Şimdi Ara

Ünal Aysal başarı yoksa yollar ayrılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oktay Mahmudi kovuldu en basitinden.Euroleaguede başarılı olunmasına rağmen.
    Şimdiye bakarak diyorum ki Galatasarayımız böyle devam ederse sezon sonunda şuanki durumlara göre Fenerbahçe alır şampiyonluğu.
    Ne olacak ? Fatih Terimle yollar ayrılacak mı?
    Bence Ünal Aysal yolları ayırır takım sezon sonunda şampiyon olmassa.Çünkü kararlı bir adam.Galatasarayın başarısını istiyor.
    Stadyuma gelmemeside bence maçları izlerken fıtık olduğu içindir.
    Fatih Terimi bende çok severim ama malesef çok egolu adam.Tek ben bilirim düşüncesinde.Eyvallah sen bileceksinde 2.plan 3.plan olmalı bir takımda.
    Mesela farklı taktikler.4-2-2-1 4-2-3-1 4-5-1
    ama hep 4-4-2

• sakin ol şampiyon

ligde 2 takım yok şuanki duruma göre antalya olur şampiyon

haftaya yenersek biz oluruz şampiyon

yenilirsekde küme düşeriz zaten sizin gibi skor taraftarlarına göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Spock

sakin ol şampiyon

[simage]http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc6/195771_217357541622080_1186033_n.jpg [/simage]

• fatih terim istifa etsin...yetti artık...
  • Fenerin başında kocaman varken bizi geçemez.
  • Oktay Mahmuti konusunda farklı olaylar vardı biraz araştırın derim. Bülent Tulun başta olmak üzere bazı kesimler(liseliler) Oktay Mahmuti'yi istemediler Ergin Ataman'ı istediler. Burada öyle bir şey yapmak yemeyebilir. Hadi diyelim yollar ayrıldı gelecek isim Lucescu olursa ses çıkmaz ama onun haricinde herhangi bir isimde kıyametler kopar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karanlikadam

quote:

sakin ol şampiyon

[simage]http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc6/195771_217357541622080_1186033_n.jpg [/simage]

/>

öğrende gel

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oktay Mahmudi başarısız olduğu için mi ayrıldı yani? Sen de bunu yedin.

Arkadaş nasıl takip ediyorsunuz takımı anlamıyorum. Sen çok yanlış gelmişsin , her şampiyon olmadığımız sezon teknik direktör mü değiştireceğiz yani?
  • Bizim toplumumuzda belli başlı kalıplar var,özellikle başarılı olanlar için.Fatih Terim için de yıllardır bir egoist sıfatı dönüp duruyor.İnsanların arkadaşlarıyla ya da burda sohbet ederken onu bunu kötülemesindeki egoistlik başka nerde var acaba ? Sürekli bi teknik adam değişimi isteyip de başarı bekleyenlere Ferguson örneği verilince de o bizde tutmaz derler.E sen 8.likten şampiyonluğa taşıyan adamın bile şu durumdayken gitmesi hakkında yorum yapıyosan daha çok 8.lik görürüz.
  • Ne ayrılması ya?
  • Varsın tek sorunumuz skor olsun. Galibiyeti düşünmemiz, disiplin beni memnun eder. Fatih Terimsiz o iş biraz zor.
  • Fatih Terim giderse eğer iki sezon öncesine geri döneriz. Hatırlıyor musunuz, "ahaha bu hafta yendik en azından" dediğimiz zamanları, kendimizle dalga geçtiğimiz hani. Fatih Hoca bizi bu durumlardan kurtardı, başımızdayken Türkiye'nin en büyük Avrupa başarısını yaşadı. Euro 2008, aslanlar gibi oynattı. Sanki hiç payı yokmuş gibi "Hagi'den, kadrodan" diyenler nankördür. Şimdi herkes toparlansın, hataları var, olabilir. Ama bu takımın kurtuluşu yine Fatih Terim ile olacaktır. Varsın bu sene de şampiyon olamayalım, gruptan çıkamayalım. Ama Fatih Hoca her zaman bizim başımızda olsun. Olsun ki istikrardan sonra gelecek başarıda ona laf edenler kızarsın, bozarsın. Sene sonu hortlatılmak üzere, hoşçakalın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: karanlikadam

quote:

sakin ol şampiyon

/>

öğrende gel

Yemin ederim sırf egonu tatmin etmek için bilmiyormuş gibi image arasına linki sıkıştırdım.
    Çünkü sen seviyesiz bir Galatasaray taraftarısın.Senin gibiler yüzünden biz kötü taraftar olarak tanınıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Ünal Aysal kendi gitsin mümkünse.

