Şimdi Ara

Uncharted 2: Among Thieves™ (156. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.459
Cevap
4
Favori
162.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya arkadaşlar, dün modern warfare 2yi bırakıp uncharted2nin multisine başladım ama diski çıkardığımda iç kısmının hafif çatladığını gördüm. sadece en iç kısmından diskin üzerindeki baskılı bölüme kadar ama içerde dönerken parçalanır diye tırsıyorum. Acaba pattex yapıştırıcıyı ince bir şekilde sürsem yararı olur mu yoksa yenisini mi alayım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Uncharted 2 hazineleri için buradaki videolara bakabilirsiniz.

http://www.gamesradar.com/ps3/f/uncharted-2-treasure-guide/a-20090921155219333074/g-200812159395546092/p-2

saol hocam peki bu hazinleri oyunu bitirip yeniden baslasak ozaman aldıgımızda tamamlasak olurmu yoksa oyuna yenidenmi başlamamız lazım birde uncharted 1 için de bu siteden videoları bulabilirmiyiz

• Oyunun bitirdikten sonra, chapters bölümünden istediğin bölümü seçip oynayabilirsin. Yazar zaten bölüm seçim ekranında kaç hazine var, kaçını buldun diye... (Atıyorum Treasure find 3/4 şeklinde) Sonradan oynayıp tamamlayabilirsin yani. U1 için videolu guide yok sanırım. İngilizce yazılı bir rehber koymuşlar. Ama you-tube açabiliyorsan mutlaka bulursun.

U1 için İngilizce guide. Her hazinenin açıklamasının altında jpg resim var. Belki yardımı dokunur.

http://www.gamefaqs.com/ps3/932984-uncharted-drakes-fortune/faqs/51176

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 25 Haziran 2010; 11:03:29 >

• cok saol hocam birde uncharted 2 da platium almak için bu multiplayer görevleride bitirmek zorundamıyız
  • multiplayerla ilgili 2 tane trophy vardı sanırım. Bir tane deathmatch türü bir maç yapıyorsun bir de co-op. Sonradan eklentiyle gelen trophyler platinimu etkilemiyor.
  • arkadaşlar dun multiye girdim bende ilkkez yanlız alışmadığım için galiba pek bişi yapamadım :) auto aim gibi bişi yok değil dimi? optionstada bulamadım gerçi :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: theadramelech

Ya arkadaşlar, dün modern warfare 2yi bırakıp uncharted2nin multisine başladım ama diski çıkardığımda iç kısmının hafif çatladığını gördüm. sadece en iç kısmından diskin üzerindeki baskılı bölüme kadar ama içerde dönerken parçalanır diye tırsıyorum. Acaba pattex yapıştırıcıyı ince bir şekilde sürsem yararı olur mu yoksa yenisini mi alayım?

yok mu arkadaşlar bana bir fikir verebilecek olan?
  • arkadaşlar hep uc2 online kapışanlar varsa birbirimize psnleri verelim PSN:Ry_MeS
  • Beyler oyunun son %8'indeyim. Oyunun konusunu ayrıntılu olarak anlatan bir yer var mı? Buldukları ipuçlarına kadar ayrıntıya inen?
    Olmadı yoksa da en ayrıntılı özeti nerede bulabilirim?
  • quote:

quote:

Ya arkadaşlar, dün modern warfare 2yi bırakıp uncharted2nin multisine başladım ama diski çıkardığımda iç kısmının hafif çatladığını gördüm. sadece en iç kısmından diskin üzerindeki baskılı bölüme kadar ama içerde dönerken parçalanır diye tırsıyorum. Acaba pattex yapıştırıcıyı ince bir şekilde sürsem yararı olur mu yoksa yenisini mi alayım?

yok mu arkadaşlar bana bir fikir verebilecek olan?

:(.yenisini almalısın.eğer kullanırsan hem çatlar cd kırılır hemde kırılan parçalar ps3 ün içinie kaçar ve daha çok zarar görürsün.sen yinede dh de konu aç.burada yeterli bilgi alamazsın

• Uc1 plantium almıştım fakat savesini silmiştim genede bedava dlc yi verirmi uc1 plantiumdu uc2 de plantium olacak sorun olurmu plantiumlarda bölge farkı varmı.

ayrıca bedava çıkan dlc nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Beyler oyunun son %8'indeyim. Oyunun konusunu ayrıntılu olarak anlatan bir yer var mı? Buldukları ipuçlarına kadar ayrıntıya inen?
    Olmadı yoksa da en ayrıntılı özeti nerede bulabilirim?

?

Bu arada oyunun neresinde Sixaxis kullandık?

Aptal Nathan beni sinir etti. Güzelim çikilata kızı bıraktı oyunun sonunda aptal sarışını aldı yaa Vallahi çok üzüldüm. :( Keşke 2 sonlu olsaydı, istediğimizi seçseydik. Çok zor birşey değildi 2 tane farklı 2 dakikalık video hazırlamak...

• Arkadaslar bugun konuyu anlamak icin uc1i aldim.Oyuna basladim bi 15 dk internetsiz oynadim,sonra kardesim modemi acti psne auto-sign oldum.Version 1.01 yuklememi istedi,yukledim.Collect First Treasure mi ne diye bi trophy vardi,ilk treasure denen seyi aldigimda vermedi.Save dosyasini silsem hallolur mu bu sorun?
  • arkadaşlar multiplayer a gelice yarsına kadar yükleniyor sonra syncing diyor bir kaç defa yükleniyor sonra hata verip kapatıyor oyunu dün aldım.
    platinyum versiyon ne yapmam lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: meto_baran

:(.yenisini almalısın.eğer kullanırsan hem çatlar cd kırılır hemde kırılan parçalar ps3 ün içinie kaçar ve daha çok zarar görürsün.sen yinede dh de konu aç.burada yeterli bilgi alamazsın

yeni konu açmak istemedim, sonra forumda kirlilik oluyor. sadece görüş almak istedim, belki başka bluraylerde deneyen vardır diye. sağolasın yine de, yenisini alacağız artık, ne yapalım
  • Uc2 online modda rdr gibi hedefe otomatik nişan alma olayı varmıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: shamanmuratcan

arkadaşlar multiplayer a gelice yarsına kadar yükleniyor sonra syncing diyor bir kaç defa yükleniyor sonra hata verip kapatıyor oyunu dün aldım.
  • quote:

quote:

arkadaşlar multiplayer a gelice yarsına kadar yükleniyor sonra syncing diyor bir kaç defa yükleniyor sonra hata verip kapatıyor oyunu dün aldım.

serverlarda sorun var sanırım, ben de giremedim dün oynamama rağmen ama sonra halloldu. Tüm updateleri yaptıktan sonra ilk girişi 15 dk falan sürüyor. Yılmadan tekrar tekrar yap, gireceksindir oyuna...
  • multi oynayan arkadaşlar eklesin neredeyse 7-8 aydır terketmiştim multiyi ama gene oynamaya başladım

ranked oynuyorum takım oluşturursak yenmemiz daha kolay olur rastgele takımla oynayınca iletişim olmuyor aramızda o yüzden rank olarak geri düşüyorum özellikle headseti olan arkadaşlar olursa daha da iyi olur

bir kaç enstantane ekleyeyim multiden kendi oluşturduğum
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pudinkk -- 28 Haziran 2010; 1:53:16 >

• multi oynayan arkadaşları ekledim online oynayanlarla co-op oynayabiliriz
  • 
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.