Şimdi Ara

Csgo da zamanınızı boşa harcamayın (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
1
Favori
30.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bro vac korumalı serverde hile yapamazsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selcukgns kullanıcısına yanıt
    Le den sonrasi full hile ve mevlana acanlarla dolu kardeşim. Bu devirde hilesiz oyuna girilmez. anlicagin bu oyun artık zengin işi oldu. Oyun 77 tl hile aylik 100 tl. Adamlar mevlana açıyor ban yemiyor. Bunlar belli bir yol izliyor. takip ettiklerim genelde 1 mac atip 2-3 gün oyuna girmiyor. Bu adamda kim.bilir kac hesap var. Kac hesapla bu çarkı döndürüyor. Onlardan birini atıyorum yakında Ban yicegini dusunuyorum. En son 3 gin once benim macimda mevlana acti serefsiz. O gunden beri online değil.
    steamcommunity.com
    Steam Community :: Classic1337
    https://steamcommunity.com/profiles/76561198053851460

• Ceroninoo kullanıcısına yanıt
    maç seçkin miydi? sanmıyorum.
  • Size denk geliyordur,3000 saat geçmişim var her oyunda olduğu gibi cs goda da malesef hile var fakat öyle her girdiğin maçta geliyor değil.Yada her iyi oynayan hileli değil.İllaki vac yerler bir gün.Abartı bir durum görmedim şuana kadar prime account bölümünde.Hile açmanız Valvenin işine gelir çünkü belli bir süreden sonra banı atar,oyunu tekrar satın almak zorunda kalırsınız bu da gelir demektir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • can_celik kullanıcısına yanıt
    Seckin kardeşim. Adamlar çaktırmadan oynuyor. Zorlanınca arttiriyorlar. En son iş mevlaya dönüyor. İstersen bu aksam girelim bi rutben Le ustuyse. Her zaman degilde 5 maçın 3 unde geliyor duvardan vuran tipler

• Sucre Maricruz kullanıcısına yanıt
    21 level olan telefon eklemeden otomatik seçkin oluyor. Lobi bost yapanlar için zor bir şey degil 21 level yapmak. Yada en kötü 5-6 dolara prime acc ler satiliyor sitelerde. 5 maçtan 3 unde hile geliyor benim maclara. Bariz duvardan vuran tipler

• Ceroninoo kullanıcısına yanıt
    Telefon eklemeden seçkin olma olayını kaldırmaları gerekiyor.Benim şansıma demekki öyleleri denk gelmiyor bu sıralar.

• Hileyi önlemeleri basit ama işlerine gelmiyor. Şu oyunu beleş yapmak yerine yapsalar 50 lira bak kalıyor mu. Eski hesaplar dahil tümü temizlenir.
    Açıp kapatan çok ama. Aynı lobiden girdiğim adam itiraf ediyor maç sonu. 3600 saatim var cs go da.
    Özellikle bu premium muhabbeti sonrası hiç denk gelmedim rekabetçi de diyebilirim.
    Basit eğlence kaynıyor ama. Hileleri kapıştırıyorlar.
    Hepsini geçtim bir insan niye hile yapar arkadaş. Bu yaşıma kadar çok oyun oynadım. 1 tanesinde hile yapmadım çok şükür.
    Hile kullananlar genelde ezik aşağılık kompleksi olan adamlar.
  • vc1903 kullanıcısına yanıt
    Sırf Ocak ayında 900 bin kişi banlanmış hocam.Bu aralar pek girmemek lazım oyuna.
    https://external-preview.redd.it/_EqyF9BO-R-ZWoEWtSNlLyH1OfYjuweSt3EsHxNoBWg.png?auto=webp&s=c53594f2a070390c69080ca32b5e59f3213a0c7a

linke bastıktan sonra 7a'ya kadar olan kısmı silin dh kendi kendine kod ekliyor linke

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanZüperGahraman -- 8 Şubat 2019; 21:5:15 >
  • şu hileler bi bana denk gelmiyor herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

Sırf Ocak ayında 900 bin kişi banlanmış hocam.Bu aralar pek girmemek lazım oyuna.
    https://external-preview.redd.it/_EqyF9BO-R-ZWoEWtSNlLyH1OfYjuweSt3EsHxNoBWg.png?auto=webp&s=c53594f2a070390c69080ca32b5e59f3213a0c7a

linke bastıktan sonra 7a'ya kadar olan kısmı silin dh kendi kendine kod ekliyor linke
    Beter olsunlar. Hepsinin sonu gelir umarım. Ama basit eğlence de hile asla bitmez bu ücretsiz muhabbetine.

