Şimdi Ara

Uncharted 2: Among Thieves™ (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.459
Cevap
4
Favori
162.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya bu oyunun singlesi iyidir multisinin pek tutucağını sanmam nede olsa cod6 gelicek o dururken bunun multisini oynamak pek mümkün olmayabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

ya bu oyunun singlesi iyidir multisinin pek tutucağını sanmam nede olsa cod6 gelicek o dururken bunun multisini oynamak pek mümkün olmayabilir

bencede .yalnız single ı hepsini öttürür gibime geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mistikv

quote:

ya bu oyunun singlesi iyidir multisinin pek tutucağını sanmam nede olsa cod6 gelicek o dururken bunun multisini oynamak pek mümkün olmayabilir

aynı mgs4 hesabı
  • quote:

betayı oynadınmı bilmiyorum ama eger oynadıysan fikrin değişecektir bu konuda

co-op online modlar muhtesem olmus
  • quote:

Orijinalden alıntı: LesEnfantsTerribles

quote:

kardeş dediğim gibi cod6 çıkınca unchartedin multisinin adı bile kalmaz bi müddet sonrada kendi kalmaz mgs4 kz2 örnekleri hani isimleri geçiyormu forumda kz2 yine yaşatmaya çaşlışılıyor mgs4 bitti bile mgs4 diye kafayı yiyenler oldu buda unutulur fazla sürmez bunu diyorum

• aynen katiliyorum, cod6 multi varken ben u2 multi oynamam
  • Beta'ya katılmayan arkadaşların bu kadar kesin konuşmamalarını ve önyargıyla yaklaşmamalarını tavsiye ediyorum. Oyunun iki betasına da katılmış birisi olarak multiplayer modlarının bağımlılık yaptığını söyleyebilirim.Özellikle Geow serisinin multiplayer modlarını sevenler Uncharted 2'nin multiplayer modlarını gözleri kapalı oynayacaklardır.

Modern Warfare 2 tabiiki çok oynanacaktır.Ama elmayla armutu karıştırmamak lazım. MW2 Fps,uncharted 2 tps.
    Örneğin Xbox live istatistiklerini takip edenler Cod 4 ve Halo3'ün yanısıra Geow 2'nin online olarak en çok oynanan oyunlardan birisi olduğunu gayet iyi bilirler.

Kafasında soru işareti olan arkadaşların bu ay sonunda PSN'den yayınlanacak olan Uncharted 2 multiplayer demosuna bir şans vermelerini öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazuki -- 20 Eylül 2009; 13:24:28 >

• İnsanlar mı yapmış bu oyunu? Dehşet gözüküyor gerçekten PS3'ü olmayan arkadaşların bile ne yapıp edip oynaması lazım böyle bir şaheser kaçmaz.
  • quote:

kz2 örnekleri hani isimleri geçiyormu forumda kz2 yine yaşatmaya çaşlışılıyor

suan kz2 forumda en aktif online oynanan oyun her aksam en az 8 kisi oluyoruz 16 kisiye kadar cikiyor oyuncu sayisi ( hepsi forumdan)

ve aksam yaptigimiz konusmalarda nerdeyse herkesin bu oyna pre order verdigini belirtmek isterim millet oynamasa bile TRZN olarak bu oynun online ini senlendirecegiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: keos61

quote:

kz2 örnekleri hani isimleri geçiyormu forumda kz2 yine yaşatmaya çaşlışılıyor

suan kz2 forumda en aktif online oynanan oyun her aksam en az 8 kisi oluyoruz 16 kisiye kadar cikiyor oyuncu sayisi ( hepsi forumdan)

ve aksam yaptigimiz konusmalarda nerdeyse herkesin bu oyna pre order verdigini belirtmek isterim millet oynamasa bile TRZN olarak bu oynun online ini senlendirecegiz

aslinda gercekten killzone 2 kadar online oynanan oyun simdiye kadar hic gormedim(halo 3 haric o zaten baska bisy)

quote:

Orijinalden alıntı: LesEnfantsTerribles

quote:

co-op, machinima ve 3 kisi altin avi bolumleri cok guzeller yani onlinesi cok guzel bir oyun ve oyun ciktiktan 1-2 ay sonra machinima (youtubeda) halo 3 degil cogu oyun machinimasi uc 2 ile olacak mesela ben bile dusunuyorum yapmayi
    singlesi zaten bambaska ilk oyunu oynadiysaniz anlarsiniz o animasyonlar o efektler o drakenin durusu o drakenin kufurleri fln
    quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mistikv

quote:

aynı mgs4 hesabı

mgs 4 o baska birsey yaw resmen saheser bir oyun

• beyler oynun trophilerine bakan oldumu aranizdan ben baktim walla bakmaz olaydim

ilkindeki torphilerle ayni mantigi tasiyo ama sayilar hep arttirilmis mesela ilkinde 5 tane adami ard arda silahla yaralayip tek yumrukla oldurme varken bunda sayi 10 olmus sonra 60 olan hazine sayisi 100 e cikarilmis allah benim gibi platinium kasmayi dusunenlere yardim etsin simdiden
  • Gamereactor oyunu inceledi ve 10 üzerinden 8 puan verdi.

