Şimdi Ara

Uncharted 2: Among Thieves™ (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.459
Cevap
4
Favori
162.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Naughy Dog, oyun tasarımcısı Neil Druckmann, Uncharted 3 ün Uncharted 2 den daha iyi görüneceğini söyledi.Bu sözü de Uncharted 3 ünde geleceğini onaylamış oldu.

http://news.punchjump.com/article.php?id=8700
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  •  Uncharted 2: Among Thieves™

Uncharted 2: Among Thieves™

• GOTY
  • Oyunun grafik gücünü görmek için lütfen aşağı bakınız.......
    http://www.eurogamer.net/videos/exclusive-uncharted-2-gameplay
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_38

Oyunun grafik gücünü görmek için lütfen aşağı bakınız.......
    http://www.eurogamer.net/videos/exclusive-uncharted-2-gameplay

Işıklandırma ve gölgelerin gücünü göstermesi adına çok güzel video,yalnız,adamın kan izlerini bi türlü bulamamsı deli etti beni

• Danimarka Gamereactor 10 üzerinden 8
    Finlandiya Gamereactor 10 üzerinden 9 verdi.
  • Şaka maka bomba geliyor demosunu indirmeyeceğim tadını full sürümde alacağım
  •  Uncharted 2: Among Thieves™

• İlk oyunu dün bitirdim baya iyiydi ama kısaydı,ikinciyi büyük bi heyecanla bekliyorum.Demoyu bende indirmeyecem valla beklemesi daha heyecanlı
  • ilk oyun bittiği zaman bu oyunun 2'cisi nasıl olur demiştim kendi kendime ve o gün yaklaşıyor işte SABIR TAŞI OLDUK YAW GELSİN ARTIK
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Naughy Dog, oyun tasarımcısı Neil Druckmann, Uncharted 3 ün Uncharted 2 den daha iyi görüneceğini söyledi.Bu sözü de Uncharted 3 ünde geleceğini onaylamış oldu.

http://news.punchjump.com/article.php?id=8700

bu oyun 100% kullaniyor gelecek oyun ilede 100% kullanip grafikleri daha iyi yaparlarsa o oyun heralde 12/10 alir

• En çok beklediğim oyunlar arasında. Harika bir oyun olacak.
  • İlk oyunu hala bitiremedim ya ona yanıyorum. Bu hafta kesin bitiricem artık kafaya koydum.

Görüntüler enfes yeni oyunda. Sağlam bir exc. oyun daha geliyor. Yemede yanında yat.
  • Ben 2. oyuna başlamadan 1 kez daha bitirecem. Farklar daha iyi anlaşılır.
  • yahu bu oyunlarda polonya dil desteği bile var.dünyanın 16. gelişmiş ülkesi olan türkiyenin dil desteği yok.
    buradan devlet yetkililerine,kültür ve sanat bakanına ,dışişleri bakanına sesleniyorum.ağırlığınızı koyunuz.türk milletini,bu dünyada hiçe saymasınlar.
    polonya neki. avrupa birliği ülkesi diye...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

İlk oyunu hala bitiremedim ya ona yanıyorum. Bu hafta kesin bitiricem artık kafaya koydum.

Görüntüler enfes yeni oyunda. Sağlam bir exc. oyun daha geliyor. Yemede yanında yat.

Çok uzun bir oyun da değil zaten. Ben de, ikinci oyun çıkmadan önce birinci oyunu bir kez daha bitirsem mi diye düşünmüyor değilim...

• quote:

Orijinalden alıntı: HuNTeR_1907

quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

İlk oyunu hala bitiremedim ya ona yanıyorum. Bu hafta kesin bitiricem artık kafaya koydum.

Çok uzun bir oyun da değil zaten. Ben de, ikinci oyun çıkmadan önce birinci oyunu bir kez daha bitirsem mi diye düşünmüyor değilim...

Uzun bir oyun değil, evet. Çok az oynamama rağmen oyunun bitme yüzdesi baya bi ileriye gitmişti. 7-8 saat içerisinde bitiririm sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: isis1982

yahu bu oyunlarda polonya dil desteği bile var.dünyanın 16. gelişmiş ülkesi olan türkiyenin dil desteği yok.
    buradan devlet yetkililerine,kültür ve sanat bakanına ,dışişleri bakanına sesleniyorum.ağırlığınızı koyunuz.türk milletini,bu dünyada hiçe saymasınlar.

İğrenç ötesi bir durum gerçekten.Bunun gerçekleşmesi için illa yapımcıları beklemeye gerek yok.Bakanlık girişimde bulununca , "hayır olmaz" demezler herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isis1982

yahu bu oyunlarda polonya dil desteği bile var.dünyanın 16. gelişmiş ülkesi olan türkiyenin dil desteği yok.

Türkçe dil desteğinin oyunlara gelmesi bana maalesef hayalden öteye gidemiyor bırakın oyunları bazı ürünlere bakın onlarda bile Türkçe menü olmuyor.

Ülkemiz Avrupa birliğinde olmaması bunu durumu tetikleyen nedenlerden biri olabilir ama aşılamaz birşey değil. Türkiye pazarında resmi olarak satılan her üründe Türkçe dil desteği olmalıdır kanunu adam gibi takip edersen bu işi çözersin. Sony'nin bir fotoğraf makinasını almıştım içinde Türkçe dil desteği yoktu ama asıl ilginç yanı satıcının pahalı modellerde Türkçe dil desteği var demesiydi ve ürünleri incelediğimde bu durumun gerçek olduğunu farkettim ve acayip üzüldüm. Ben kendi ülkemde satılan bir üründe kendi dilim için yüksek ve pahalı model almak zorundayım böyle birşey yok. Bu durum birçok markada mevcut.

İşin bir başka boyutu ise oyun firmalarının Türkiye pazarında istedikleri satış rakamlarını alamamaları olabilir. Birçok kişi hayır Ps3 ile orjinal oyun satışları çok iyi diyenler olabilir ama maalesef iş öyle değil çünkü bandrollü oyun satışı yok. Yurtdışından sipariş ile alınan ve spot satılan yerlerden alınan oyunların ülkemize hiçbir faydası yok aynı kopya oyun gibi bir durum anlayacağınız. Spot yerler oyunu aldıkları yerin stoğunu bitiriyor o ülkeye yarıyor, yurtdısından siparislerde ise hangi ülkeden siparis edildiyse o ülkenin stoğu eriyor. Orjinal oyun kullanımının ülkemizde arttığını göstermenin tek bir yolu vardır BANDROLLÜ oyun almak çünkü bu oyunlar ülkemize resmi olarak girmiş ve kaydı ıvırı zıvırı bulunan oyunlardır. Bu oyunlar satıldıkça ülkemizin orjinal oyun satış performansı artar.

Yalnız yine dönüp dolaşıp Türkiye'de satılan her ürün Türkçe dil desteği taşımalıdır kanununa geliyoruz. Bu kanun tam olara işlerse adamlar ülkenizde orjinal oyun satılmıyor ondan koymuyoruz deseler bile bizimkilerde " o zaman satma benim ülkemde der" işi bitirir. Satmasalar ne olur hicbirsey sonucta resmi alan yok herkes yurtdısı ve spot alıyor. Spot getiren yerlerde oyun getirmeye devam edecekleri için oyun olayı devam eder gider tabi Türkce dil desteği tamamen hayal olur gider.

Yalnız bizimkilerin bu tavrı tutarsada o zaman Türkçe dil desteğine merhaba deriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 28 Eylül 2009; 14:33:18 >

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.