• Oyun gerçekten çok saçma oyundaki skinler bıçaklara boşuna para harcıyorsunuz hemde milyonlarca TL harcayanlar var... NEDEN?
  • Arkadaşım 4 senedir hile ile oynuyor hala banlanmadı banlanmayacakta. Daha öncede bahsetmiştim. Global rank sadece izliyor işi bildiği için anlaşılmıyor tabi. Burda bana hile gelmiyor diyen arkadaşlarda he kardeş oyun çok temiz sicilide o kadar temiz ki anlatamam yani Ya siz anlamıyorsunuz adamların izlediğini yada fanatiklik var. En kötü izliyor adamlar hile ile.
  • kafalar süper ya ne kullanıyorlar acaba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynen size hile denk gelmiyor, siz çok iyisiniz o yüzden sizinle oynayanlar da çok iyi.
    Kesinlikle hile yoktur. Hile var diyen gitsin lol oynasın!!
  • Final Fantasy'de hile kullanan adamlar, bu uyduruk oyunda mı kullanmayacak? Ben iyi oynamadığımı kabul ediyorum ve ping süresi 80-90 ms'nin altına kolay kolay düşmüyor. Yaklaşık 1,5 yıldır oynuyorum. 5-10 yıllık adamlar, yeni hesap açanlara yeniliyor. Onlarda mı ezik?
  • 150 saat oynadım bügün hesabımı sildim. Oyun hileci şerefsiz kaynıyor. Adam duvarın arkasından ateş ediyor.

Genelde ölüm maçı yapıyorum. Eleman 1 kez ölmüş 25 kez öldürmüş. Seni görmeden kafanan vuruyor. Emeğe yazık.

Her oyunda 1_2 hileciye denk geliyorum rapor etmekten bıktım sildim oyunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-92A2F8722 -- 24 Şubat 2019; 3:8:28 >
  • Bende anlamıyorum bu kadar fazla hile nasıl olabilir bir oyunda ? Fazladan kastım kullananlardan bahsetmiyorum, eğer önlemi yoksa ve hile satışı varsa illaki kullanılacak bunun önüne geçemessin. Bu kadar yaygın satış nasıl var, giriyorsun googleye sayfa sayfa onlarca yüzlerce site. Türkü yabancısı karışık. Program ortada kodlar ortada herşey ortada bir tane valve çalışanı görmüyor mu bunu ? Ben art niyet arıyorum bu konularda engellenmek istense engellenir. Bakın senelerdir League of legends oynuyorum, duymuşssunuzdur script muhabbeti. Uzun lafın kısası hile işte. Bundan 3 sene önce falan o kkadar yaygınlaşmıştı ki. Aynı bu şekilde parayla satılıyordu. Derken Riot bi atağa kalktı önce başı çeken hile sitelerine dava açtı hepsi bir bir kapandı. Baktılar küçüklü büyüklü devam ediyor, bu sefer bir anti cheat uyguladı uygulayış o uygulayış.Ne mi oldu ? Scriptler hala aktif, şuan bile bir çok script platformu görebilirsiniz, ama hepsinde aynı uyarı var ''Hileyi ana hesaplarınızda kullanmayın %100 ban yersiniz'' diye. İşte bu kadar basit istediğin scriptle gir oyuna anında ban yiyorsun öyle 1 hafta 1 ay sonra falan değil. 1 tanede hileli adam göremessin oyunlarında. Yönetim dediğin ilgi dedğin böyle olacak ki o oyun oynansın.Yılların oyunu olmuş şu güzelim oyuna yazık başka da bişey değil.

• gabe skin yapıyor vergi kesiyor zengin oluyor takar mı oyunda hile var
  • artık eminim

burda ağlama filan diyenlerin %90 ı hileci ve booster sanırım

cs.go 2 3 sene gene fena değildi şu aralar iyice zıvanadan çıkardılar

artık official dm de bile hack gelip kicklenmiyorlar bile

çünkü akıllılar arkadaşları ile girip topluca hile açanda çok

ben 1 2 sene önce tertemiz iken official matchmakinde kick yediğimi biliyorum hemde keleşte hileciyim diye

yani iyi oynamakta yalan bu oyunda iyi oynayanı hackten bile ayıramayan bir güruh ta ayrıca dolu

ayrıca hacki da ayıramayan bir grup var onlar apayrı hala hack olmadığını savunacaklar neredeyse
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.