Şimdi Ara

Uncharted 2: Among Thieves™ (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.459
Cevap
4
Favori
162.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dünyada biz türkleri genelde esmer olarak biliyorlar ve orta doğulu insan yapısını ele alarak değerlendiriyorlar.Ama işin aslının hiçte böyle olmadığını hepimiz biliyoruz.
    O yüzden müze bekçilerinin esmer olmasını pekte yadırgamamak lazım.Anlaşılan Naughty Dog Türkiyeye gelip birebir araştırma yapmadan tasarlamış müzeyi ve bu bölümü.
    Hatırlarsanız İstanbulda geçen Driver 3 gibi oyunlarda da mekanların gerçekteki halleriyle pek alakası yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazuki -- 19 Eylül 2009; 14:35:52 >
  • Allahım sana geliyorum hayatımda gördüğüm en iyi oyun bu. Çıktığı gün alıcam. Splinter Cell de neymiş şuna bak ya oyyy
  • E4g sitesi oyunu inceledi ve 10 üzerinden 9.8 verdi.

http://n4g.com/ps3/News-397030.aspx
  • Uncharted 2 teknoloji testi.Oyun esnasında fps düşüyormu vb bunu gösteriyor video

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-tech-analysis-uncharted-article

720p ve 1080p karşılaştırması vb

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-tech-analysis-uncharted-article?page=2
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Yok ben bu oyunu kesin çıktığı gün alıyorum Betadaki tek bölüm co-op u bile en az 10 kere oynadım

Bir de trailerda ben de "Trabizond" yazdığını görür gibi oldum ama sonra dedim "ya bi git, yanlış görmüşsündür" diye. Meğer doğru görmüşüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Max_Kolesne

Yok ben bu oyunu kesin çıktığı gün alıyorum Betadaki tek bölüm co-op u bile en az 10 kere oynadım

Bir de trailerda ben de "Trabizond" yazdığını görür gibi oldum ama sonra dedim "ya bi git, yanlış görmüşsündür" diye. Meğer doğru görmüşüm

betada 4 veya 5 bölüm var.

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Yok ben bu oyunu kesin çıktığı gün alıyorum Betadaki tek bölüm co-op u bile en az 10 kere oynadım

Co-op senaryo modunda 4-5 bölüm mü var? Nerede?

• quote:

quote:

quote:

Co-op senaryo modunda 4-5 bölüm mü var? Nerede?

co-op da yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Hazuki

Trebizonda sözcüğünü gözünden kaçırmayan arkadaşı tebrik ediyorum

http://pt.wikipedia.org/wiki/Trebizonda

http://www.imperiobizantino.com/trebizonda1.html

Trebizonda Portekizce'de Trabzon manasında.

Trabzon'da Ayasofya müzesi ve Sümela manastırı gibi yerler var. Muhtemelen oyundaki görevimizde Ayasofya müzesine gireceğiz.

Ooo desene drake kolbastı oynayacak

• quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Orijinalden alıntı: Hazuki

Trebizonda sözcüğünü gözünden kaçırmayan arkadaşı tebrik ediyorum

http://pt.wikipedia.org/wiki/Trebizonda

http://www.imperiobizantino.com/trebizonda1.html

Trebizonda Portekizce'de Trabzon manasında.

Trabzon'da Ayasofya müzesi ve Sümela manastırı gibi yerler var. Muhtemelen oyundaki görevimizde Ayasofya müzesine gireceğiz.

Ooo desene drake kolbastı oynayacak

Güzel yorum

• Kolbastı iyiymiş Oyun 720p mi 1080p mi?
  • zaten yayınlanan videonun bi bölümünde drake abimiz müze benzeri bi mekanda (üzerine de çekmiş siyahları) ordaki korumaları/düşmanları sessiz sessiz avlıyor idi sakın ola o mekan ayasofya olmasın
  • quote:

Gamesradar oyunu inceledi ve 10 üzerinden 10 verdi.

http://n4g.com/ps3/News-396633.aspx

Yorumu ise '' Bigger! Better! Beautiful-er! Nathan Drake returns to blow away the competition ''

Kanye West: "Sorry ODST, but Uncharted 2 is one of the greatest video games of all time!

