Şimdi Ara

Uncharted 2: Among Thieves™ (161. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.459
Cevap
4
Favori
162.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    son bölümü oynamak oyunu bitirmiş yapmıyor
    crushingde bitirmek extra iki skin açıyor
    tüm zorluk seviyelerinde skin ve fast motion kullandım tüm kularaı sorunsuz verdi
    en çabuk hard bitirdim 5 saat 9 dakika toplam süre
    silah kupaları ve zorluk seviyeleri haricindeki diğer kupaları storden açılan silahları kullanarak yaptım hiç bir sorun çıkmadı.
    oyunda en kolay very easy
    easy,normal,hard seviyeleri arasında hiç fark yok diyebilirim crushingde de en fazla iki atış fark ediyor yani normalde 5 mermide ölüyorsanız crushingde 3 fakat bazı silahlarda 1 mermide ölüyorsunuz mesela yaratıkların oklarında
    bazı bölümlerde gizli gidip düşmanları öldürürseniz o bölümde başka düşman gelmiyor fakat gürültü yaparsanız doluşuyorlar

kolay gelsin.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: pape

iyi oyunlar hocam ozaman sana, müthiş bir oyun deneyimine hazır ol ozaman
    quote:

Orijinalden alıntı: EFD

Arkadaşlar çok sağolun...

dayanamadım, gittim sony den UC2 yi aldım. oynamaya da başladım...

fikirleriniz ve önerileriniz için sağolun...

Cok sağol pape...
  • quote:

Orijinalden alıntı: birol özsoy

dün gece uc2 den plantium aldım
    tüm zorluk seviyelerinde skin ve fast motion kullandım tüm kularaı sorunsuz verdi
    silah kupaları ve zorluk seviyeleri haricindeki diğer kupaları storden açılan silahları kullanarak yaptım hiç bir sorun çıkmadı.
    easy,normal,hard seviyeleri arasında hiç fark yok diyebilirim crushingde de en fazla iki atış fark ediyor yani normalde 5 mermide ölüyorsanız crushingde 3 fakat bazı silahlarda 1 mermide ölüyorsunuz mesela yaratıkların oklarında
    bazı bölümlerde gizli gidip düşmanları öldürürseniz o bölümde başka düşman gelmiyor fakat gürültü yaparsanız doluşuyorlar

kolay gelsin.....

Sağol hocam bir fark yok diyorsan bir de hardda deneyeyim şu oyunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

quote:

Orijinalden alıntı: birol özsoy

dün gece uc2 den plantium aldım

kolay gelsin.....

Sağol hocam bir fark yok diyorsan bir de hardda deneyeyim şu oyunu.

fark olmaz olur mu very easyde adamları cüneyt arkın gibi uçuruyordum.Şimdi jet li gibi uzun uzun dövüşmek gerekiyor bide adamlar daha iyi nişan alıyor snipercılar normalde mal gibi dönerken şimdi kafanı çıkardığın anda headshoot geliyor

• crushing'de elinde pompalı silah, zırhlı sas beni deli etti dün gece, 1 zırhına 1 şarjör kaskına çalışıyorum ancak ölüyor, hakkından desert geliyor ancak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makarov -- 14 Temmuz 2010; 14:35:10 >
  • ya ne güzel oyunmuş bu...

ama en iyi tarafı da Chloe Frazer denen hatun...

Nasıl bişey o yaa
  • ben oyunun kendi hileleri var içinde.onları kullanarak trophy aldım hep
  • quote:

Orijinalden alıntı: meto_baran

ben oyunun kendi hileleri var içinde.onları kullanarak trophy aldım hep

Extras bölümünde açılıyor değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: meto_baran

ben oyunun kendi hileleri var içinde.onları kullanarak trophy aldım hep

Extras bölümünde açılıyor değil mi?

evet
  • arkadaşlar oyunu crushing modda store den weapons,tweaks fln kullanarak bitirdiğimizde crushing finsh trophy yi alabiliomuyuz???
  • quote:

Orijinalden alıntı: EFD

ya ne güzel oyunmuş bu...

ama en iyi tarafı da Chloe Frazer denen hatun...

