Şimdi Ara

Csgo da zamanınızı boşa harcamayın (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
1
Favori
30.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çoğunlukla bana da hile diyorlar ama bende oynarken izlerken hileye cok denk geliyorum hatta geriye düstüğmüz bir maçta abi acayım mı diyenlere bile denk geldim. O yuzden cok zorlamıyorum artık lan game den oynarsam o zaman sınır sıtres olurum ama internetten sinirlerini zorlamaya değmez.
  • Tankı yüksek olduğu için hilenin az olduğunu iddia edenler nasıl mahluklar yahu Ulan Vac dalgalarında on binlerce kişi ban yiyor . Hala paralı hileler yerlerinde duruyor ve vac dalgasından etkilenmedik diyip reklam yapıyor (mesela sirswagger). Buna rağmen hile yok , hile az hede hödö diyen adam kafasizdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brktmr

Tankı yüksek olduğu için hilenin az olduğunu iddia edenler nasıl mahluklar yahu Ulan Vac dalgalarında on binlerce kişi ban yiyor . Hala paralı hileler yerlerinde duruyor ve vac dalgasından etkilenmedik diyip reklam yapıyor (mesela sirswagger). Buna rağmen hile yok , hile az hede hödö diyen adam kafasizdir.

Herkesi niye kendinizle bir tutuyorsunuz onu anlamıyorum. Nova keleş arası hile yüzdesiyle daha yüksek rütbelerde olan hile yüzdesi bir mi?

Zaten çoğunuz her vuruşa hile diyorsunuz. Kendiniz yapamadığınız için başkaları da yapamaz sanıyorsunuz ve garipseyip, hile diye ortalığı ayağa kaldırıyorsunuz. O yüzden hile az diyen adam kafasız değildir, aksine sizin rütbeler çöp, oyunculuk çöp, siz kötüsünüz.

Buraya gelip de kendinizi bir şey sanarak hile az diyen adam kafasızdır diyemezsiniz. Vac dalgalarında on binlerce kişi banlandı da hepsi yüksek rütbelerde miydi? 10k kişi banlandıysa max bunun 2ksı falan yüksek rütbededir, geri kalanları çer çöptür sizin gibi. O yüzden embesilce karşınızdakine kafasız demeyin çok komik duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: selcukgns

quote:

Orijinalden alıntı: brktmr

Tankı yüksek olduğu için hilenin az olduğunu iddia edenler nasıl mahluklar yahu Ulan Vac dalgalarında on binlerce kişi ban yiyor . Hala paralı hileler yerlerinde duruyor ve vac dalgasından etkilenmedik diyip reklam yapıyor (mesela sirswagger). Buna rağmen hile yok , hile az hede hödö diyen adam kafasizdir.

Herkesi niye kendinizle bir tutuyorsunuz onu anlamıyorum. Nova keleş arası hile yüzdesiyle daha yüksek rütbelerde olan hile yüzdesi bir mi?

Zaten çoğunuz her vuruşa hile diyorsunuz. Kendiniz yapamadığınız için başkaları da yapamaz sanıyorsunuz ve garipseyip, hile diye ortalığı ayağa kaldırıyorsunuz. O yüzden hile az diyen adam kafasız değildir, aksine sizin rütbeler çöp, oyunculuk çöp, siz kötüsünüz.

Buraya gelip de kendinizi bir şey sanarak hile az diyen adam kafasızdır diyemezsiniz. Vac dalgalarında on binlerce kişi banlandı da hepsi yüksek rütbelerde miydi? 10k kişi banlandıysa max bunun 2ksı falan yüksek rütbededir, geri kalanları çer çöptür sizin gibi. O yüzden embesilce karşınızdakine kafasız demeyin çok komik duruyor.

Bence yanlış düşünce alt ranklarda en azından rankına göre fazla iyi olduğunu düşünüp reportlayanlar çok oluyor. Ban dalgasıda fazla oluyor. Şimdi Global Elit olsam novada hile dediğim bir çok duruma büyük ihtimal adam global iyi oynuyor der geçerim. Globalde gizli profesyonel hileceğinin daha fazla olduğunu söylüyor global elit arkadaşlarım. Oyunu çok iyi bildiği ve hileyi çok iyi bildiği için tespit etmek daha zor. Benimde bu hile tool'un gözlemlediğim tecrübesizsen belli edersin, oyunu iyi oynayıp hileyi iyi kullanıyorsan fark yaratırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 15 Ağustos 2017; 11:26:12 >

• İmzamda steam profilim var bak ordan, oyle tanimadan etmeden hilecisin milesicin demek sana yakismiyor heleki 32 yasindaki bir adama.

asil hile kullandigini kullanarak rank atladigini söyleyen sensin burda ben mi hileci oluyorum yoksa sen mi? muhtemelen hileyi kullanmaya suanda da devam ediyorsundur, cunku sizin gibi nooblar bayilirlar hile kullanip artislik yapmaya.