Ayrıca ign nin 0.5 puan kırmasıda hikayenin mükemmel olmamasından dolayı imiş.Bunu açıklamışlar zaten.

kesin playstation sitesidir

• Uncharted 2'ye Övgü Yağıyor

Çıkışına hemen hemen bir aylık bir süre kalan Uncharted 2 : Among Thieves inceleme notları gelmeye devam ediyor.

IGN'den 9.5, GamesRadar'dan ise 10 puan toplayan Uncharted 2 için iki yeni inceleme daha geldi. İşte oyuna verilen yeni puanlar ;

# GameBlog.fr – 5/5

# OPM US – 10/10

Anlaşılan büyük övgüler alan oyun sadece PS3'ün değil tüm zamanların en iyi oyunları arasında yer alacak.

Kaynak:www.bolumsonucanavari.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: _2FAST4U_

Uncharted 2'ye Övgü Yağıyor

Çıkışına hemen hemen bir aylık bir süre kalan Uncharted 2 : Among Thieves inceleme notları gelmeye devam ediyor.

IGN'den 9.5, GamesRadar'dan ise 10 puan toplayan Uncharted 2 için iki yeni inceleme daha geldi. İşte oyuna verilen yeni puanlar ;

# GameBlog.fr � 5/5

# OPM US � 10/10

Anlaşılan büyük övgüler alan oyun sadece PS3'ün değil tüm zamanların en iyi oyunları arasında yer alacak.

Valla yorumları,haberleri okudukça heyecan katsayım artıyor.Betayıda oynamak nasip olmadı iyice çıldırmak üzereyim,hızlı geçsin şu zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: nejat_80

quote:

Orijinalden alıntı: Sage Dj@vul

İGN sitesi oyunu incelemiş ve genel olarak 10 üzerinden 9.5 puan vermiş

http://ps3.ign.com/articles/102/1026373p4.html

verebilecekleri en düşük puanı vermişler. N4G.COM un forumlarında kullanıcılar IGN yi topa tutuyordu, en son baktığımda. en fazla bunu yapabilirler. edge'in bile 8,5'tan düşük verebileceğini sanmıyorum. muhtemelen GAMESPOT 10 verecektir.

GOTY, GAME OF THE YEAR'a hazır olun.

Yılın en iyi grafikli oyun ödülünü alırda,MW2 yi görmeden GOTY olur demek yanlış bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Şansal Çınar

quote:

# GameBlog.fr � 5/5

# OPM US � 10/10

Valla yorumları,haberleri okudukça heyecan katsayım artıyor.Betayıda oynamak nasip olmadı iyice çıldırmak üzereyim,hızlı geçsin şu zaman

Ben sizin yerinizede 5-10 kere oynarım betayı üzülmeyin
    Şaka bi yana beta bile inanılmaz güzel ve büyüleyici güzellikte olmuş ,bu görselliği gördükten sonra full oyunun elime geçeceği zamanı beklemek benide çıldırtıyo.çok farklı durumlarda değiliz merak etmeyin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Şansal Çınar

quote:

# GameBlog.fr � 5/5

# OPM US � 10/10

Şaka bi yana beta bile inanılmaz güzel ve büyüleyici güzellikte olmuş ,bu görselliği gördükten sonra full oyunun elime geçeceği zamanı beklemek benide çıldırtıyo.çok farklı durumlarda değiliz merak etmeyin

Valla normalde demo,beta oynamayı ve oyun videolarını izleyip oyunu oynamış kadar olmayı pek sevmem ama bu oyun bi başka valla.Nasıl sabredicez bilmiyorum

• quote:

+1907

• Ya arkadaşlar nerden buluyorsunuz şu beta kodlarını?
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.