Nasıl bişey o yaa

Ben aşık oldum ona ama Naughty Dog... Yaramı deştin

Baran neymiş o hile yav?

• quote:

Orijinalden alıntı: RyMeS

arkadaşlar oyunu crushing modda store den weapons,tweaks fln kullanarak bitirdiğimizde crushing finsh trophy yi alabiliomuyuz???

evet alabiliyoruz. crushing de oyunu aç ilk checkpoint'e gel pause menüsüne gir options 'tan zorluk seviyesini hard'a düşür. tweakleri alığ aktif ettikten sonra options'tan yine zorluğu crushing e getir devam et
  • gamyonlu34 çok saol süper bi yöntem
  • quote:

gamyonlu34 çok saol süper bi yöntem

birşey değil RyMeS ben trophy olaylarındahttp://www.ps3trophies.com/ 'un tophy guide'larını kullanıyorum. gerçekten çok güzel guide'lar. tavsiye ederim. bunu da oradan öğrenmiştim. trophy guideler yukarıda yazıyor ordan ulaşılıyor

• gamyonlu34 tekara çok saol
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamyonlu34

quote:

arkadaşlar oyunu crushing modda store den weapons,tweaks fln kullanarak bitirdiğimizde crushing finsh trophy yi alabiliomuyuz???

evet alabiliyoruz. crushing de oyunu aç ilk checkpoint'e gel pause menüsüne gir options 'tan zorluk seviyesini hard'a düşür. tweakleri alığ aktif ettikten sonra options'tan yine zorluğu crushing e getir devam et

güzel taktik bu
  • Valla yalansız dolansız,easy - hard - crushing,manyak gibi hazine arayarak yardıra yardıra aldım Platinyumu.Oyunu 4.kez bitirişimde farkettim Tweak'lerin ne işe yaradığını..Gamnyoncu nickli arkadaşın dediği işe yarıyor mu bilmiyorum ama,madem bu kadar para veriyoruz bence oyunun hakkını vermeliyiz.

birde Crushing zorlukta Lazarevic acayip kastırıyor.1 saat filan uğraştım elemanı mıhlamak için :)
  • Spoilera al yav.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Virgil_Sollozzo

Valla yalansız dolansız,easy - hard - crushing,manyak gibi hazine arayarak yardıra yardıra aldım Platinyumu.Oyunu 4.kez bitirişimde farkettim Tweak'lerin ne işe yaradığını..Gamnyoncu nickli arkadaşın dediği işe yarıyor mu bilmiyorum ama,madem bu kadar para veriyoruz bence oyunun hakkını vermeliyiz.

birde Crushing zorlukta Lazarevic acayip kastırıyor.1 saat filan uğraştım elemanı mıhlamak için :)

Crushing mod acayip zor ama zevkli SAS eleman özellikle öyle zırhı varki 2 şarjör boşalttığımı biliyorum Desert ile 3 mermide yerde ama veya daima kaskına çalışmak gerek, ama diğer askerler rahat bırakırsa single'a ait ne kadar trophy varsa aldım bende mp'ler kaldı %72 deyim hala

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makarov -- 16 Temmuz 2010; 23:10:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Virgil_Sollozzo

Valla yalansız dolansız,easy - hard - crushing,manyak gibi hazine arayarak yardıra yardıra aldım Platinyumu.Oyunu 4.kez bitirişimde farkettim Tweak'lerin ne işe yaradığını..Gamnyoncu nickli arkadaşın dediği işe yarıyor mu bilmiyorum ama,madem bu kadar para veriyoruz bence oyunun hakkını vermeliyiz.

Anlatda oynamayanlarda bilgilensin
  • 
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.