Dehşet bir oyun,hayatımda ilk defa soluksuz 5 defa bitirdiğim oyundur.Aksiyon 2 dk durmuyor oyunda...
ben multi oynamaktan singleyi daha bitiremedim
@@clexitt, dostum bad company 2 yi de dehşet oynuyorsun bu arada maşallah diyorum nazar değmesin dün akşam iyi daldık adamlara güzeldi.. bad company 2 yi de elden çıkartmayı hiç istemiyorum ama uc 2 nin multisini denemek için mecburen takaslamak zorunda kalacam.
Muzede arkadasimiz bizi sattiktan sonra lazerlerden kac diyor .kac kac ne yapacagimi bulamadim yardim lutfen..
Ya alakasi yok yolu bulamadim bi turlu lazer tutuyorlar ya onlardan kaciyorum bi dairenin ortasindayim flynn in kactigi yerden kacmaya calisiyodum ben :D
Tamam tesekkur ederim aksam deniyim bi :D
sürekli oynayan varsa multisini party yapalım ya psn:BladesLegend
arkadaşın tarif ettiği gibi git merdivenlerden inerken açık bi cam var atlıyıver ordan.iyi oyunlar
deathmacth de manyak oynuyorum.ekleyin.psn:metocansel level:30 rekor 21 kılls yaptım siz
kulaklığı olup coop oynicak gençler aranıyor.
bulmacayı kendim çözdüm.youtube dan bakacaktım ama vazgeçtim.kendim bakayım dedim.kitabı açıyorum sürekli çeviriyorum.baktım yazılara fln en son o renk ve şekilleri görünce jeton düştü
hazinelerin yerlerini gösteren bir site varmı resim olarak. youtubeye giremiyorum uzun zamandır.
birde uc1 oynamış olmaz ne avantaj sağlıyor uc2 girince uc1 savesi varsa artı bir şeymi açılıyor
eger uc1 de platinum trophy alirsan,uc2 de bedava DLC kazaniyorsun.uc1 oynamalisin bence konu olarak cok birbirine bagli olmasada uc1 de en az uc2 kadar guzel hatta bazi yerlerde bence uc2 den daha zevkli oynamasi.
ekliyen var sa eklesin co-op yaparız head set var psn frestlay
www.gameseek.co.uk Arkadaşlar ben ps3 oyunlarımın hepsini buradan aldım. Yeni çıkan oyunlar bir süre sonra düşüyor. Türkiyede bu fiyatlara çok daha sonra iner. Uncharted 2 ben geçen ay 24 pound dan aldım (1 pound : 2.3 TL) şu an oyun aynı sitede 16 pounda düşmüş..bilginize.
quote:
Orijinalden alıntı: birol özsoy
hazinelerin yerlerini gösteren bir site varmı resim olarak. youtubeye giremiyorum uzun zamandır.
birde uc1 oynamış olmaz ne avantaj sağlıyor uc2 girince uc1 savesi varsa artı bir şeymi açılıyor
arkadasında dedigi gibi bu hazinlerin yerlerini gösteren bi harita varmı arkadaslar 1 ve 2 için
Uncharted 2 hazineleri için buradaki videolara bakabilirsiniz.