantısı ile alakası olmadığını yazmışlar, kendi deneyimleri ile araştırmaları ile daha çok oyunun pixeli ile alakalı olduğunu anlatmışlar. Herşeyi geçtim cl_bobcycle 0 yazmak bile hileydi :) Ama bu komutu bizim o muthiş lan game turnuvalarında bile yapıyorlardı. Ya da alias komutları. Birden fazla tuşu bir tuşa atamak fln.

Şöyle bir şey oldu cs için online ortamında. Senoyna'da çalışan bir çocuk vardı. Bu çocuk gerçekten bilgiliydi. Daha sonra kendi yaptığı yazılımlar ile senoyna serverları geliştirildi. Maç serverlarına giren herkesin CFG'si default ayara dönüyordu. Bu yazılım kesinlikle alias ve cl_bob gibi komutlara izin vermiyordu. Ama ne oldu ? O serverlarda hiçbir şekilde kimse maç yapmadı. Herkes kolsuz olduğu için, ve hile delisi olduğu için ilgilenmedi bu sistemle kimse. Hala bir ton insan Twitch yayıncılara CFG için yalvarıyor. Hani bu ortam da 100 kişi varsa bunun 97 tanesi beyin özürlüdür. Çünkü bu oyunu bir tek aim'den ibaret sanıyorlar. Takım oyunu olduğunu bile anlamakta zorluk çekiyorlar. Bir flash atmayı öğrenmek yerine cfg diye yalvarmayı bilirler sadece. Oyun içi pratik zekaları 0.

Ben o donemlerde de hile programların içeriğine baktım. Yani hile programın bile kendine özel cfg dosyası vardı. Açtım içini baktım fln yazılan komutlar normal bildiğimiz komutlardı :) Yani bu komutlar CS oyununa aittir. Bunlar daha çok alias a çevrilmiş olduğundan dolayı her türlü imkanı sağlıyordu bu boktan oyunun içinde. Şimdi ayrıntılarına girmek istemiyorum bu konunun ama valve bunu isteyen bir oyun firmasıdır. Bu işin bir de ticaret boyutu var. Skinler fln fln...

• Şunu söyleyeyim. CS:GO cfg sayesinde hiçbir şekilde arkada çalışan program olmadan duvarların arkasını görecek nitelikte grafik sağlayabilirim kendime. Ne anti cheat anlar bunu ne de hiç belli etmezsem kimsenin anlayacağını sanmam. Şu kadarını yapmak zor olmamalı ? Bunu 10 sene öncesinde o çocuk yapmıştı, ki yapan yığınla insan vardı. Kardeş oyun içinde ekran görüntüsü alınsın, ve o şekilde düşsün overwatch mesela ? Yok ama aç xray izle mal gibi sonra reportla dur. Gelişmiş sistemlere gel :)) Bir de şimdi yapay zeka gibi bir koruma geliştirmişler. Hiç gerek yok buna. Sadece ekran görüntüsü alması yeter. Aim içinde mümkünse kusursuz oyunlarını güncellesinler ve cfg içinde belli başlı komutların dışında değişikliğe izin vermesinler. Bu kadar basit ya
  • 2016 yılına ait eski bir video. Usb ile bir şekilde hileyi fareye entegre ediyorlar ve tespit edilemiyor. Mouse yazılımı her zaman kapalı olsa dahi hile sorunsuz çalışıyor. Videonun tamamını dikkatlice izleyin. Adam Fnatic ile vs dalga geçiyor, ki haklı. Fps oyunlarındaki meşhur yayıncılar ve proların yarısından çoğu bu tarz şeyler kullanıyorlar. (belli olmaması için abartmadan ayarlayarak) Millette sabah akşam bunları izleyip üstüne paralar atıyor. Geldik neredeyse 2021 yılına, bu videoyu kaynak alarak düşünürsek bu hileyi de baya geliştirmişlerdir diye düşünüyorum.
    Mcburnie ☆ #1 Exposing CS:GO Pro cheaters ☆youtube
    CHEATS IN MOUSE/KEYBOARD badusb
    https://www.youtube.com/watch?v=dfFlW5OJF3A

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SychoMind -- 25 Eylül 2020; 13:25:1 >

• Şu an yanar dönerler baya kesildi çünkü biraz geliştirdiler 1 günde genelde yiyor yanar dönerler banı ama diğer taraf iyice battı. sessiz aim (silent aim) ve duvarcılar iyice arttı. Mesela sen ct sin hileci t karşıdan bile bal gibi anlıyorsun hileyi. Maçtan sonra demoya girip ne izleyeceğimi bile biliyorum ama bu zavallılar iyi oynadıklarını hileyi çaktırmadıklarını zannediyorlar ve gerçekten de ban yemiyorlar genelde. Çok çok zor ban yiyorlar. Maçta da hileciler en az bir arkadaşıyla giriyor oylamayla atılmamak için yoksa oylama ile atılıyorlar en azından bu güzel bir şey.
  • deathmatch oynuyorum, sarıyor baya.
  • @Lautreamont senoyna da calısan cocugun adı 1mm0rt4L 'idi evet onun programlama bilgisi iyiydi configi filan siliyordu lakin ctrl tuşunuda devre dışı bıraktılar ctrl ile duck atamıyorduk mantıga bak ajfjsd çöp senoyna serverleri gerçi ben ilk oynadıgımda bananesanane serverleri vardı senoyna sonradan kuruldu

Hadi cfg yi engelleyip otamatik olarak herkesin default ayarlarda oynamasını saglıyorsun güzel bir düşünce tarzı ama sen gidip klavyedeki ctrl tuşunu neden engellersin ? ctrl ile duck atıp adamları guzelce vuruyorduk baya avantaj saglıyordu bukadar sacma bir düşünce tarzı gormemıstım daha önceden hiç  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi since2002 -- 23 Aralık 2020; 23:36:47 >
  • since2002 kullanıcısına yanıt
    Klavyede ctrl tusu eğiliyor biliyorsun di mi? :) Yani cocuk ctrl engellemedi. Alias komutunu engelledi. Ctrl tusuna iki tusu atayanları :) Tum dunya biliyor o duck yapmayı kimse seri olarak ctrl tusu ile tek olarak ardarda yapamaz. Ben ctrl tuşuna o serverlarda kullanıyordum. Bastıgım zaman servarda isliyprdu. Model eğiliyor sonucta?
  • Vallahi bilader ben ctrl tuşuna hiçbirşey atamıyordum yıllardır oynadıgım için bu oyunu, alısmıstım ve cok seri bir şekilde ctrl tusunu kullanarak duck atabiliyor idim : )

dedigin dogru evet egilme olayı na müdahale lakin olmamalı zaten oda sonradan getirildi ctrl engelleme

sacma bir olay bence

ctrl ile seri duck atanı 18 yıllık cs hayatımda en fazla 3 4 kez gormusumdur dünya da ki herkesin bilmesi birşeyi deiştirmez o ctrl tusunu iyi kullanabılmek onemlı .s

ayrıca modeli kısıtlamakta sacmalık kanımca o arkadasa göre dümdüz gitmeliyiz saga sola ok tuslarıyla filan donemlıyız seri hareket saglamamalıyız seri bir şekilde bile egilemiyordun yarıda donuyordu MODEL.

lol

ayrıca şu konumu ziyaret edersen sevinirim bilgin vardır belki diye.

https://forum.donanimhaber.com/cs-go-hilecileri-owerwatch-a-dusurmek--147131934

@Lautreamont

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi since2002 -- 24 Aralık 2020; 0:23:43 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.