Şimdi Ara

Uncharted 2: Among Thieves™ (157. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.459
Cevap
4
Favori
162.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu biraz önce bitirdim. Tek kelimeyle muhteşem bir yapım olmuş.
  • yeni gelen guncelleme ile multi de en ust level 60 dan 80 e cikarildi....
  • quote:

Orijinalden alıntı: V

yeni gelen guncelleme ile multi de en ust level 60 dan 80 e cikarildi....

Multide level derken co-op da 6 level var bahsettigin level göremedim
  • ugur610

saveyi sil yeniden oyuna başla başka türlü trophy çıkmaz. her oyunu nete bağlıyken girmelisin ilk girişini oyuna
  • 2009 yılının en iyi oyunu. Gelmiş geçmiş en iyi oyunlardan hatta.

Aşağıda kalması yakışıkalmaz, arada mesaj yazın.
  • Yeni dlc lerini alan varmı almaya degermi
  • bağlandım bugün online oynayanlar beni de eklesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: çapari

quote:

Orijinalden alıntı: V

yeni gelen guncelleme ile multi de en ust level 60 dan 80 e cikarildi....

Multide level derken co-op da 6 level var bahsettigin level göremedim

50 den sonra roma rakamlarınla sayıyordu,X işareti olanlar 60 leveldi.

bakalım bu ilginç olacak,60 dan 80 e kadar yeni booster slotlar açılıyorsa daha da ilginç olur

@çapari ben almadım ama talebe göre alabilirim,oyunu birinci bölge olan vatandaş varsa bana ulaşssın çok ucuza getirebiliriz kredi kartıyla alıp(kredı kartını hesaptan silip)hesabı paylaşarak güvenli bir şekilde ayarlanabilir,30 lira tutsa bütün eklentiler 5 kişi paylaşabiliyor 6 liraya gelir :D

ama 5 tane 1 ıncı bolge oyunu olan bulmak lazım

ıkıncı bolgeler dlc işine girmeden iyice araştırsın artık psn bölge bölge ayırıldı,2.bölgede belçika united kingdom vesaire diye ayrı ayrı gidiyor kodlar sonra aldığınız dlc sizin oyunla aynı bölge koduna sahip çıkmazsa ramazan topu gibi patlar dlc elinizde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pudinkk -- 28 Haziran 2010; 2:00:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ..Knight..

Oyunu biraz önce bitirdim. Tek kelimeyle muhteşem bir yapım olmuş.

Yorumlarını alalım. Mesela grafik, oynanabilirlikten bahsedebilir misin?
  • quote:

Yeni dlc lerini alan varmı almaya degermi

Valla ben 2 gün önce bir tanesini aldım ama sanırım yanlış olanını almışım çünkü sürekli dlc'yi almamışsınız yazısı çıkıyor, o yazıya evet diye cevap verince de herhangi bir içerik bulunamadı hatası veriyor. Oyunum pal-2. Bölge, UK'den indirebilmek için özellikle aldığım UK hesaptan indirmeye çalışıyorum ama sonuç bu. Yine de skinler falan yüklendi, 2 tane de map var sanırım ama matchmaking ayarını DLC yapınca oyuncu bulması çok zorlaşıyor, ben hiç oynayamadım açıkcası. O yüzden diğer DLC'yi almak da istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theadramelech

quote:

Valla ben 2 gün önce bir tanesini aldım ama sanırım yanlış olanını almışım çünkü sürekli dlc'yi almamışsınız yazısı çıkıyor, o yazıya evet diye cevap verince de herhangi bir içerik bulunamadı hatası veriyor. Oyunum pal-2. Bölge, UK'den indirebilmek için özellikle aldığım UK hesaptan indirmeye çalışıyorum ama sonuç bu. Yine de skinler falan yüklendi, 2 tane de map var sanırım ama matchmaking ayarını DLC yapınca oyuncu bulması çok zorlaşıyor, ben hiç oynayamadım açıkcası. O yüzden diğer DLC'yi almak da istemiyorum.

Ben şoptudan aldım oyunu pal 2.bölge uk hesaptan alsam benimdemi başıma bu gelecek ne yapmalıyız dogru dlc almak için

• quote:

quote:

quote:

Ben şoptudan aldım oyunu pal 2.bölge uk hesaptan alsam benimdemi başıma bu gelecek ne yapmalıyız dogru dlc almak için

shoptodan sadece uk gelmıyor belçika vesaire de gelebiliyor diye biliyorum hatta bir rivayete göre shoptodan 3uncu bolge oyun gelen bır arkadaşla konuşmuştum
    ciddi diyorum inanmayabilirsiniz ama birisi söylemişti bana,yanlışlıkla gelmiş diyordu yanlıs hatırlamıyorsam

• Enstantanelerle devam edelim

bu da dünkü online maçtan alınan görüntü ve telif hakları bana ait

formalar dünya kupası muhabbetine 10 numara giydik,bu da hat trick gifim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pudinkk -- 28 Haziran 2010; 23:39:58 >
  • DLC alacak arkadaşlar, bluray ve kapağın üzerinde bir kod numarası var, ona göre DLC çalışacak veya çalışmayacaktır. Benim kod numarası tuttuğu için aslında sorun yok ama diğer dlcyi de indirmem gerekiyor sanırım. Sanırım artık fazla oynayan kalmadı, bir sebebi de bu olabilir, normal haritalarda oyuncuları rahat rahat buluyor çünkü. UK'den indirecekseniz kodunuz BCES-00727 olmalı...
  • Bu formalar storede alınan dlc ilemi geliyor
  • quote:

Bu formalar storede alınan dlc ilemi geliyor

Hayır, sanırım 3 gün önce eklendi, herhangi bişey almadan o skinler veriliyor. sırf onun için 2 saat beklemiştim sync işini halletsin diye...
  • quote:

quote:

Bu formalar storede alınan dlc ilemi geliyor

Hayır, sanırım 3 gün önce eklendi, herhangi bişey almadan o skinler veriliyor. sırf onun için 2 saat beklemiştim sync işini halletsin diye...

sync derken güncellememi?
  • arkadaşlar bide gözüme hep takılıo sormayı unutuorm.onlinede bağzı adamların elindeki keleş altın kaplama gibi duruo bunu nasıl yapıolar??
  • hayatım da gördüğüm en iyi ve bi o kadarda zevkli nadide oyunlardandır kendisi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: RyMeS

arkadaşlar bide gözüme hep takılıo sormayı unutuorm.onlinede bağzı adamların elindeki keleş altın kaplama gibi duruo bunu nasıl yapıolar??

pre -order yanı on sıparıs yapanlar altın sılahlara erişim sağladı

parayı erken veren dudugu çalar hesabı
  • 
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.