Şimdi Ara

Csgo da zamanınızı boşa harcamayın (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
1
Favori
30.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ismailbbyigit

400 saat oynadımdan sonrasını okumadım. Sizde okumayın bence. Muhtemelen özet çift keleşin gözyaşları

400 saat csgo ama inan 5000+ belki 10000 saat FPS oynamışlığın vardır. Diyelim ben ağlıyorum kabul siz o kadar iyi oynuyorsunuz ki sizin gibi oynayamıyorum diye ağlıyorum onada kabul. Hile 2 sn de indirdim kurdum ve dosya 2016 da yüklemiş hala çalışıyor bunun hakkındaki yorumunu alalım. Bu iyi bir durum mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 14 Ağustos 2017; 14:44:22 >
  • f0rest kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen oyundan 1 ping alıyorsunuz ve hileciye fırsat vermeden onu öldürüyorsunuz. Onun dışında oyunda hile azdır demek bana biraz garip geliyor. Bu gözler silverda spinbot açan acizleri gördü hocam siz ne diyorsunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: V2

quote:

Orijinalden alıntı: selcukgns

Şu nova ve keleş arası kalan arkadaşların şu oyuna b.k atmalarını anlamıyorum. Eğer oyunu bırakacaksanız ve kızdıysanız kendi başınıza kızın lütfen. Buraya gelip tatava yapmanız hiç bir şeyi değiştirmez. Bir siz akıllı değilsiniz, herkes biliyor hilenin çok fazla olduğunu. Senin rütbende normal zaten o kadar hile olması ki o aptallar hile ile bile o rütbelerde sürünüyor. Hesabı prime yaptıktan sonra hile ciddi derece azalıyor. En kötü kendinize bir iki arkadaş bulun onlarla girin. Öyle daha rahat rütbe atlarsınız. En azından sürekli 4 aptalla oynamak zorunda kalmazsınız.

Oyuna bir şey dediğimiz yok hileye tepki gösteriyoruz. Laf söyletmediğine göre sende memnunsun hileden. Benim öyle takım makım uğraşacak zamanın yok stres atmak için giriyorum. Herkes senin gibi süper zeka değil takım kuramıyor.Diyelimki takım kurdun karşı takımıda mı ben kuracağım? O zaman oyunuda ben yazayım kendim server açayım istersen. Bu arada hesabım prime uzun zamandır ve yine hile var.

Bu arada global elit arkadaşımın söylediği "asıl hile üst ranklarda başlıyor O kadar profesyonel hile kullanıyorlarki ban atamıyorlar." Kendisinin 2500 den fazla saati var.

Sen konuyu beğenmediysen tatava yapma buraya zorla yorum yaptırmıyorlar kimseyi. Aptal dediğin insanlar senden iyi oynuyodur. Size inat bu hileler fixlenmedikçe bu konuyu üstte tutacağım belki yeni başlayan arkadaşlar başlamaktan vazgeçer.

Nova ve keleş hayatınızda başarılar. Aynen hile çok, oynamasın kimse bu oyunu. Dust 2 oynamaktan vazgeçin belki hile gelmez.

• f0rest kullanıcısına yanıt
    En sonunda seni ağlatıcam ama neyse. Neden bir günde 70 bin steam hesabından 40 bini cs go dan ban yedi o zaman bana açıklar mısın?
  • 2to2 2 kullanıcısına yanıt
    oyunun hile engelleme sistemi zayıf, hile açmak çok kolay biliyorum. şansınıza da karşınıza gerçekten çok sayıda hileci geliyor olabilir. ama genel olarak benim gördüğüm tablo oyuna hakim olmayanların karşısındakinin yaptığı hareketlerin sadece hileyle yapılabilecek olduğunu düşünmesi. sen söyledin diye örnek vereyim bananadaki videoda ölen kişiler o hareketlerin hilesiz yapılabilecek olduğunu bilseler hile demezler. oyunun teknik kısmında bu sıkıntı var. ölenin gözünden her şey daha etkileyici veya imkansız görünüyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence hile olayı abartı falan değil denildiği gibi çok yaygın. 400 saat oynama sürem var ama sadece 6-7 tane rekabetçi maç oynadım ve geçen ban dalgasından sonra baktım. Benim takımım ve karşı takım olmak üzere 7 maçın sadece birinde ban yememişti kimse. Diğer 6 maçta ban yiyen en az bir kişi vardı. Şimdi böyle bir oyunda kimse gelip de hile yaygın değil demesin. He oyun bana zevk veriyor ama rekabetçi oynamıyorum ben basit eğlence görüyor işimi. Almayı düşünen de almasın demem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyisi ps4 hileciyle uğraşma derdin yok bf1 aldım tr psn den 90 lira 2 haftada alışmıştım ds4 ile FPS oynamaya.