Uncharted 2 en düşük puanınıda almış oldu.

http://n4g.com/ps3/News-397913.aspx

Yorumlar ise hep site aleyhine.

This "review" is just all wrong.

ses e 7 , oynanabilirliğe 8 vermişler.

gibi yorumlar...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Gamereactor oyunu inceledi ve 10 üzerinden 8 puan verdi.

Uncharted 2 ilk en düşük puanınıda almış oldu.

http://n4g.com/ps3/News-397913.aspx

Yorumlar ise hep site aleyhine.

This "review" is just all wrong.

ses e 7 , oynanabilirliğe 7 vermişler.

gibi yorumlar...

katmerci, isterse gamereactor 5 puan versin. oyunu bilen biliyor. Gerisi yalan o zaman

• ses e 7 veren adamın ben anlını karışlarım adamsa oda tabi ! Ulan allahın antenleri oyunda DTS ses desteği var sinema salonundaa duymuyorum o kaliteyi gece gece asabımı bozdular
  • Graphics: 10
    Playability: 8
    Sound: 7
    Durability: 7

Plus:
    Fantastic storytelling, lovable characters, brilliant presentation, beautiful graphics, good environmental variation, decent multiplayer mode

Minus:
    Somewhat repetitive shoot-outs, too few puzzle elements, semi-stupid enemies
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ps3Slim_

ses e 7 veren adamın ben anlını karışlarım adamsa oda tabi ! Ulan allahın antenleri oyunda DTS ses desteği var sinema salonundaa duymuyorum o kaliteyi gece gece asabımı bozdular

ses derken 3 şeyin ortalaması alınıyor,ses kalitesiyle alakası yok

1-voice acting
    2-oyun müzikleri
    3-çevre-silah sesleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vulture.

quote:

Orijinalden alıntı: _ps3Slim_

ses e 7 veren adamın ben anlını karışlarım adamsa oda tabi ! Ulan allahın antenleri oyunda DTS ses desteği var sinema salonundaa duymuyorum o kaliteyi gece gece asabımı bozdular

ses derken 3 şeyin ortalaması alınıyor,ses kalitesiyle alakası yok

1-voice acting
    2-oyun müzikleri
    3-çevre-silah sesleri

biliyoruz okadarini . uncharted 1 i de oyndim . hicbiseey bilmiyyosan duz mantik kurucaksin dts maliyet gerektiren bir ses formati. adam bu secenegi koyyarken oyundaki civciv seslerri icin koymuyor. oyunun betasini da oynadim. dts ses formati acik sekkilde ! seslendirmeler yine ayni kaitede. 1 oyunu yapanlar 2 oyunda grip mi oldu sesleri kotu ciksin ? muzikllere gelince. qore episode 16 yi psnden indir ve senfoni orkestrasinin studyosunu kadrosunu ve yine dts olarak muziklerini dinle. dogu ezgisi muzikleri tuyleri diken diken etmeye yter dee arrtar. biz bos konusmayiz .cevre silah sesleri demisin . 1 oyunda mukemmeldi yine ayyni kalitede . tabi adamlarin mikrofnllari bozuldu yapamdlar 2. oyunda sesler. bir gun misafirim ol sony 5+1 de uncharted 1 ve 2 beta yi DTS kalitesinde (seslendirme.senfono orkestrasi ve silah seslerini) test edelim

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Graphics: 10
    Playability: 8
    Sound: 7
    Durability: 7

Plus:
    Fantastic storytelling, lovable characters, brilliant presentation, beautiful graphics, good environmental variation, decent multiplayer mode

Minus:
    Somewhat repetitive shoot-outs, too few puzzle elements, semi-stupid enemies

Bu site mi 5 vermiş ayıp valla
    5 puan meselesini bilemem ama yukarıdaki puanlama gayet mantıklı. Grafik 10 (e yani) Oynanabilirlik 8 (olabilr) v.s v.s
  • Maksat oyunun ortalamasını düşürmek olsun.Yoksa sese 7 verilmis vs hepsi hikaye.
  • Gamereactor gibi uyduruk sitelerin puanlarına takılmayın. Haziran ayında veya şu sıralar oyunun betasını oynama imkanı bulanlar Uncharted 2'nin kalitesini zaten biliyorlar

Ki Microsoft'un truva atı diyebileceğimiz Bungie'nin çalışanları bile Uncharted 2'yi ulu orta oynamaktan çekinmiyorlar

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.