Şimdi Ara

Csgo da zamanınızı boşa harcamayın (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
1
Favori
30.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öğle 14:00 maça girdik global 2 arkadaşımla sözde adam supreme rankında 35 vurdu, promo hile ile girdiği için Cihat sürekli reklam atıyordu rip zevkimiz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lev1n

Aynen kardeş senin hileyle mg2 olduğun oyunda hilesiz nova olduğun oyunda ben deagle ile global oldum eğer globali birşeyden sayıyorsan tabi.

hileci dediği adamla maça girip kendini boostlatan vasıfsız çapsız asalak, burda milleti nova diye aşağılıyo bu çapsızın ne tür bi kişiliği olduğunu öğrenmek için linkini verdiğim konuya girip mesajlarımı okuyun.https://forum.donanimhaber.com/turk-twitch-yayincisinin-ve-sozde-tr-pro-oyuncusunun-eseada-hileden-dolayi-ban-yemesi--126148474-3

• Ulan fan yapımı Multi Theft Autoya bakıyorum dünyanın en sağlam antihilesine sahip oyun fan yapımı. Bırak aim wallhacki texti editleyemezsin. Sunuculardan ayrı ban yemeyi geçtim her hangi bir hile programınada direk HDD Ban atıyorlar. Ayrıca kullanıcıların ekran görüntüleri sürekli sunucu adminlerine gönderilebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 16 Ağustos 2017; 11:32:32 >
  • Bende o dediğin "adamlar profesyonel herhalde" diyr düşünenlerden biriyim.

50 saat kadar oynadım. Adamlar o kadar iyi oynuyor ki ben bunlara yetişemem diye düşünüp bıraktım. Ama adamların hepsi meğer hileciymiş.

Ulan cs 1.6 da bile sxe li serverlerde hile yokken koskoca cs go da nasıl hile var anlamak mümkün değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hey b0ss H kullanıcısına yanıt
    Çünkü cs go sxe gibi ek bir yazılım kullanmıyor. Neden kullanmıyorlar sence? Faceit ve esea gibi yerlerde oynasınlar diye
  • çok kastırmışsın "şu şu sebeple hile kullanmaya başladım" demeye ama gerek yok. hile kullanmanın bahanesi olamaz arkadaşım. hile kullanıyorsan (ne sebeple olursa olsun) burada yazamayacağım fakat hile ile karşılaşan hemen herkesin dillendirdiği sevgi(!) dolu bir sürü cümleyi sıralıyorum gıyabında.
    oyun boka sardı doğru ama hala temiz şekilde oynamaya çabalayan insanlar var, onların hakkına giriyorsunuz. yediğiniz tüm küfürler müstehak size.
  • quote:

Orijinalden alıntı: untypicalgemini

çok kastırmışsın "şu şu sebeple hile kullanmaya başladım" demeye ama gerek yok. hile kullanmanın bahanesi olamaz arkadaşım. hile kullanıyorsan (ne sebeple olursa olsun) burada yazamayacağım fakat hile ile karşılaşan hemen herkesin dillendirdiği sevgi(!) dolu bir sürü cümleyi sıralıyorum gıyabında.
    oyun boka sardı doğru ama hala temiz şekilde oynamaya çabalayan insanlar var, onların hakkına giriyorsunuz. yediğiniz tüm küfürler müstehak size.

Bu konuda bir açıklama yapayım yanlış anlaşıldım galiba. Hile kullanmaya başladım bundan sonra hile ile oynuyorum gibi durum yok. İki gün baktım neymiş ne değilmiş sonra sizle tecrübelerimi paylaştım. Daha sonra buda böyle bir şeymiş deyip oyunu bilgisayarımdan tamamen silmeye karar verdim. Hile kullanımı bu kadar basit olduğu sürece ve Valve'den tamamen bitiremesede bu konuda somut çalışma getirmediği sürece bir daha csgo oynamayı düşünmüyorum, bu konuda en az senin kadar dertli ve hile kullamına karşıyım. Sadece csgo için değil her oyunda her platformda hilesiz hurdasız, insaları aşağılamadan küfür etmeden oynadım şu ana kadar.

