Şimdi Ara

Uncharted 2: Among Thieves™ (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.459
Cevap
4
Favori
162.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam herkesdemi acaba aa sorunu var acaba ben daha alamadım gerçi bide monitor yerıne tv alsan daha iyi olur bence
  • cancanaz senğin monitör de var bişeyler.32" bravia da oynuyorum AA da sorun yok bu oyunda hiç yok hele.
  • ps3 slim bısı sorcam tvnin kalitesi kırıntıların olup olmamasını engellermi acaba ?
  • Ne Crysis miş be abi.Bu oyun 10 tane Crysis eder...Kalitenin ne anlama geldiğini bu oyun gösteriyor.
  • daha bıkmadılar kı her oyunu crysıs le kıyaslamaları
    sankı ego larını tatmın edıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: robocop5555

ps3 slim bısı sorcam tvnin kalitesi kırıntıların olup olmamasını engellermi acaba ?

Tabi monitör kalitesi ve boyutu + panel çözünürlüğü etkiler
  • benım 26 inc hd ready philips tvim var bunda güzel kalite alabilirmiyim
  • Denemeyen denesin.görüntüyü öyle ayarlayın ki adamımızın ağzı görünsün headsetinizi açın.Konuşun,adamımızda ağzını oynatıyor.Sustuğumuz zaman o da susuyor filan.

Böyle enfes bir oyunda ufak ayrıntılar iyice çekicilik katıyor oyuna.
  • quote:

benım 26 inc hd ready philips tvim var bunda güzel kalite alabilirmiyim

Nedim ki şimdi . Var diyorsun kendin memnunsan sorun yok o zaman. 26" olması 32" olmasından daha ii görüntü küçüldükçe panel boyutu kırık falanda azalır otomatik olarak
  • hocam bende suan ps3 olmadıgı ıcın nasıl görüntü vericegini bilmiyorum ondan sordum :d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MessiKaaN -- 30 Eylül 2009; 21:22:08 >
  • Bu oyunun grafik olarak başka hangi dengi var?Killzone 2,Crysis?Haze den sonra en iyi kaplama kalitesi bu oyunda diyecek değiliz ya.Doğal olarak konsollardaki en iyi grafikli oyun budur.Ayrıca benim detaylı bir kıyaslama yaptığım da yok.Neyse,konumuz Uncharted 2.Killzone 2 konusuna dönmesin bura

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 30 Eylül 2009; 21:23:51 >
  • Oyun mükemmel olmuş. Hem oynanışı hem de grafikleri harika. Üstelik bu daha multi. Single grafiklerini düşünemiyorum bile.
  • 24" hp...monitörüm...ilk oyunu harika görüyorum...Bu arada daha önce başka konularda bunla ilgili deneylerimiz olmuştu....Tv si olan arkadaşlar oyuna uzaktan bakıyorlar uzaklaştıkça kırıklar daha az gözüküyor..Monitörü olanlar ise 1 metre civarı sanırım...Bu handikap...

(Ama ısrar ediyorum ilk oyun çok hoş gözüküyorken bu değil bende ..)
  • quote:

hocam bende suan ps3 olmadıgı ıcın nasıl görüntü vericegini bilmiyorum ondan sordum :d

Heeee öyle desene yaws İİ görüntü alırsın tabiki de PHILIPS ii markadır en iyilerin başında gelir
  • Oyunun hikaye modundan alınan bir ekran görüntüsü.

• Arkadaşlar bilakis AA sorunu var diyen arkadaşlar. oyunu 720p de oynayın yani çözünürlük ayarlarında sadece 720p seçili olsun. bide bu şekilde deneyin
  • singlesini bilemem ama multisi pek kesmedi beni cod6 ya devam en iyisi
  • Total video games oyuna 10 üzerinden 10 verdi.

