Şimdi Ara

Uncharted 2: Among Thieves™ (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.459
Cevap
4
Favori
162.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hazuki

Oyunun hikaye modundan alınan bir ekran görüntüsü.

topkapi sarayi olmali

bu arada online oynamak isteyen eklesin anill92

• Bu nasıl demo böyle Level 19 oldum hala devam ediyor, kilitli özellikleri de açabiliyoruz. Tam sürüm gelene kadar oynarım bunu ben..
  • Ben demo versiyonunda level kasıp sonra FULL versiyonunda tekrar aynı levelden mi başlayacak acaba ?
  • Ben de bu akşam oynadım, harika olmuş grafikler, sesler... Her şey. Kontroller zaten ilk oyunda iyiydi, bunda bomba atma sistemi değişmiş gördüğüm kadarıyla. Single Player modu eminim ki çok iyi olacak, tam sürümünü bekliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HuNTeR_1907

Ben de bu akşam oynadım, harika olmuş grafikler, sesler... Her şey. Kontroller zaten ilk oyunda iyiydi, bunda bomba atma sistemi değişmiş gördüğüm kadarıyla. Single Player modu eminim ki çok iyi olacak, tam sürümünü bekliyorum...

Settings bölümünden eskisi gibi ayarlayabilirsin.Yani hareket sensörünü kullanarak bomba atış mesafesini ayarlayabilirsin.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: HuNTeR_1907

Ben de bu akşam oynadım, harika olmuş grafikler, sesler... Her şey. Kontroller zaten ilk oyunda iyiydi, bunda bomba atma sistemi değişmiş gördüğüm kadarıyla. Single Player modu eminim ki çok iyi olacak, tam sürümünü bekliyorum...

Settings bölümünden eskisi gibi ayarlayabilirsin.Yani hareket sensörünü kullanarak bomba atış mesafesini ayarlayabilirsin.

Menülerde gezinmiştim ama gözümden kaçmış demek ki, bilgi için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: cancanax

24" hp...monitörüm...ilk oyunu harika görüyorum...Bu arada daha önce başka konularda bunla ilgili deneylerimiz olmuştu....Tv si olan arkadaşlar oyuna uzaktan bakıyorlar uzaklaştıkça kırıklar daha az gözüküyor..Monitörü olanlar ise 1 metre civarı sanırım...Bu handikap...

(Ama ısrar ediyorum ilk oyun çok hoş gözüküyorken bu değil bende ..)

İlk oyunu oynuyor musun sen hala?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkSleep__

Ben demo versiyonunda level kasıp sonra FULL versiyonunda tekrar aynı levelden mi başlayacak acaba ?

Sanmam. Herkes demoyu indirmemiştir.
    Biraz haksızlık olur.
  • Demoyu indirmeye başladım.
  • bende 32` 720 p TV var su anda gozume kirilma ve ya AA sorunu gelmedi TV menude 1080i oyunda 720p. kaplamalar super, kaakter modellemeleri iyi, e baska ne olsun oyun zaten super
  • Çalındı....

Ama az deney yapmamıştım onla...Ezberledim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrStark

Hayır Arkadaşlar ben bunu daha öncede yazdım kimse okumuyo heralde illa tekrar yazmak gerekiyo neyse..

Ne kadar kasarsanız kasın levelınızın isterse 50 olsun oyunun Full sürümüne geçince levelınız oraya aktarılmıyo geçmiyo bunu diyen n.dog ve ekşisözlük sağolsun ordada bir yazar bunu söylemişti yani olmiycak öyle bişey ve evo nun dediği gibi haksızlıkta olurdu indirmeyen insanlara herneyse başka bir bilgi.

the istanbul palace museum olucak istanbuldaki mekan yani orası topkapı aslında ve oha diyorum zenci olayına sırf bu yüzden istanbul ve zenci n.dog blizzard dan sonra en sevdiğim firmadır sanki ayıp etmişler gibime gelsede adamlar haksız değil oda var yinede 5 dakikalık bir araştırma sonucu beyaz tenli olduğunu anlardılar da neyse ustalara laf yok .

Ne zencisi ya? Muhabbeti kaçırdım sanırım

• 18 Level oldum oyun acayip zevkli online ın bu kadar sağlam olacağını düşünmemiştim oynamak isteyen arkdaşlar olursa ekleyebilirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: naughtymmn

quote:

Hayır Arkadaşlar ben bunu daha öncede yazdım kimse okumuyo heralde illa tekrar yazmak gerekiyo neyse..

