Şimdi Ara

Uncharted 2: Among Thieves™ (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.459
Cevap
4
Favori
162.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Olay aslında kalça değil üzerindeki giysilerin mükemmel detayları ama evet 2 tane olsa kalça denmezdi fakat sayısı fazla olunca öyle bi anlam kazanmış.

Bu arada arkadaşlar 29 eylülde yayınlanıcak demoyu indiricek olan arkadaşlar bir betacı olarak baştan söyliyeyim sadece multiplayer olucak Multinin olayını da anlatayım size:

2 taraf var HEROES ve VILLIANS

Heroes:Nate ve arkadaşları Villians:bu oyundaki kötü karakterler level atlayabiliyosunuz ama bu levellar orjinal oyuna geçince oraya geçmiyo level sayısı yeniden başliycaksınız bu yüzden fazla kasmayın eğlencenin tadını çıkartın level kasıcam diye oyunun tadını almayı bırakmayın.

Efendim bir başka özellik karakterlere Skin alabiliyorsunuz skin ne demek derseniz ingilizcesi iyi olmayan arkadaşlar için deri demek ama kullanışa göre kostüm olarakta geçiyo mesela 10 level dan sonra Nate in siyah eldivenli Trabzon daki müze olayındaki kıyafeti alabiliyosunuz 20,000$ a 50 level olunca Nate in kar kıyafetini alabiliyosunuz ve bu arada illa nate değil chloe ve diğer karakterlerinde alabiliyosunuz.

Booster:Bu olay Call of Duty:Modern Warfare daki perk sistemine o kadar fazla benziyorki 2 tane booster yeriniz var 1 öncelikli olan extra cephane filan vermiyo fakat pistol,ak-47-m4,bomba gibi şeylerin hasarını arttıran şeyler bide bunların seviyeside var pistol için artırran şey belli bi level dan sonra farklı bir ad ama hasarın daha fazlasıyla alabiliyosunuz tabi hepsi parayla.2.ci booster a gelirsek buda extra sarjor veya bi sarjorda daha fazla mermi vs gibi şeyler oluyo bunları paranızla alıyosunuz.

Multi Oyunları

1-Deathmatch:bildiğimiz deathmatch 2 takım birbirine yardırıyo maksimum 50 kill yapan ilk takım oyunu kazanıyo

2-Plunder:şimdi 2 takım var bu oyunda olay öldürme değil bir hazine var bunu 2 takım kapmaya ve kendi hazine sandıklarına koymaya çalışıcaklar 3 kere kendi baseine hazineyi koyan takım kazanıyo.

3-Chain Reaction:Bunda sırasıyla bölge alıyosunuz zincirleme(chain) zaten adından belli 5 base var bunları 1 den başlayarak almaya başlıyosunuz oynayınca daha iyi anliycaksınız.

4-Co-Op:Gerçekten harika bi online co-op olayı var çok beğendim ben en fazla 3 kişi en az 2 kişi takılabiliyosunuz bunda single playerın senaryosundan bağımsız gecicek ama hikaye olarak alakası olmiycak fakat mesela aynı haritalarda farklı bi konu üzerinden gidicez yinede öyle dehset ekşınlar beklemeyin singledaki gibi ki gerçekten buda yeterince efsane bi co-op olmuş en çok bunu oyniycak sanırım herkes.

5-Co-Op Arena:Bu mode da ise gears of war 2 nin horde modunu hatırlarsınız ? 2 veya maksimum 3 kişi katılabiliyo bu moda bunda hazineleri siz 3 takım arkadaşı taşıyosunuz ordan oraya ama bu hazineleri kendi baseinize götürmek çok zor çünkü üzerinize akın akın askerler geliyo bu mode da cpu hepsi tabiki horde gibi bişey geow daki fena değil.

Evet arkadaşlar iyi bi ön rehber hazırladım sanırım umarım size faydası olur merak ettiğiniz şeyleri bana rahatlıkla sorabilirsiniz seve seve cevaplarım.

Not:Bugün 29 eylül gecesinden itibaren yada sabaha karşı demo uk store da olucak sanırım fakat arkadaşlar olayın tek kötü yanı mutliplayerda maksimum 2 harita olucak bu demoda beta da 4 harita vardı ama demo versiyonunda 2 harita olucakmış maksimum deathmatch vs gibi şeylerde co-op hariç(arena olmayanı).