32 yasindasin ama beyin yaşın max 7-8. Yazdiklarin gram umrunda da degil, anca klavye delikanligi yapip gel vs gel vs dersiniz.

Sonrada oyunda coggg hileeeğ var diyip burda ağlarsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: PhoenixMst

İmzamda steam profilim var bak ordan, oyle tanimadan etmeden hilecisin milesicin demek sana yakismiyor heleki 32 yasindaki bir adama.

asil hile kullandigini kullanarak rank atladigini söyleyen sensin burda ben mi hileci oluyorum yoksa sen mi? muhtemelen hileyi kullanmaya suanda da devam ediyorsundur, cunku sizin gibi nooblar bayilirlar hile kullanip artislik yapmaya.

32 yasindasin ama beyin yaşın max 7-8. Yazdiklarin gram umrunda da degil, anca klavye delikanligi yapip gel vs gel vs dersiniz.

Sonrada oyunda coggg hileeeğ var diyip burda ağlarsınız.

Sen benim yazdıklarıma bilip bilmeden CSB (uydurma) dersen, bende o seviyede bir mesaj yazdım. Eğer bu konularda hassassan karşındakilerinede benzer şekilde davranmanı tavsiye ederim. Hala hakaret peşindesin sonra bana neden böyle sert cevaplar geliyor diye sitem etme. Burda benim düşüncelerimin aksini düşünen ve düzgünce ifade eden insanlara seviyem bellidir. Ağlama zırlama CSB vb gibi muhabbetlere cevabı yapıştırırım kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 15 Ağustos 2017; 13:34:16 >

• eğer yeteneğiniz ve imkanınız varsa faceit - esea geçin

mm oynanmaz zaten, esea/faceit de daha az hileci var en azından

mm oynamayın oynatmayın

• VIKINGS kullanıcısına yanıt
    1 senedir rage hacke denk gelmedim. niye pro olsun bana gore? bos laf yapma. sanki her mac karsima hile geliyor ama valveyi savunmak icin burda yalan soyluyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f0rest -- 15 Ağustos 2017; 18:24:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhoenixMst

Yazdıklarım seni cok aglatti heralde yonetilecelere mi yalvdardin ya da ağladın yorumumu sildirtmek icin ha? hem korkak hem noobsun, bide gelmis burda klavye delikanligi yaparsin veled.

laf atmasini bilirsiniz ama işinize gelmeyince hemen sildirtirsiniz, Adaletinizi @#%&!

Benimle ilgili kişisel bir derdin varsa özelden yaz.ben sana orda gereken açıklamayı yaparım onun dışında forumu seviyesiz mesajlarınla kirletme çol çocuk parkı değil burası kafana göre millete sallayacağın.

Hem bana hakaret et olmadı küfret sonra birde adaletten bahsetmişsin. Öyle bir dünya yok genç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 15 Ağustos 2017; 18:48:13 >
  • Bunun tek çözümü oyunun 100tl olması.

Lakin ticaret bu. Eğer hile olmazsa kimse banlanmaz kimse yeniden csgo almaz. Bu yüzden hilesiz oyun olmaz

• Ağlayın ağlayabildiğiniz kadar herkes hile oyunda yayıncısıda hile normal oynayanıda hile. Nova 4'üm diyor herkes hile diyor hileyle keleş olmuş sorsan ateş edemez wh açıp awp alır.
  • Bende oyunu 5 6 ay önce aldım oyunda gelişemiyorum herkes o kadar iyi ki. İyi olanda iyi hilecide iyi bıraktım böyle saçmalık olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nefys kullanıcısına yanıt
    Hilenin kodlarını 15 yaşındaki ergenler yazmadıysa vac yemiyorsun. Bi arkadaşım var hile kullanıyor çaktırmazda ban yemiyor. Vac filan yok bunların sistemi çok dandik. Para vermene gerek yok azcık araştır prof hile buluyorsun.