• faceit premium oynuyorum gayet de mutluyum. hile mile boş iş milyonda bir geliyor onu da tebrik ediyorum zaten hem premiuma para verip hem 9 10 lvla gelip envanter sahibi olup hile ile oynadığı için.
  • "2 mb lik bi dosya beleş 2016 da yüklenmiş çalışmaz kesin diyorum ama yine denedim."
    Sonrasını okumadım
    Vac kötü bir anti cheat ama bu kadarda değildir herhalde
    Nice yiğitler hiç hile açmadan(!) banlandı bu oyunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedlEyel

"2 mb lik bi dosya beleş 2016 da yüklenmiş çalışmaz kesin diyorum ama yine denedim."
    Sonrasını okumadım
    Vac kötü bir anti cheat ama bu kadarda değildir herhalde
    Nice yiğitler hiç hile açmadan(!) banlandı bu oyunda

Malesef öyle. Benimde hayal kırıklığına uğradığım nokta bu oldu.
  • tek yedi hek dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightwish34

tek yedi hek dedi

Yalniz gg sin hacim free hemde eski hack actiysan o vaci yiceksin. Googledan bulmussun bide. Her neyse adam hackli arkadas listemden surekli millet ow vac yiyor. 1 2k saatle global supreme adamlar.

• nova
    herkes hile

pick one
  • Abartma kardeşim. Madem o kadar yıl oynadın ben de sana şunu söyleyim ben 10 yıl knight oynadım. Bu 10 yılın son 5 yılı oyunun bittiğini kabullenemeyen birkaç playerla, onlar sayesinde tl kazanmaya çalışıp sadece para için oynayanların arasında geçti. Şu an gir oyuna bak %95'i para için pazar yapan farm yapan adamlar %5'i parayı basıp +5bin tllik çar dizen üçbeş kişi. CS knight'tan çok eski oyun. Ve knight dışında zilyonlarca oyun gelmesine rağmen CS hala ayakta. Bunun bir nedeni vardır dimi? Yani konu oyunsa boşa zaman harcanan bir yer değildir. Bir de şunu söyleyeyim Knight'ın o en iyi ilk 5 yılında herkesde hile vardı, şu an oyunda hile bulamazsın. Demek ki hileyle de alakası yok bu işin. Ölüm adam'ın town'umuza gelip bizi öldürdüğünü hatırlıyorum yani cs'de base'ine yerde yatan bir adamın gelip seni öldürdüğünü düşün ve server değiştirsen de her serverda bunlar var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stoa

Abartma kardeşim. Madem o kadar yıl oynadın ben de sana şunu söyleyim ben 10 yıl knight oynadım. Bu 10 yılın son 5 yılı oyunun bittiğini kabullenemeyen birkaç playerla, onlar sayesinde tl kazanmaya çalışıp sadece para için oynayanların arasında geçti. Şu an gir oyuna bak %95'i para için pazar yapan farm yapan adamlar %5'i parayı basıp +5bin tllik çar dizen üçbeş kişi. CS knight'tan çok eski oyun. Ve knight dışında zilyonlarca oyun gelmesine rağmen CS hala ayakta. Bunun bir nedeni vardır dimi? Yani konu oyunsa boşa zaman harcanan bir yer değildir. Bir de şunu söyleyeyim Knight'ın o en iyi ilk 5 yılında herkesde hile vardı, şu an oyunda hile bulamazsın. Demek ki hileyle de alakası yok bu işin. Ölüm adam'ın town'umuza gelip bizi öldürdüğünü hatırlıyorum yani cs'de base'ine yerde yatan bir adamın gelip seni öldürdüğünü düşün ve server değiştirsen de her serverda bunlar var.

Simdi sizinle bir sey yaristirmak icin yazmiyorum ama knight online konusuna inanin cok hakimim. Nedenine gelince daha usko yokken knight online basladim 2003 igib olmasi lazim ve oyunda belkide ilk oynayan Turk oyunculardan biriyim (japko myko usko koreko vs) Bunu anlatmamin nedeni senin anlattigin surecleri bende yasadim ama knight online ile csgonun alakasi yok cunku cs rakipsiz bir oyun bunun ekmegini yiyor rekabet ettigi bir oyun yok millet her turlu oynuyor ama knight online da rakipsizdi zamanin da. Simdi Hali ortada. Nerden nereye geldi. Rakip oyunlar gelince ve hile olunca kimse yüzüne bakmadı. Knight online ilk 5 yilinda hile vardi diyorsun ama sen bence ilk yillarini oynamamissin,

CS ile Knight'ı kıyaslamak mantıklı değil. Birincisi dediğim gibi CSGO ya rakip bir oyun çıkmadı. İkincisi oyunların birbiriyle alakası yok. Üçüncüsü birinin arkasında valve steam var birinin arkasında sürekli değişen valveden çok daha küçük bir grup var. Ona rağmen yinede patch ile düzeltmeye çalışıyorlardı. Hatta mykoda hilenin lag'ın önüne geçilemedi adamlar serveri kapattı. Knight Online da csgo da dönen para hacmi birmi. 100'de 1 değildir knight online.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 14 Ağustos 2017; 20:54:3 >

• Rakip olmama konusunda hakli olabilirsin. İlk 5 yil dedigim benim oynadigim 10 yilin ilk 5 yili. Cs'ye harbiden rakip cikamiyor ve monopol ama ileride ne olacagi belli olmaz.

