Şimdi Ara

Uncharted 2: Among Thieves™ (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.459
Cevap
4
Favori
162.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nejat_80

video izlemeyi bırakın, ben bakmıyorum artık. bir inceleme daha geldi, A+ almış, GOTY olması kesin.

http://www.gorillajumpers.com/News/uncharted2_review.htm

Dediğin gibi bir tam puan daha

"(+) No game has ever told a story so well
    (+) The best looking console game. Period.
    (+) Great mix of combat, stealth, platforming, and puzzle-solving
    (+) By the way, it’s got co-op and competitive multi-player too"
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Çıkış tarihi iyiki erkene alındı bu oyunun yoksa kalpten gidicez bu bekleme sürecinde
  • Arkadaşlar oyunu çıkışından sonra en çabuk ne şekilde alabileceğim konusunda bilgi verir misiniz? Shopto gibi yabancı sitelerden sipariş vermek mi yoksa Türkiye'ye gelmesini beklemek mi daha mantıklı? Aral'ın oyunları geç getirdiğinin farkındayım ancak Yazıcıoğlu, Doğubank gibi yerlerde oyunu çıkış tarihinde bulmak mümkün olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ravenlive

Arkadaşlar oyunu çıkışından sonra en çabuk ne şekilde alabileceğim konusunda bilgi verir misiniz? Shopto gibi yabancı sitelerden sipariş vermek mi yoksa Türkiye'ye gelmesini beklemek mi daha mantıklı? Aral'ın oyunları geç getirdiğinin farkındayım ancak Yazıcıoğlu, Doğubank gibi yerlerde oyunu çıkış tarihinde bulmak mümkün olur mu?

Çıkış tarihinden daha önce bile Türkiye'ye geliyor.
  • Arkadaşlar bi sorum olacak konuyla biraz alakasız ama,yarın Uncharted 1'e başlıyacağım,optionstan ses formatı seçerken en iyi seçenek hangisi?Dolby Digital 5.1 mi daha iyi yoksa DTS 5.1 mi?Ses sistemim ordakilerin hepsini destekliyor ama hangisi eniyi onu bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: ravenlive

Arkadaşlar oyunu çıkışından sonra en çabuk ne şekilde alabileceğim konusunda bilgi verir misiniz? Shopto gibi yabancı sitelerden sipariş vermek mi yoksa Türkiye'ye gelmesini beklemek mi daha mantıklı? Aral'ın oyunları geç getirdiğinin farkındayım ancak Yazıcıoğlu, Doğubank gibi yerlerde oyunu çıkış tarihinde bulmak mümkün olur mu?

Çıkış tarihinden daha önce bile Türkiye'ye geliyor.

Cevap için teşekkürler.Öğrendiğim iyi oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Şansal Çınar

Arkadaşlar bi sorum olacak konuyla biraz alakasız ama,yarın Uncharted 1'e başlıyacağım,optionstan ses formatı seçerken en iyi seçenek hangisi?Dolby Digital 5.1 mi daha iyi yoksa DTS 5.1 mi?Ses sistemim ordakilerin hepsini destekliyor ama hangisi eniyi onu bilmiyorum.

bu soruyu sorulmamis kabul ediyorum ! tabiki de DTS bi dvd filmim vardi onda dolb ve dts farkini cam kirilma efekti ile sunuyodu dts resmen tokat manyagi yapiyo dolby digita i o kadar soylim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ps3Slim_

quote:

Arkadaşlar bi sorum olacak konuyla biraz alakasız ama,yarın Uncharted 1'e başlıyacağım,optionstan ses formatı seçerken en iyi seçenek hangisi?Dolby Digital 5.1 mi daha iyi yoksa DTS 5.1 mi?Ses sistemim ordakilerin hepsini destekliyor ama hangisi eniyi onu bilmiyorum.

bu soruyu sorulmamis kabul ediyorum ! tabiki de DTS bi dvd filmim vardi onda dolb ve dts farkini cam kirilma efekti ile sunuyodu dts resmen tokat manyagi yapiyo dolby digita i o kadar soylim :)

Teşekkür ediyorum cevap için.O konuda pek bi bilgim yok ondan sordum

• quote:

quote:

quote:

• goty belli oldu . bomba habere gelin.

Infinity Ward twitter account, community manager Robert Bowling tweeted "Oh man, @arne360 let me get some time on #UNCHARTED2 singleplayer. Unbelievable! Controls are so smooth. Seriously, you MUST buy this game!"
  • quote:

goty belli oldu . bomba habere gelin.

Infinity Ward twitter account, community manager Robert Bowling tweeted "Oh man, @arne360 let me get some time on #UNCHARTED2 singleplayer. Unbelievable! Controls are so smooth. Seriously, you MUST buy this game!"

BUNGIE'den sonra INFINITY WARD'da, UNCHARTED 2 nin büyüklüğünü kabul etmiş durumda, GOTY 2009 inanmayanlar icinde kesinleşti, yani MW2 diyenler vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: nejat_80

video izlemeyi bırakın, ben bakmıyorum artık. bir inceleme daha geldi, A+ almış, GOTY olması kesin.

+1 ben dayanabilirsem demoyu bile indirmemeyi düşünüyorum
    1. betayı oynadım yetti
    2. betayı istemedim
  • Demoyu bende indirmeyecem.
  • Oynamaktan sıkılan olursa seve seve Beta Key'ini alabilirim.Bende görmek istiyorum :)
  • ne yazıkkı tek kullanımlık,yoksa ben coktan mag beta oynuyor olurdum
  • quote:

ne yazıkkı tek kullanımlık,yoksa ben coktan mag beta oynuyor olurdum

1. beta paylaşılabiliyordu ANCAK, 2.kişi oyuna girdiği an, 1.kişi 24 saat BAN yiyordu.
    demek 2. betada buna da izin vermediler
  • quote:

quote:

quote:

DTS dedim msn'de dinlemedin beni.

• quote:

Orijinalden alıntı: offendicula

quote:

ne yazıkkı tek kullanımlık,yoksa ben coktan mag beta oynuyor olurdum

1. beta paylaşılabiliyordu ANCAK, 2.kişi oyuna girdiği an, 1.kişi 24 saat BAN yiyordu.
    demek 2. betada buna da izin vermediler

bilmiyodum bunu bak. şimdi mag beta paylaşılabiliniyor mu ?? yani allah rızası için paylaşın

• Cod modern warfare 2 yapımcıları Uncharted 2 yi oynamış ve hayran kalmışlar.Kesinlikle alınması gereken oyun diyolarmış.Vay bea bir oyun yapımcısı başka bir oyunu övüyor......Bunuda görecektik ya.....Artık bu oyunu almak farz oldu..
    Kaynak:

http://www.merlininkazani.com/news_screen.asp?NID=22522
  • Ve oyunu gittigidiyor aracılığı ile havuz elektronik ten 106 tl ye sipariş ettim.HEHee.........Şimdi bekle dur........
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.