Esea ya da faceit alın yoksa bu serverlerda bi şey olmaz

• Hocam 6 ay öncesini bilemem ama benim 2 tane çöp hesabım vardı. Bi hile vardı açtım son ayar kökledim 2-3 rek girdim ertesi gün overwatcha düşüp banlandı. Dikkaet edin vac yemedi ama ow yedi.

Sen 15 gün son ayar kökleyip girdin ams günde kaç maç attın. Günde 3 rek girsen her maçta 4 kişi reportlasa 12 olur ow ye düşersin.

• Ya bi de bazı paranoyaklar var her şeye hile diyip report yazıyor. Geçen t deyim. Awp var mid bakıyorum adam sis attı mid'e. E atınca hemen geçecek değil mi ? Bende tak diye koydum kapı arkası değil o aradan vücuda gelmiş şansıma. Adam hemen hile diyor. İşin ironik kısmı son roundlar ve ben 8 e 20 filan gidiyorum sonuncuyum

• 15 günde aşağı yukarı 50 rek girmişimdir. O süreçte boş geçirdiğim bir günüm olmadı. Bazen 2 maç girdiğim oldu bazen 5 maç girdiğim oldu. En azından 50 maç rek atmısımdır. Sonuç olarak hiçbir şey olmadı. Hile tecrübem olmadıgı için belli etmemeye yönelik rol yapamıyordum. Bitimine son 2 veya 3 gün kala nasılsa cezadan kaçış yok nasılsa belli oluyor, herkes anlıyor diye artık kasıtlı olarak belli etmeye başlamıstım. Nasıl oldu da ceza yemedim bende anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lev1n

Ağlayın ağlayabildiğiniz kadar herkes hile oyunda yayıncısıda hile normal oynayanıda hile. Nova 4'üm diyor herkes hile diyor hileyle keleş olmuş sorsan ateş edemez wh açıp awp alır.

Siz bu ağzı nerden öğrendiniz. Gerçek hayatta öz güveni olmayan hayatta hiç bir başarısı olmayan adamlar dandirik hile dolu oyunda bir havalar sanki büyük iş başarmış tripleri. Oyundandada çok millete ağlama diyen kendisini mükemmel görüp diğerlerine küçük gören tayfa, sanki labaratuarda çoğaltmışlar bu oyunlara salmışlar. Herkes Kennys, üstün insan hepsi. Profesyonel oyuncularda sizdeki hava yoktur gerçi. Sonra Türkler bu oyunu mahfediyor Türklerle oynanmaz diyen tayfa da aynı. Oyunun içine eden milletin nefret ettiği boş beleş tayfa sizsiniz zaten.

Nova aşamamışsa sana giren çıkan ne? Biraz insan gibi cümleler kurmayı öğrenin ( sen senin gibi oyun kafasını bulandırmış bütün arkadaşlara söylüyorum)

Geç bunları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 16 Ağustos 2017; 1:58:0 >

• Aynen kardeş senin hileyle mg2 olduğun oyunda hilesiz nova olduğun oyunda ben deagle ile global oldum eğer globali birşeyden sayıyorsan tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lev1n

Aynen kardeş senin hileyle mg2 olduğun oyunda hilesiz nova olduğun oyunda ben deagle ile global oldum eğer globali birşeyden sayıyorsan tabi.

Sen benim oynadığım laptopta silverı geçemezsin bahane bulmayım diyorum ama konuşturuyorsunuz insanı.

Benim rankımı boşverin mesele o değil ben burda hilenin ne kadar kolay olduğunu anlatıyorum hala daha şunu geçememişsin muhabetleri. Ağlama zırlama muhabbetleri. Kaç oldu bu Tamam anladık harikasınız ve mükemmel oyuncusunuz üstün insansınız da ben başka bir şeyden bahsediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 16 Ağustos 2017; 2:11:56 >
  • Adam hakli beyler, hele DUST2 giriyorsaniz yandiniz kesinlikle karsi tarafta hile oluyor. Orta seviye ve alti oynayan 3-4 arkadas giriyoruz karsi taraf acimazsizca fark atiyorsa kesin hile vardir. Adamlar oyle bir vuruyoki sanki oyunun 20. saatindeyim.

Yemin ediyorum adam hakli:) bu kadar basitse hile acmak herkes acar 700 kusur saatim var oyunda. Sadece yazlari oynuyorum 3 yildir. Seneye yazin hilesiz bir FPS oyununa basliyacagim insallah.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.