Şimdi Ara

Uncharted 2: Among Thieves™ (160. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.459
Cevap
4
Favori
162.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sağı solu gezecem araştıracam dersen ortalama 10 saat sürüyor
    yok ben hazineyle onla bunla işim olmaz dersen easy de 5-6 saatte biter
  • quote:

Orijinalden alıntı: yassu

bu iki tane multiplayer trophy almamız için ne yapmamız lazım arkadaslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: birol özsoy

ilk kez oynayacaksanız.
    sağı solu gezecem araştıracam dersen ortalama 10 saat sürüyor
    yok ben hazineyle onla bunla işim olmaz dersen easy de 5-6 saatte biter
    çok teşekkür ederim o zaman bu oyuna başlayalım biz
  • Fazla online olun biraz coop yapalım

psn: SoniqueQueen
  • Gow 3'ten kat kat daha iyi bir seneryoya sahip ps3'ü olupta oynamayan kesinlikle çok şey kaybeder.Film tadında bir oyundu resmen hayran kaldım.Sony'e burdan sevgilerimi iletiyorum
  • quote:

single modda bonuses bölümünde açtığımız silahları sadece en kolay easy demi kullanabiliyoruz.diğer zorluk seviyelerinde kullanamıyormuyuz.
    şayet öyle ise çok saçma olmuş olur bonuses ne anlamı varki o zaman onları oraya koymanın

Hard seviyesine kadar kullanabiliyorsun.Crushing zorlukta Single-Player store'dan item alıp kullanırsan trophy alamazsın.
  • mousela yaptığım gibi aniden arkaya dönemediğim için çok mermi yiyorum. Arkaya ani dönüş tuşu olmalıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Virgil_Sollozzo

quote:

single modda bonuses bölümünde açtığımız silahları sadece en kolay easy demi kullanabiliyoruz.diğer zorluk seviyelerinde kullanamıyormuyuz.
    şayet öyle ise çok saçma olmuş olur bonuses ne anlamı varki o zaman onları oraya koymanın

Hard seviyesine kadar kullanabiliyorsun.Crushing zorlukta Single-Player store'dan item alıp kullanırsan trophy alamazsın.

her zorluk seviyesinde oynadım crushingdede başladım oyuna 5 bölümdeyim very easy den başka zorluk seviyesinde silahlar kullanılamıyor

ve storeden alınan silahlarlada oynayınca trophy veriyor tüm silah trophylerini öyle aldım sadece diğer zorluk seviyelerinde skinleri ve fast motionu kullanıyorum easy.normal.hardda da kullandım trophylerim açıldı.

belkide crushing bittikten sonra açılabilir diğer zorluk seviyelerinde silahları kullanmak.

• Arkadaşlar selam,

Sizlere acil birşey sormak istiyorum...

Feza konsol da UC1 : 50 TL, UC2: 70 TL. iki oyunu da oynamadım...

sizce direk 2 yi mi alayım yoksa 1 i önce oynayıp, 2 ye öyle mi geçeyim?

Çok teşekkürler,

Not: Yaşım 30 olduğundan, oyun çok kastırınca kuduruyorum. Şöyle kafa dağıtacak türden gibime geldi... :)

Teşekkürler,
  • Forumun ikinci el kısmına bak hocam, 50-55 TL ye rahatlıkla bulabilirsin Bu arada iki oyun birbirinden bağımsız yanlız bir iki karakter var 1 de görüpte 2de tekrar ortaya çıkan ama sorun teşkil etmez tabi şu var ilk 1 i oynarsan 2.cisi ilk oyuna göre muhteşem gelecektir
    quote:

Orijinalden alıntı: EFD

Arkadaşlar selam,

Çok teşekkürler,

Not: Yaşım 30 olduğundan, oyun çok kastırınca kuduruyorum. Şöyle kafa dağıtacak türden gibime geldi... :)

Teşekkürler,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pape -- 13 Temmuz 2010; 19:02:11 >

• quote:

Arkadaşlar selam,

Çok teşekkürler,

Teşekkürler,

UC 1 ve UC 2 ile konu olarak bir bağlantı yok ama ikisinide oynamalısın. İki oyunda inanılmaz derecede aksiyon dolu ve keyifli oyunlardır. DH ikinci el bölümü ve GG gibi sitelerede bir bak belki ikinci el olarak daha uygun fiyatlara bulabilirsin

• Hangi zorluk seviyesini bitirirseniz o seviyede silahlar serbest kalıyor; ama seçtiğiniz zorluk seviyesinde ilk defa oynuyorsanız hiçbir ekstra uygulamayı kullanamazsınız. Kullansanız bile trophy alamazsınız.
  • arkadaşlar chapterlardan son bölümü crushing zorluğunda bitirsek crushing trophysini alabilirmiyiz??
  • quote:

Orijinalden alıntı: RyMeS

arkadaşlar chapterlardan son bölümü crushing zorluğunda bitirsek crushing trophysini alabilirmiyiz??

Bugün ben de bunu düşündüm 2 kere deneyip bıraktım ama çok uğraşmadım.
  • olur belki yaa ole yapsak hiç denemedim...
  • Dene o zaman hani bana da haber ver.
  • Bence ilkini oynamadan ikinciyi oynamak hata

tamam ana konu lar arasında bağlantı yok ama karakteri tanıma konusunda çok iyi bağlantılar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: CANOZ

Bence ilkini oynamadan ikinciyi oynamak hata

tamam ana konu lar arasında bağlantı yok ama karakteri tanıma konusunda çok iyi bağlantılar var

Katılıyorum bu fikre...
  • Arkadaşlar çok sağolun...

dayanamadım, gittim sony den UC2 yi aldım. oynamaya da başladım...

fikirleriniz ve önerileriniz için sağolun...
  • iyi oyunlar hocam ozaman sana, müthiş bir oyun deneyimine hazır ol ozaman
    quote:

Arkadaşlar çok sağolun...

dayanamadım, gittim sony den UC2 yi aldım. oynamaya da başladım...

fikirleriniz ve önerileriniz için sağolun...
  • 
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.