Mesela dirty bomb diye oyun var ve cs'den iyi bence. Oyunu betasinda oynamaya basladim en iyi oyunculardan biriydim sonra ne bir bug ne baska bir hata olmamasina ragmen yeni oyuncular gelmedigi icin oyunu alfasindan beri oynayan adamlarin hepsi birakti sadece oyuna dun baslamis adamlarla oynamak zevksiz oldugundan ben de biraktim. En son 5k online'a kadar dusmustu ustelik oyun free. Bence tutmamasinin tek sebebi cs ile rekabet edilememesi. Reklamini yapamiyorlar oyunun hem valve kadar butceleri yok hem de fps oynayan adam direk cs basliyor. Csye bugun bile baslasan senin gibi adamlarla rekabet ediyorsun her gun yeni baslayan olabilir ama mesela knightta 1 yillik servera bile baslanmaz yeni sw acilmasini beklersin. Bence bu da csnin bitmemesinin sebeplerinden biri.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stoa

Rakip olmama konusunda hakli olabilirsin. İlk 5 yil dedigim benim oynadigim 10 yilin ilk 5 yili. Cs'ye harbiden rakip cikamiyor ve monopol ama ileride ne olacagi belli olmaz.

Mesela dirty bomb diye oyun var ve cs'den iyi bence. Oyunu betasinda oynamaya basladim en iyi oyunculardan biriydim sonra ne bir bug ne baska bir hata olmamasina ragmen yeni oyuncular gelmedigi icin oyunu alfasindan beri oynayan adamlarin hepsi birakti sadece oyuna dun baslamis adamlarla oynamak zevksiz oldugundan ben de biraktim. En son 5k online'a kadar dusmustu ustelik oyun free. Bence tutmamasinin tek sebebi cs ile rekabet edilememesi. Reklamini yapamiyorlar oyunun hem valve kadar butceleri yok hem de fps oynayan adam direk cs basliyor. Csye bugun bile baslasan senin gibi adamlarla rekabet ediyorsun her gun yeni baslayan olabilir ama mesela knightta 1 yillik servera bile baslanmaz yeni sw acilmasini beklersin. Bence bu da csnin bitmemesinin sebeplerinden biri.

aynen hocam. Knight Online tarzı oyunların rekabet etmesi cs kıyasla zor oyunların yapısı itibariye. Birde cs isim yaptı öyle bir isim yaptıkı yani herkesin bildiği bir şey oldu. Oyun güzel dediğim gibi ben oyunu beğeniyorum csgo çokta geliştirmişler güzel olmuş benim karşı olduğum şey oyunun kendisi değil bu kadar güçlü firmanın bu hilelere dur dememesi zaten. Bahsettiğiniz oyunun ismini bile duymadım ben mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 14 Ağustos 2017; 22:28:21 >

• quote:

400 saat oynadımdan sonrasını okumadım. Sizde okumayın bence. Muhtemelen özet çift keleşin gözyaşları

bende ağlıyım mi ismailim le dmg - le çıkamadım global ile giriyorum elo fazla almak için 15-19 arası vuruyorum en kötü yine çıkmıyor arkadaş 400 saat oynamış ben 7000 saat + betalara katıldım 56 k ile betaları cd çeken bir nesilin evladıyım ben ,link verin diye bağıracm kendimi banlatıyım de çoluğa cocuğa karışıyım 34 yaşına giricem hala cs hala cs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monarchisoliders -- 15 Ağustos 2017; 1:59:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: monarchisoliders

quote:

bende ağlıyım mi ismailim le dmg - le çıkamadım global ile giriyorum elo fazla almak için 15-19 arası vuruyorum en kötü yine çıkmıyor arkadaş 400 saat oynamış ben 7000 saat + betalara katıldım 56 k ile betaları cd çeken bir nesilin evladıyım ben ,link verin diye bağıracm kendimi banlatıyım de çoluğa cocuğa karışıyım 34 yaşına giricem hala cs hala cs

sen ağlama reis senin oyun bozuk betadan beri oynadığın için hesap artık işlevini yitirmiş

• Gecen bir anda baya kişi ban yedi hatta bende arada bir girip maclari izleyip hileleri tespit ediyorum üsenmeden :D Bu aralar sikayet ettiklerimden hic cevap gelmedi yukarsa sarı yazıyla hiç yazmadi. Bazen oyun sirasin da bile ban yiyorlar nasıl sevınıyoruz anlatamam :D Ama boku cıktı hakıkatten 2000 den beri bende oynuyorum 2 senedır de oynamaktayım cs go yu daha yeni güzide oldum :D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.