Benim bu konuyu açma amacımda bu temiz oynamaya çalışan insanların hakkına girilmesine tepki göstermektir zaten. Hile kullanmak gibi bir derdim olsa bu konuyu açar mıyım sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 16 Ağustos 2017; 16:47:5 >

• Hocam 4-5 aya ban yemezsen bu oyun gerçekten oynanmaz. Nedeni bi vac dalgası gelince 5-6 ay alalen kullansan da bab yemiyormuşsun sonra bi banlıyorlar herkes yeni hesap alıyor parayı kırıyorlar diye duydum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seçkin olmayan maçlarda 2 takımda da hile gelme olasılığı %100e yakın

Seçkin maçlarda mgeden sonra hileler başlıyor daha çok.

2000 saat oynadım artık oynamıyorum rütbem le arada lem oluyorum. Ama artık sarmıyor inanmıyorum temiz bi oyun kaldığına cs go mmde. Arada faceit atıyorum canım isterse. Girin üye olun oynayın çoğu haritayı biliyorsanız ve en azından dmg iseniz çok zorlanmazsınız.

Hala mm savunanları da hiç anlamıyorum keleşleri de gömmüşler bi de. Tamam siz en iyisisiniz 300 400 saatte global olmuş mini globaller sizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • f0rest kullanıcısına yanıt
    benim beraber oynadığım 10 15 tane türk karşıdakiler hile diye ağlıyordu ama bana normal geliyordu vac dalgasından ban yedikten sonra ben de aşırı hile olduğunu düşünüyorum ha hileyi kullanamayan mallar bile yok değil
  • CS:SOURCE oynadım en son olarak sonra oynamayı bıraktım.Nedeni aşırı bağımlı yapmasıydı. Sabaha kadar oynardım sabah ezanı okununcaya kadar . sonra yatar akşama doğru kalkardım . hemen pc başına . ailemden arkadaşlarımdan uzaklaştığımı geç olmadan fark ettiği an hemen pc yi saatım yerine ofis pc aldım onunla takıldım . Bi ara emanet oyun bilgisayarı geçti elime kuzenimindi istediğini yap dediydi . düşündüm indirsem oynasam diye ne olduysa tamamen vazgeçtim . nedeni bağımlılık yapması . aile dost arkadaş ile aranın açılmasına neden olması . pc yi de geri verdim . su an rahatım .

Bence bu tür oyunları oynamayın . Ailenizle dostunuzla vakit geçirin emin olun daha kaliteli zamanlar geçiriyorsunuz .
  • http://steamcommunity.com/profiles/76561198300269928/

%100 WALLHACK

reportlarmisiniz.Son maçimda bizim takimdaydi canli canli izledim :D. Hile oldugu halde ve o kadar farkedettirerek oynadiği halde nasil bu kadar kötü oynayabilir halen anlamadim

Bu arada karşi takimda da 3 kişi kaldi nasil bu kadar iyi oynadilar dedim baktim 1.leri hile . Ama belli etmemeye çalişti bilerek arkasini donmus felan yoksa el vermezdi

• Bizde abartıyoruz hileler çıkıyor ama oyun sonuçta zevkine oynayın. Hile olduğuna yeminler etmeler falan saçma bence hile sandığınız çoğu kişi olmuyor oynadıkça anlarsınız sizde :)
  • Şu konuya cevap yazan bazı arkadaşlara cidden acıdım. Herkes oynadığı saatle egosunu tatmin etmeye çalışıp konuyu bayağı saptırmış.Bu işin oynama saatiyle alakası yok ister 400 saat oynamış ol ister 4000 saat oynamış ol oyundaki gidişatı 4 saat oynasan bile rahatlıkla anlarsın.Global falan da olmaya gerek yok.Oyun başladığımdan beri 1 tane hesabımla mm atıyorum her gördüğüne hile demişsin tek yedi hek dedi ayaklarına yatmayın oyundaki oyuncuların çoğu masum değil. Hileyi açmasa bile oyuna girerken el altında bulunduruyor çoğunluk. Baktı maç gidiyor mu hemen açıp maçı çevirmeye çalışıyorlar buna birçok kez şahit oldum. Adam hile açmış diye topa tutmuşsunuz ama oyundaki vaziyetin ne kadar içler acısı olduğunu anlamak maksadıyla açmış bu durumu sizlere aktarmak için açmış. Oyundaki vaziyet buyken hala yok ben karşılaşmadım yok bana sökmez bu hileciler tavrı takınanlar var hala. Size gelmedi diye oyundaki vaziyetler günlük gülistanlık olmuyor maalesef. Gel gelelim major playerlar bile hile kullanıyorken bundan dolayı maç esnasında banlanırken bana kimse oyundaki hile kullanımının düşük olduğunu söylemesin. Valve cs go ya sadece para musluğu gözüyle bakıyor hileyi engellemese de her türlü millet alacak anahtarları kasaları parayı gömecek. Firma neden hileyle mücadele etsin ki her türlü para geliyor. Valve sadece dota 2 ye yatırım yapıyor lol ile rekabet etmek için zaten fps de rakipsiz. Oyüzden biz burda birbirimizi yesek de bitirsek de cs go da hile bitmez. bırak 2016 da çıkmış hile ile 2013 yapımı hile açsan da ban yemezsin o yüzden. Örnek vereyim lol de boost yapan da yaptıran da ban yerken cs go da boosta ban var mı? YOK. Gidin bi dota 2 ye bakın hile ile karşılaşacak mısınz? (reklam yapmıyorun sadece karşılaştırma yapıyorum).Herkese iyi forumlar bu cs go da hile bitmez o yüzden fazla tartışmanın anlamı yok.

