Şimdi Ara

Uncharted 2: Among Thieves™ (154. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.459
Cevap
4
Favori
162.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: antking

1 ve 2nin konusu bağlı mı değilse ikinciyi almak istiyorum direk

Konular birbirinden bağımsız.
  • o zaman 2yi alırsam a bu neden böyle demiycem
  • aldım her oyunu oynayıp sattıktan sonra kar'a geçtiğimi düşünüp huzurla yaşamaya devam eden ben bu oyunu satamadım 4. ye bitiriyorum şuan. bence ps3 e çıkmış en iyi oyun
  • Uzun zamandır almayı düşünüyorum, ancak uygun fıyatra nerde var acaba?
  • quote:

o zaman 2yi alırsam a bu neden böyle demiycem

bulabilirseniz 1 i alın bende vardı 15 tl ye verdim aslında satınca da pişman oldum

1 i oynarsanız oyunun oynama şekline alışırsınız, 2 de çok güzel, grafikleride iyidir, oynanabilirliğide güzel, ben 7 kez biitirmişitm 1 i, 2 yide oynadım, aslında alıp satılmıyacak bi oyun diyebiliirim
  • Hadi Benden sana 32 Türk Lirasi Olsun.
    http://www.shopto.net/PS3/VIDEO%20GAMES/PS3UN05-Uncharted%202%20Platinum.html
    quote:

Orijinalden alıntı: saredsa

Uzun zamandır almayı düşünüyorum, ancak uygun fıyatra nerde var acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertvontrier

Uncharted 2'de Store'a giriyorum. Uncharted Drake's Fortune için kare tuşuna basıyorum. No trophies found çıkıyor. Halbuki Uncharted 1'den Platinum aldım. Save Data'yı silmedim. Hala duruyor. Buna rağmen görünmüyor.

uncharted 1 ın bolgesıyle uncharted 2nın bolgesı farklıysa gormeyebilir
  • quote:

1 ve 2nin konusu bağlı mı değilse ikinciyi almak istiyorum direk

İki oyunun konusu birbirinden farklı ama ilk oyunu ne yap et oyna. İkinci oyun gibi ilk oyunda çok ama çok kaliteli bir yapım.
  • o zaman şu killzone ile heavy raini bitiriyim önce sonra uncharted 1i alıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: b_sevki

almayı dusunenlere bır takım baslangıc tavsiyeleri;
    oyle ps3'ün en ıyı oyunu dıye beklentıye gırmeyın,oyunun henuz basındayım ancak sıze cogu yerde 360 derece donme ımkanı vermıyor,yanı etrafıma bakayım,bıraz sınıra yaklasayım soyle ucurumdan asağıya bakayım dıyemıyorsunuz.bu konuda assasian creed buna 5 basar,3 'e falan katlar.

sozde ınsanı kontrol edıyorsunuz,eee arkamda ne var bakayım dıyorsunuz arkanıza donemıyorsunuz,bazen donuyorsunuz bazen donemıyorsunuz,bellıkı kasmamıslar,oyun aslında sızı bellı bır yere goturuyor,hal boyle olunca duvarda gizlenen guc unıtesını bulmanızda cok zor değil,cunku her yone donemedıgınız ,guc unıtesının oldugu yere gıdıyorsunuz,

bakalım ılerleyen bolumlerde ne olacak,ama bu ıkıncı oyunum ,benı içine cekmesı bakımından asc'ın gerısındedır.

Dostum haklısında bu 360 derece olayı gow 3 dede yok bunu söledigimizde gow fanatikleri hemen saldırdı sanki oyunu adamlar yapmış sen süper grafik yapmışsın ama bana etrafı göstermeyim platform oyunu gibi yapmanın ne manası var zordur tabi onuda yapmak prince of persi forgetten sans al bak adamlar grafik yapmış ve 360 derece görebiliyorsun ama herşeye ragmen Uncharted 2 genede güzel oyun

• 360 olayı bnimde kafama ilk oyunda takılmıştı, mail atmalı aslında, belki farkıda değillerdir, ilk oyunda birde aynı adamları vurmakta çok sıkıcı olmuştu,ikincide adamları az boyamışlar , süslemişler ama aynı adamlar yine, 2 handikapı bu benim oyunun
    ben,m başka bişe dikkatimi çekmedi, birde 1080p ekranda ani hareket edince dalgalanma olayı mevcut idi, 1 de de 2de gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panasonica -- 22 Mayıs 2010; 19:54:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: panasonica

360 olayı bnimde kafama ilk oyunda takılmıştı, mail atmalı aslında, belki farkıda değillerdir, ilk oyunda birde aynı adamları vurmakta çok sıkıcı olmuştu,ikincide adamları az boyamışlar , süslemişler ama aynı adamlar yine, 2 handikapı bu benim oyunun
    ben,m başka bişe dikkatimi çekmedi, birde 1080p ekranda ani hareket edince dalgalanma olayı mevcut idi, 1 de de 2de gördüm

Bu oyun 720p dostum 1080 deilki dalgalanmaların nedeni başkadır.
  • oyunun single modunu bitirmiştim. multisi nasıl oynayan arkadaşlardan yorum alabilirmiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

oyunun single modunu bitirmiştim. multisi nasıl oynayan arkadaşlardan yorum alabilirmiyim.

Multisi güzel dostum. Vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorsun. Tek kötü yanı multinin ''matchmaking yaparken oyuncuları geç bulması'' geri kalan herşeyi ile multide single kadar mükemmel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

oyunun single modunu bitirmiştim. multisi nasıl oynayan arkadaşlardan yorum alabilirmiyim.

level 50 ye kadar geldim. ÇOK ÇOK ÇOK EĞLENCELi.

Vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorsun bile. Oynadığım en eğlenceli multiplayer oyunlarında ilk 3 e girer

ama alışmak zaman alıyor
  • cevap için teşekkür ederim dostum.
    bad company 2 yi elimden çıkartmayı düşünüyorum sırf bu oyunun multisini oynamak için. bi deneyim o zaman
  • multısini bende merak ettim şimdi

değişik haritalaramı atıyor sizi?
  • Harita sayısı bence yeterli düzeyde ama 2-3 defa oynadım multisini. Belkide bana öyle geliyor.

Oyun için çıkan 1-2 DLC var hazırda zaten. Yeni haritalar ekliyor olabilir bu DLC'ler. Araştırmadım hiç.
  • DLC ler yeni harita oyunun multisi çok iyi birde şoptuda oyun platinum olarak çıkıyor kargo dahil 17 pound çıkmasına 15 gün var
  • quote:

Orijinalden alıntı: çapari

DLC ler yeni harita oyunun multisi çok iyi birde şoptuda oyun platinum olarak çıkıyor kargo dahil 17 pound çıkmasına 15 gün var

süper haber tüm dlcleri de içeriyorsa mükemmel
  • 
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.