Oyunu multiplayer oynaması cidden çok zevkliDün gece dh'den 8-10 kişiyle parti yaptık oldukça zevkli geçti.Oyun çıktığında tek kişilik modu'da mükemmel olucaktır eminim.Sabırsızlanıyorum oynamak için.
gelin oynayalim
psn: pixolator
dostlar tam sürüm erken gelirmi sizce ne dersiniz ?
Video bomba gibi. Of ya oyun çıkacak fiyatı düsecek ben öyle oynayacağım artık arkadas Uncharted'ın ilk oyununu verecek onunla biraz hasret diner
oyun cok super. film oynuyorum sankiama gercekten ne diyeyim bilemiyorum oyun cok super o animasyonlar fln hepsi sanki film gibi atladigimiz zaman drakenin o el kol hareketleri yuz mimikleri falan super.hic sahit oldunuz mu bilmem ama multiplayer oynarken (hani su altini bi yerden oteki yere tasiyacaz ya) adamin biri (AI) benim arkadaslardan birini arkadan tuttu ve You will die falan dedi hemen yanimdaydi adam bende tabi gorevimi yapip yardim ettim o onu dedikten hemen sonra benm adam I dont think so dedi yani oyun film gibi yapilmis onun yuzundende bu kadar ovguyu ve puani hak ediyor
Hayatımda oynadığım EN İYİ TPS OYUNU... Hayatım boyunca hiç bir oyun Online bakımından beni bağlamadı bunun kadar. Uzun süre Swat 4 oynamıştım PC'de bir zamanlar o kadar yani... Şunu oynadıktan sonra artık ne Cod sarar ne başka oyun. O kadar eğlenceli ki herhes kendi tarafında cephe kurmuş kimse ortaya koşup şov yapamıyor. Ama saniye başı el bombası geliyor. Çok zevk aldım hem de çok.
Arşivlemek istediğim oyunların arasına girdi bu... Uncharted 2 , GT5 , Gow Remake , Heavy Rain ve Gow 3
Abartmıyorum 5 yıl oynarım bunları yine de bıkmam...
Arkadaşlar bir saat belirleyelim ve o saatte online maçlar yapalım.
Online maç iyi olur cidden. Yapalım derim bende.
Of ya giriyorum online oyuna 30 dakka sonra atıyor. Zevk alamamaya başlıyorum artık yeter ya. Beta diye görmemezlikten geliyorum neyse. 1MB internet neyine yetmiyorsa artık...
@joven oyunun tam sürümünü oynadınmı acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: joven
multi beta demo değerlendirme
beta ,üstelik multi betada konuya nasıl puan verdin dostum
Multi beta demo değerlendirmede konuya nasıl puan verebiliyosun peki onu merak ettim?
quote:
oyun cop modu bu mod oyunun konusunu içeriyor oyunda ana karekter dahil üç karekterle oynuyorsunuz
o mod senaryodan bağımsız bi mod haberin olsun
quote:
oyun cop modu bu mod oyunun konusunu içeriyor oyunda ana karekter dahil üç karekterle oynuyorsunuz
Oyunu oynadım da henüz konu için yorum erken bence.Sen öyle yazınca bende sağlam bi siteye falan yazarsın,bizzat inceledin sandım
quote:
Orijinalden alıntı: _2FAST4U_
quote:
o mod senaryodan bağımsız bi mod haberin olsun
quote:
Orijinalden alıntı: _2FAST4U_
quote:
multi beta demo değerlendirme
beta ,üstelik multi betada konuya nasıl puan verdin dostum
bu oyunu grafigine bile 4.5 veriyorsan daha birsey demiyorum
peki senaryodan ne anladın ? biraz aydınlatsan bizi.
Boşuna yazıp boşuna uzatıyorsunuz konuyu. Ben MGS3'e 5 üzerinden 1 verenler biliyorum. Geçiniz...
quote:
Orijinalden alıntı: C-TRanger
Boşuna yazıp boşuna uzatıyorsunuz konuyu. Ben MGS3'e 5 üzerinden 1 verenler biliyorum. Geçiniz...
Ben arkadaşın niyetinin oyuna çamur atmak olduğunu düşünmüyorum. zaten yazsında oyunun hakkını vererek yazmış. sadece konu kısmında biraz bocalamış o kadar
quote:
Orijinalden alıntı: joven çoklu oyuncu oynamak imkanı sunacak
Sen var türkçe bilmek ? ( şaka yapıyorum alınma )
quote:
aslında konu değerlendirme kısmında daha açıklayaıcı yazmam gerekirdi mesela gears war oyunun coop modu 2-4 kişi senaryoyu multi coop olarak live üzerinden
oyanayabiliyorsunuz unchardet 2 buna benzer bir durum var buda demek oluyorki uncharted coop mode senaryoyu multi coop mode üzerinden çoklu oyuncu
oynamak imkanı sunacak
Gears Of War 1 ve 2'de single oyunu sadece 2 kişi co-op olarak oynayabiliyoruz. 4 kişi co-op desteği yok.