Şimdi Ara

Uncharted 2: Among Thieves™ (158. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.459
Cevap
4
Favori
162.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: çapari

sync derken güncellememi?

Oyuna girerken "syncing data" yaptıktan sonra oldu, çünkü ben dlc'yi almadan önce çıkmıştı formalar.

Altın silahlar biraz fazla dikkat çekiyor gibi, daha rahat görebiliyorsun ve adamı indirebiliyorsun. İstersen yerdekini alabilirsin ama ben tavsiye etmem, ateş gücü olarak bir farkını göremedim...
  • Beyler elimde 0 uncharted 2 platinum var almak isteyenler ve ankarada olanlar pm
  • arkadaşlar bazı saçmalıklar var.duvara siper alıyorum adam bana hala ateş ediyor ve boom kills.resmen mermiler duvarın arkasından geçiyor
  • Selamlar ben yeni başladım 1-2 sorum olacakta
    Ben Single'ında bi yerde kaldım uğraşmakta istemedim mp ye daldım güzel zevklide sizdede bağlanması 15-20 dk sürüyormu?connecting,sycn live data çok uzun sürüyor çözümü varmı ?
    bide online modunda millet shotgunla dürbünlü silahlarla geziyor.bide boosters diye bişey var o bnde kapalı.acaba level sınırı filanmı var ?

Cevaplar için Teşekkürler.

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeartQuake -- 30 Haziran 2010; 10:10:27 >
  • (HeartQuake)connecting dediğinde sycing live data her zaman çıkmıyor ilk kez girdiğinde yüklüyor sadece yada multide yenilik geldiğinde yüklüyor normalde 1 dakika felan sürüyor sadece connecting çıkar,ama maça girmen uzun sürüyo çünkü adam bulması biraz zaman alıyo booster da multideki menüye gel L1 tuşuna bas store geliyo ordan multide kazandığın paralarla alabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykut-993 -- 30 Haziran 2010; 10:52:16 >
  • şu ana kadar 2 kere girdim 2 sindede yükledi :S neyse teşekkür ederim
  • lanet multiplayer yıne ucmus error syncing models dıyıp duruyor

en sonunda psn forumlarına yazdım ısyanımı

kac ay oldu daha dogru durust maıller cevap yok,upload vıdeo sorunu duzeltılmedı

servera baglanamıo ustuste sorun

daha matchmaking duzelmedı dogru duzgun salaklasıp duruyor

yettı artık bu MP modu

edit:Nat ayarlarım bile tam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pudinkk -- 30 Haziran 2010; 14:59:10 >
  • kablosuz kulandiğim zaman benimde başıma çok geliyordu bu olay ama kablo ile bagladim sorun çözüldü.birde modem çok fazla açık kaldiğinda yapıyor örğ:1 hafta hiç kapatmadiğim zaman
    quote:

Orijinalden alıntı: pudinkk

lanet multiplayer yıne ucmus error syncing models dıyıp duruyor

en sonunda psn forumlarına yazdım ısyanımı

kac ay oldu daha dogru durust maıller cevap yok,upload vıdeo sorunu duzeltılmedı

servera baglanamıo ustuste sorun

daha matchmaking duzelmedı dogru duzgun salaklasıp duruyor

yettı artık bu MP modu

edit:Nat ayarlarım bile tam
  • arkadaşlar bence unc2 yi online oynayanların psnleri ilk sayfaya yazalım.birlikte online atarz.
  • Arkadaşlar Benim Bir Sorun Olacak.UC1 almayı düşünüyorumda Bu oyun Uc2 kadar Güzelmi ve Oynama Süresi Ne Kadar??
  • quote:

Orijinalden alıntı: ryder

Arkadaşlar Benim Bir Sorun Olacak.UC1 almayı düşünüyorumda Bu oyun Uc2 kadar Güzelmi ve Oynama Süresi Ne Kadar??

2 oyunda muhteşem

Yanlış hatırlamıyorsam 22 bölümdü ama oyun süresini bilmiyorum
  • quote:

Arkadaşlar Benim Bir Sorun Olacak.UC1 almayı düşünüyorumda Bu oyun Uc2 kadar Güzelmi ve Oynama Süresi Ne Kadar??

Uc 1 de çok güzel oyun beni etkiledi oynaman gereken bir oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: RyMeS

arkadaşlar bence unc2 yi online oynayanların psnleri ilk sayfaya yazalım.birlikte online atarz.

arkadaşa katılıyorum..
  • quote:

Evet güzel. 22 bölüm de geçiyor oyun.Grafikleri de güzel.Hikayesi de iyi.
  • quote:

Hiçbir şüphe duymadan git ve oyunu al. Tek kelime ile muhteşem bir oyun.
  • al dostum ben 20. bölümündeyim biraz zor ama hayatımda oynadığım en iyi oyun
  • Hocam oyunun 2. eli ne kadar acaba? Bilginiz varmı?
  • Arkadaşlar,

Bir bölümde takılıdım Chapter Twenty-Three: Reunion bölümünde bir odada hayvan resimlerinin önüne reklerle temsil edilen şekiller koydum sonra her resmin altında çinceye benzer karakterler içeren şekiller çıktı. BUnları bir düzene göre yerleştirmek gerekiyor sanırım ama kitabı açınca bunları gösteren birşey bulamıyorum. Hangi hayvanın altına hangi şekil gelecek yardımcı olabilir misiniz acaba?

Teşekkürler
  • bu uncharted serisi çok iyi olmus 2.oyunu dün bitirdim eksik kalan şeyleri tamamlayıp platium u alıcam ins
  • 
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.