Şimdi Ara

Uncharted 2: Among Thieves™ (159. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.459
Cevap
4
Favori
162.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tsulhan

Arkadaşlar,

Bir bölümde takılıdım Chapter Twenty-Three: Reunion bölümünde bir odada hayvan resimlerinin önüne reklerle temsil edilen şekiller koydum sonra her resmin altında çinceye benzer karakterler içeren şekiller çıktı. BUnları bir düzene göre yerleştirmek gerekiyor sanırım ama kitabı açınca bunları gösteren birşey bulamıyorum. Hangi hayvanın altına hangi şekil gelecek yardımcı olabilir misiniz acaba?

Teşekkürler

arkadasım bence burdan anlatımla olmaz youtube ye bölümün adını yaz direk izle geç orayı derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tsulhan

Arkadaşlar,

Bir bölümde takılıdım Chapter Twenty-Three: Reunion bölümünde bir odada hayvan resimlerinin önüne reklerle temsil edilen şekiller koydum sonra her resmin altında çinceye benzer karakterler içeren şekiller çıktı. BUnları bir düzene göre yerleştirmek gerekiyor sanırım ama kitabı açınca bunları gösteren birşey bulamıyorum. Hangi hayvanın altına hangi şekil gelecek yardımcı olabilir misiniz acaba?

Teşekkürler

aynısını youtube a yaz çıkıyo
  • kitapdaki son sayfalarına doğru hayvanların resimleri war her sayfada 1 tane olmak üzere bu resimlerin renkleri önemli 1 kaç sayfa arkadada şekillerin bulunduu bi sayfa war şekillerde farklı renkli işte renklere göre eşleştireceksin
    sözle bu kadar oluo işte olduu kadar
  • pudinkk psn in nedir acaba ?
  • arkadaşlar online oynayanların listesini ilk sayfaya yazılsın boylecee birlikte takıla biliriz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SemolicK

Hocam oyunun 2. eli ne kadar acaba? Bilginiz varmı?

2. ele gerek yok şoptuda 40 tl geliyor oyun platinum tabi
  • online oynayanlar için ayrı bir konu açtım playstation bölümünde isminizi yazdırablirsiniz
    http://forum.donanimhaber.com/m_40982675/mpage_1/f_/key_//tm.htm#40982675
  • ben de bugün bitirdim oyunu
  • platinum satmak isteyen varsa 50 tl veririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamer-x

platinum satmak isteyen varsa 50 tl veririm

Şoptuda var dostum ordan gülmedende alabilirsin
  • Az önce sonunu getirdim, uzun olmasına rağmen hiç sıkmadı çok akıcı ve tekdüze değildi, grafikler aşmış, oynanabilirlik gayet iyi, çok zevk aldım oynarken
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: ..Knight..

Oyunu biraz önce bitirdim. Tek kelimeyle muhteşem bir yapım olmuş.

Yorumlarını alalım. Mesela grafik, oynanabilirlikten bahsedebilir misin?

Grafiklere, efektlere, senaryoya ve oyun içi aksiyona hiçbir sözüm yok. Gerçekten iddia edildiği kadar varmış. Sadece nişan konularında başlarda sıkıntı yaşadım. O da yıllardır klavye - fare kombinasyonuna alıştığım için.
  • bu iki tane multiplayer trophy almamız için ne yapmamız lazım arkadaslar
  • ben aldım ucuzladı diye. 3 günde bitti oyun. napucuh şimdi?
  • arkadaşlar online de cengiz han kostümünü nasıl alabilirim bn tam anlayamadım????
  • Hard olarak baştan oynuyorum bu sefer, tropy kasması zevkli oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makarov -- 9 Temmuz 2010; 0:35:18 >
  • single modda bonuses bölümünde açtığımız silahları sadece en kolay easy demi kullanabiliyoruz.diğer zorluk seviyelerinde kullanamıyormuyuz.
    şayet öyle ise çok saçma olmuş olur bonuses ne anlamı varki o zaman onları oraya koymanın
  • ya arkadaşlar bu forum konuları neden yukarı çıkmıyor kaç gündür konular hep aynı yerlerinde
  • Bu Konuya nerden girdim, shopto da 40TL demiş birde baktım ki ne göreyim 40 TL.. Para da yok ki ne yapsam acep..
    Nerden girdim şu konuya yaa
  • arkadaşlar bende ps3 yok bu oyunu mahallemizdeki ps3 cafede gördük ve arkadaşımla oynayalım dedik. bu oyun kaç saat sürüyor bitirmesi? uzunmu baya ?
  • 
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.