Adam türkiyenin sayılı zenginlerinden biri. daha ne istiyorsun anlamıyorum ? adnan polat gibi biri gelsin borca soksun takımı gitsin. ünal giderse onun gibisi asla gelmez bunu bil
  • katiliyorum ozellikle dedigin gibi 4 2 2 1 i denerse bizim icin cok iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen seneden beri ilk defa ikinci olabiliriz ve daha ligin 11. haftasi mi ne...

Siz ne biçim taraftarsiniz, hep 1. kalarak sampiyon olcaz diye birsey yok.

Problem ne Terim'de nede Aysal'da, problemin savunmanin göbeginde oldugunu göremiyorsaniz, söyleyecek birsey kalmamis zaaten.
  • Fatih Terim dün gstv'de konuştu,bilmiyorum izlediniz mi ?
    Şöyle birşey söyledi dün;
    "ben göreve geldiğimde Arsene wenger'de Arsenal'i çalıştırmaya başladı.
    Bu zaman zarfında ben 2 kere ayrıldım,bu 3.kez takımın başına gelişim.5 lig 2 türkiye kupası birde uefa kupası kazandık.Önemli olan İSTİKRAR" dedi.

Ayrıca Ünal Aysal ben fatih terimle yoluma devam edicem demişti zaten geçen sezon,siz fenerli medyanın dolduruşuna geliyorsunuz.
    Lig'de şampiyon olamasak ne olur ? Çok mu önemli lig ? Biz artık çıtayı en tepeye koyduk,hedef belli...
    Fatih terim'le koşulsuz olarak ne olursa olsun,4 ya da 5 sene çalışmalıyız,tabi gerekli transferlerde yapılmalı.Klasik Türk seyircisi mantığı ile bakmayın olaya artık,başarı uzun vade'de gelen birşey sabır,sabır...
  • nerenizle düşünüyorsunuz çok merak ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nahrime313

quote:

Ünal Aysal kendi gitsin mümkünse.

Adam türkiyenin sayılı zenginlerinden biri. daha ne istiyorsun anlamıyorum ? adnan polat gibi biri gelsin borca soksun takımı gitsin. ünal giderse onun gibisi asla gelmez bunu bil

Yahu banane zenginliğinden? Ne faydası dokundu finansal olarak? Cebinden çıkarıp 1 kuruş para mı verdi, Fener'li yöneticiler gibi? Geçin zengin başkan lafını. Zengin dediğin başkan Şampiyonlar Ligi'ne şampiyon ünvanıyla giden takıma 10-15 basar 1-2 tane yıldız ve takımı skor olarak taşıyabilecek futbolcu alırdı.

Yaş kaç

• quote:

Orijinalden alıntı: Biarkadasabakipcikicam

Fatih Terim dün gstv'de konuştu,bilmiyorum izlediniz mi ?
    Şöyle birşey söyledi dün;
    "ben göreve geldiğimde Arsene wenger'de Arsenal'i çalıştırmaya başladı.
    Bu zaman zarfında ben 2 kere ayrıldım,bu 3.kez takımın başına gelişim.5 lig 2 türkiye kupası birde uefa kupası kazandık.Önemli olan İSTİKRAR" dedi.

Ayrıca Ünal Aysal ben fatih terimle yoluma devam edicem demişti zaten geçen sezon,siz fenerli medyanın dolduruşuna geliyorsunuz.
    Lig'de şampiyon olamasak ne olur ? Çok mu önemli lig ? Biz artık çıtayı en tepeye koyduk,hedef belli...
    Fatih terim'le koşulsuz olarak ne olursa olsun,4 ya da 5 sene çalışmalıyız,tabi gerekli transferlerde yapılmalı.Klasik Türk seyircisi mantığı ile bakmayın olaya artık,başarı uzun vade'de gelen birşey sabır,sabır...

Ya zaten Fatih Terim'den bir kastım yok.Demek istediğim bir taktiğe direniyor.
    Bu takımda sorunlar var ve 4-4-2 yaramıyor.Değişik bir 2.plan gerekli.
    Birde istenilen transferlerde yapılmadı.Zaten takımımız iyi bir takımdı.Hücum olarakta mükemmeldi.
    2 yıldız alsak yeterliydi.Birisi Amrabat alındı sol tarafa.Diğeride orta sahaya.Selçuk un gerisine yada ilerisine.Bu takımı kimse tutamazdı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.