"Uncharted 2 is a magnificent example of how this generation can infuse movie production quality with enjoyable gameplay and maintain a sense of fluidity throughout the feature presentation.
  • Güncel

1- Playstation resmi dergisi: 20 üzerinden 21 ( Tarihinde ilk ) (Yorumu: Tüm zamanların en iyi oyunu )
    2- Eurogamer 10 üzerinden 10
    3- Level ( Swedish ) dergisi 10 üzerinden 10
    4- CVG: 10 üzerinden 10 ( yorumu: En iyi grafikli oyun )
    5- Jeuxvideo.com UC2 20 üzerinden 19 ( '' Kimi zaman duygusal olmanın harika yanı.Şimdiye kadar ki, uzak ara en iyi PS3 oyunu.Belkide Next-gen(HD) konsollara gelmiş en iyi oyun.'' )
    6- Gamesradar 10 üzerinden 10 ( Kanye West: ''Üzgünüm ODST, Uncharted 2 tek başına tüm zamanların en iyi video oyunu'')
    7- GameBlog.fr 5 üzerinden 5
    8- OPM US 10 üzerinden 10
    9- Gamepro 5 üzerinden 5
    10- Eurogamer portugal 10 üzerinden 10
    11- NowGamer 10 üzerinden 10
    12- IVG 10 üzerinden 10
    13- G4TV 5 üzerinden 5 ( Editör yorumu: Şu ana kadar oynadığım en iyi single modu olan oyun )
    14- 1UP, A+ üzerinden A+
    15- PS3Bloggen.se oyuna 10 üzerinden 10
    16- PSM France 10 üzerinden 10
    17- Level7.nu 10 üzerinden 10
    18- jeuxvideo.fr 5 üzerinden 5 ( Yorumu : "Uncharted 2 crystallizes all that is the best in modern video game" )
    19- VG ( Norway) 6 üzerinden 6 (Yorumu: Uncharted 2 güzel,aksiyonlu bir oyun )
    20- Dagbladet( Norway) 6 üzerinden 6
    21- Gorilla Jumpers A+ üzerinden A+
    22- 3DJuegos 10 üzerinden 9.7 ( Next-Gen'in en iyi oyunlarından )
    23- Norveç Gamereacto 10 üzerinden 9
    24- Cynamite 10 üzerinden 10
    25- Norways "Spiller" 6 üzerinden 6
    26- Danish GAMERS GLOBE 10 üzerinden 9
    27- Totalvideogames 10 üzerinden 10 ( Yorumu: Uncharted 2 is a magnificent example of how this generation can infuse movie production quality with enjoyable gameplay and maintain a sense of fluidity throughout the feature presentation )
    28- Danish Playstadium.dk 10 üzerinden 10
    29- Play Mag UK 100 üzerinden 96 ( Bugüne kadar konsollara çıkmış en iyi oyun)
    30- Spillmagasinet Norveç 6 üzerinden 5
    31- GameSpy 5 üzerinden 4.5 ( En iyi PS3 Exclusive )
    32- French gamekult 10 üzerinden 9 ( Yorumu: Impressive is the word that comes most naturally when playing Uncharted 2: Among Thieves. Uncharted 2: Among Thieves will undoubtedly be the big game for the PlayStation 3 this Christmas. Let the word go." )
    33- E4G 10 üzerinden 9.8
    34- Boomtown 10 üzerinden 9
    35- Finlandiya Gamereactor 10 üzerinden 9
    36- İGN 10 üzerinden 9.8
    37- Diğer IGN 10 üzerinden 9.5
    38- Meristation 10 üzerinden 9.5
    39- Vandal Online 10 üzerinden 9.6
    40- XGN oyuna 10 üzerinden 9.6
    41- Consoles Plus 10 üzerinden 9.5
    42. Videogamer 10 üzerinden 9
    43- PSFocus 100 üzerinden 97
    44- Videogameszone 100 üzerinden 93
    45- Gray Online 100 üzerinden 97

En düşük not;

46- Danimarka Gamereactor 10 üzerinden 8

• ibo ellerine sağlık.

aslında oyun tarihinin en önemli oyunlarından birisinin çıkışına şahit oluyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.