Ne kadar kasarsanız kasın levelınızın isterse 50 olsun oyunun Full sürümüne geçince levelınız oraya aktarılmıyo geçmiyo bunu diyen n.dog ve ekşisözlük sağolsun ordada bir yazar bunu söylemişti yani olmiycak öyle bişey ve evo nun dediği gibi haksızlıkta olurdu indirmeyen insanlara herneyse başka bir bilgi.

the istanbul palace museum olucak istanbuldaki mekan yani orası topkapı aslında ve oha diyorum zenci olayına sırf bu yüzden istanbul ve zenci n.dog blizzard dan sonra en sevdiğim firmadır sanki ayıp etmişler gibime gelsede adamlar haksız değil oda var yinede 5 dakikalık bir araştırma sonucu beyaz tenli olduğunu anlardılar da neyse ustalara laf yok .

Zenci Türk, Türk zenci Bu tarz birşey

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: naughtymmn

quote:

Ya türkleri zenci yapmışlarda oyunca arap diyelim ben ırkçılığı sevmem herneyse yani hala biz deveye biniyoruz onlara göre bu olay bi değişmedi gerçi benim kuzenlerim filan new yorkta her yaz giderim hatta seneye temelli orda eğitimime devam edicem herneyse işte bu amerikalılara özellikler new yorkerlar(new york lu halk yani) tam bir beyinsiz topluluğu eğitim sistemleri en kolay eğitim sistemi zaten ağırlık bizde 5 ise onlarda 1 filan baya boş beleş geçiyo beyin o kadar yok ot olayları filan var adamlar amerikayı dünya zannediyolar ve cnn de soru cevap olayı vardı bir new yorkluya işte soruyolar U ile başlayan bi ülke söyleyin diyolar cevap;

"Oh i don't know sorry for that" buna karşıda röpörtaj yapan soru soran muhabir de şöyle diyo "Ah United States Of America" yani bu olay aslında herşeyi özetliyo olayı sadece Amerikadan biliyolar hani en gelişmiş ülkesiniz ok tamamda bu kadarda kapanılmaz genel kültür bunlar yani bunu tamam her halktan birisi üniversite filan bitirmiyo ok da e koskoca N.Dog ya bu crash le oyun dünyasına yeni bi soluk getiren insanlar mekanları manyak yapıyolar ama o ülkede yaşayan insanlara pek değer vermiyolar ki bu baya kötü bişey aslında onur kırıcı neyse belkide olay sandığımız gibi değildir.

Istanbul müzesi diye geçiyo orda zenci ve salvarımsı bişey giyen arabistandan gelme insanlar neler yapıyo çok merak ediyorum.

Olm onlar turist falan olmasın. İnş. yanlış anlaşılma vardır, tamamını göremediğimiz için öyle anlamışızdır. Naughtydog yapmaz öyle hata ya. Sen oraya gidiyorsun, sen de onlar gibi olma sakın :D

Oyunda mısın, geleyim takılalım az.

Edit: Gerçi bana bazı kız arkadaşlarım sorarlardı sülalende zenci mi var diye, bembeyaz olmama rağmen. İlginç değil mi? Naughtydog benim namımı duymuş olamaz heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naughtymmn -- 1 Ekim 2009; 1:46:47 >

• Beta Online'a girdim varmı 4 kişi arkadaşlar team deathmatch yapalım 2vs2...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sage Dj@vul

Demoyu indirmeye başladım.

Listemde kim varsa Uncharted oynuyo artık,seni de eklerim rekora girerim resmini çekicem
  • Az önce oyunu Co-Op olarak oynadım ne ya bu kadar abarrtığınız oyun bu mu bu oyun değil Game of Year, Game of Day bile olamaz. Son yıllarda çıkmış kesinlikle ve kesinlikle en vasat TPS oyunudur Uncharted 2. Bu oyuna 10 puan veren oyun basını son yılların en büyük rezilliğine imza atmışlardır.

Dermişim

Oyunu dediğim gibi Co-Op olarak biraz oynadım ve kesinlikle büyülendim. Mükemmel bir atmosfer mükemmel grafikler mükemmel ses herşey var bu oyunda. İleri gidip bu oyuna kaliteli demenin bu oyuna hakaret olacağını söylüyorum bu oyun kesinlikle "mükemmel" kavramının ötesinde bir oyun. Naugthy Dog müthiş bir iş çıkarmış. Co-Op sonrası menüdeki trailer'ı kaç defa izledim ve ağzımın suyunu silerken kaç mendil harcadım bilemiyorum.

Oyun için diyebileceğim tekşey kesinlikle "Yılın Oyunu".

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 1 Ekim 2009; 2:31:31 >

• Demoyu oynarken MGS online geldi aklima. Ama bu daha zevkli. Adamlar yapiyor abi. Bize de agzimiz açik oynamak düsüyor.
  • İlk oyunu çok beğenmistim bu oyun ilkinin her anlamda bıraktığı yerden devam edecek gibi duruyor PS3 u olanl herkesin kesinlikle demoyu indirmelerini tavsiye ederim
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.