• csde hile yok komu kilit üye ban.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan5218

Bizde abartıyoruz hileler çıkıyor ama oyun sonuçta zevkine oynayın. Hile olduğuna yeminler etmeler falan saçma bence hile sandığınız çoğu kişi olmuyor oynadıkça anlarsınız sizde :)

Haklısın da hocam, hile ya da troller yüzünden genelde oyunda stres atmayı bırak gerilip çıkıyorum.

Rekabetçiye bulaşmadan diğer modlarda zevkine oynamayı deneyebilirsiniz.

Ben bu konuyu açtığım gün itibariyle girmedim oyuna kafam daha rahat. :)
  • İki takımda hilesiz olunca kendi rütbendeki insanlarla rek atmak o kadar keyifli ki.. Ama karşıdaki şuursuz insanlardan biri veya senin takımından hile açarsa oyun zevki adına hiçbirşey kalmıyor.Bence gerekli önlemler daha fazla alınmalı. Şunuda anlamıyorum ki, bir insan neden hile açar? Ego tatmin etmek için mi? Karşıdakini kandırmak için mi? Hayır kendini kandırıyosun kardeşim. Sen demekki acizsin, bu oyunu oynayacak yeterli tecrübe,birikim ve cesaretin yok bu yüzden öyle oynuyorsun.İlginç :)
  • Awp ile %100 isabetli oynayanlar var ayar oluyorum hack olduğu o kadar belli ki,herif 1 tane ıskalamıyor kennys bile ıskalıyor bu adamlar ıskalamıyor. Oyuna başlamayı düşünüyorsanız tek bir tavsiyem var,başlamayın.
  • faceit yada esea premium alırsın çok hile görmek istemiyorsan eğer bu kadar abartmaya gerek yok. ayda 16 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugi3333 -- 24 Ağustos 2017; 18:51:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcukgns

quote:

Orijinalden alıntı: brktmr

Tankı yüksek olduğu için hilenin az olduğunu iddia edenler nasıl mahluklar yahu Ulan Vac dalgalarında on binlerce kişi ban yiyor . Hala paralı hileler yerlerinde duruyor ve vac dalgasından etkilenmedik diyip reklam yapıyor (mesela sirswagger). Buna rağmen hile yok , hile az hede hödö diyen adam kafasizdir.

Herkesi niye kendinizle bir tutuyorsunuz onu anlamıyorum. Nova keleş arası hile yüzdesiyle daha yüksek rütbelerde olan hile yüzdesi bir mi?

Zaten çoğunuz her vuruşa hile diyorsunuz. Kendiniz yapamadığınız için başkaları da yapamaz sanıyorsunuz ve garipseyip, hile diye ortalığı ayağa kaldırıyorsunuz. O yüzden hile az diyen adam kafasız değildir, aksine sizin rütbeler çöp, oyunculuk çöp, siz kötüsünüz.

Buraya gelip de kendinizi bir şey sanarak hile az diyen adam kafasızdır diyemezsiniz. Vac dalgalarında on binlerce kişi banlandı da hepsi yüksek rütbelerde miydi? 10k kişi banlandıysa max bunun 2ksı falan yüksek rütbededir, geri kalanları çer çöptür sizin gibi. O yüzden embesilce karşınızdakine kafasız demeyin çok komik duruyor.

Alıntıları Göster
    2 senedir Atom kullanıyorum vac ban yemedim dedikleri gibi harfien kullandım hileyi yakalanmamak için over wactha 4 kere düştüm sadece ondada yetersiz delil denildi sen gider mevlana açarsan adamlar farkeder.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.