• MrStark

Bilgilendirdiğin için teşekkürler dostum. Ellerine sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doodlezz

MrStark

Ne demek efendim indirinde şöyle bi co-op a beraber başlayalım turko gny09 filan drk_prnce valla hepimiz sizi bekliyoruz yemin ediyorum betaya az kişi geliyo kodu kapanlarda bayılıyo bi süre sonra gelinde eğlencesi çıksın.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrStark

quote:

Orijinalden alıntı: Doodlezz

MrStark

Ne demek efendim indirinde şöyle bi co-op a beraber başlayalım turko gny09 filan drk_prnce valla hepimiz sizi bekliyoruz yemin ediyorum betaya az kişi geliyo kodu kapanlarda bayılıyo bi süre sonra gelinde eğlencesi çıksın.

Çıktığı gün zaten elimde olacak dostum. Çok eğlenceli olacak çook.

Ne kadar kaldı ki zaten çıkmasına.

• Okullar nedeniyle aranızda pek olamam ama gelmeye çalışırım.
  • dostum bilgilendirme için çok saol süper bir oyun bizleri bekliyor desene amaaaan sabahlar olmasın
  • Oyunda Deathmatch var ama birkac tane farkli mode var ve bunlar random olarak cikiyor karsiniza oyuna baslamadan secim yaptiginiz ekranda...

Ornek olarak , bir oynayisinizda karsinizda normal Deathmatch ve RPGs only gorursunuz , diger oynayisinizda secim ekraninda karsiniza RPGs only vs. Sniper & Pistole cikar ki ikisini de cok fena oynarim , beni gorurseniz kacin :P ...
  • Pikselde olsa güzel kalçalar

Uncharted 2: Among Thieves™

Nate kardeşime hepsi feda olsun

Allah güç versin tosunuma şu karizmaya bak

• quote:

Orijinalden alıntı: JOSEPH_STALin

atalarımız ne demiş."dişe diş,kana kan ve gö... e gö...
  •  Uncharted 2: Among Thieves™

Grafikler göz kamaştırıyor
  • PS3 de,ilk oyunun save dosyası varsa 20.000$,bir kez bitirilmişse de 80.000$ ekstra para gelecekmiş.

Demo çıksada oynasak,co-op olmasa kesinlikle indirmeyi düşünmezdim.

Bu arada co-op ta kazandığımız puanlar sayılıyor mu,yani Resistance 2 deki gibi mi?Yaptığımız maçların kayıtlarını silebiliyor muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 29 Eylül 2009; 9:08:36 >
  • Demo gelince haber verin arkadaşlar. Hemen yumulalım.
  • arkadaslar shopto fiyati arttirmis ben preorder yaptigimda 32.95 olan oyun suan 37.85 e cikmis buda yaklasik olarak 13 liralik bi fiyat artisina geliyor boyle giderse cod mw2 nin elinde tuttugu rekor olan 42.99 yakinda yakalariz
  • Demo neden hala gelmedi
  • Arkadaşlar ben bu oyunun 1.cisini oynamadım.Sizce 1 'i oynamadan 2'ye başlayayım mı?Yoksa ne yap et 1'i oyna mı diyorsunuz?Benim 1 'i oynamak istememin sebebi konuyu anlayamayabilirim korkusu.Bana biri Uncharted 1 ve 2'nin konusunu kısa bir özetleyebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

Arkadaşlar ben bu oyunun 1.cisini oynamadım.Sizce 1 'i oynamadan 2'ye başlayayım mı?Yoksa ne yap et 1'i oyna mı diyorsunuz?Benim 1 'i oynamak istememin sebebi konuyu anlayamayabilirim korkusu.Bana biri Uncharted 1 ve 2'nin konusunu kısa bir özetleyebilir mi?

dostum ilk oyunu oyna oyna oyna oynaaa tek diyeccegim bu
  • şoptoda oyuna 5 £ zam geldi
    umarım değişiklik yaparlar
  • @ MrStark

Beni ikna edemezsin dostum..Oynamayacağım.

@ LesEnfantsTerribles

Bak işte şimdi ikna oldum kanka.

İki kişi olunca ikna oldum tabi doğal olarak.
  • PS3 oyunlarına pek sık puan vermeyen eurogamer portugal sitesi uncharted 2 yi inceledi ve 10 üzerinden 10 verdi.

http://www.eurogamer.pt/articles/uncharted-2-among-thieves-analise
  • Bende ilk oyunu yeni oynayıp bitirdim,baya iyiydi tavsiye ederimTek eksisi kısa olmasıydı bence.
    Şu demoyuda erken koysalar biraz olmaz sanki çatlıcaz burda
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.