Şimdi Ara

Uncharted 2: Among Thieves™ (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.459
Cevap
4
Favori
162.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Demoyu oynadim muhtesem olmus.Benimle coop ve farkli modlarda oynamak isterseniz psn yaziyorum

yusufyusufyusuf

eklemeniz yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufffyusufff

Demoyu oynadim muhtesem olmus.Benimle coop ve farkli modlarda oynamak isterseniz psn yaziyorum

yusufyusufyusuf

eklemeniz yeterli

Bu psn adresini eklemek için bi tane yardımcı tutmak lazım hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ps3Slim_

quote:

Orijinalden alıntı: keos61

quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

Gamer.no oyuna 10 üzerinden 7 vermiş.Böylece oyun en düşük puanınıda oldu.

bundan sonra siteler unlu olmak icin bu oyna dusuk puan verme muhabbetine girmesin 7 puan veren sitede norvec sitesi midir nedir dandiriklten bi inceleme yapmislar iki sayfa sonunada sadece 7/10 seklinde bi puan attiri vermisler insan grafik,ses ... die ayirir sonra genel puanini verir

Eeee öyle kim se kusura bakması klasik ŞEREFSİZLİK bunların yaptıkları ! Al işte ismini öğrendik sitenin noldu gidip üye mi olduk dergisini mi aldık ? inasn MAL olmasın 1 dk lık şöhret bunlarınki o kadar

metacritic ce önemsenmeyen, gereksiz bir sitedir, KILLZONE 2 ye de, 7 puan vermişlerdir. HALO ODST ye 9 veya 10 vermişler, bunların notlarına bakacak olursanız, koyu XBOT olduklarını da görürsünüz, sonuçta bir numaraları ve önemleri yok, PS3 oyunlarını kötüleyerek ünlü olmaya calısan bir site diyebiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: nejat_80

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: keos61

quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

Gamer.no oyuna 10 üzerinden 7 vermiş.Böylece oyun en düşük puanınıda oldu.

bundan sonra siteler unlu olmak icin bu oyna dusuk puan verme muhabbetine girmesin 7 puan veren sitede norvec sitesi midir nedir dandiriklten bi inceleme yapmislar iki sayfa sonunada sadece 7/10 seklinde bi puan attiri vermisler insan grafik,ses ... die ayirir sonra genel puanini verir

Eeee öyle kim se kusura bakması klasik ŞEREFSİZLİK bunların yaptıkları ! Al işte ismini öğrendik sitenin noldu gidip üye mi olduk dergisini mi aldık ? inasn MAL olmasın 1 dk lık şöhret bunlarınki o kadar

metacritic ce önemsenmeyen, gereksiz bir sitedir, KILLZONE 2 ye de, 7 puan vermişlerdir. HALO ODST ye 9 veya 10 vermişler, bunların notlarına bakacak olursanız, koyu XBOT olduklarını da görürsünüz, sonuçta bir numaraları ve önemleri yok, PS3 oyunlarını kötüleyerek ünlü olmaya calısan bir site diyebiliriz.

Söyleyene bak

• http://ps3.ign.com/dor/objects/14225971/uncharted-2/videos/uncharted2_vdr_091809.html

IGN'nin incelemesi. Ayrıca bizi zenci olarak gösterdikleri video
  • İlk oyunu büyük bir keyifle bitirmiştim. Bu oyununda ilki kadar güzel olduğuna eminim.
  • Oyun çıkış tarihden bir kaç gün erken gelirse hiç fena olmaz.
  • 5 silahın bütün upgradeleri tam(1-2-3),Crushing seviyesinde 2 kişi,Co-op objective görevini tamamlayamadık.Yapmadığımız şey kalmadı ama son bölümde takıldık.Sağlı sollu geliyorlar,dönene kadar ölmüş oluyoruz.1 kişi daha olsa belki bir şansımız olurdu.

Ayrıca bu oyuna 9 dan aşağı not verenlerin acaba beklentisi nedir,adamlar daha ne yapsınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

5 silahın bütün upgradeleri tam(1-2-3),Crushing seviyesinde 2 kişi,Co-op objective görevini tamamlayamadık.Yapmadığımız şey kalmadı ama son bölümde takıldık.Sağlı sollu geliyorlar,dönene kadar ölmüş oluyoruz.1 kişi daha olsa belki bir şansımız olurdu.

Ayrıca bu oyuna 9 dan aşağı not verenlerin acaba beklentisi nedir,adamlar daha ne yapsınlar.

demek zorlaştırmışlar.

1. beta aynı ise biz rahat geçmiştik. tabi benimle oynayan adamlar ezberlemişti o ayrı
  • quote:

Orijinalden alıntı: naughtymmn

http://ps3.ign.com/dor/objects/14225971/uncharted-2/videos/uncharted2_vdr_091809.html

IGN'nin incelemesi. Ayrıca bizi zenci olarak gösterdikleri video

Oyun mükemmel ya. Ne sahneler, ne komiklikler, ne aksiyon sahneleri var. Oyun bomba gibi düşecek piyasaya...

• Multi COD4'teki heyecanı yaşatmıyor bence.Ama oyunun single'ının şu ana kadar ki en iyi single'lardan biri olduğundan eminim.

Bu oyun kesin GOTY olur.Süper dehşet bir oyun.Çıktığı gün almak ilk işim olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: offendicula

1. beta aynı ise biz rahat geçmiştik. tabi benimle oynayan adamlar ezberlemişti o ayrı

Silahları upgrade etmeden ikinci checkpoint e gitmek bile neredeyse imkansız.Ezbere oynadık zaten,geldikleri yeri bildiğimiz için ona göre siper aldık.Diğer arkadaşta çok iyi oynuyordu,ama geçmek için bence 3 kişi gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 2 Ekim 2009; 9:52:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

quote:

Orijinalden alıntı: offendicula

Zaten silahları upgrade etmeden ikinci checkpoint e gitmek bile neredeyse imkansız.Ezbere oynadık zaten,geldikleri yeri bildiğimiz için ona göre siper aldık.Diğer arkadaşta çok iyi oynuyordu,ama geçmek için bence 3 kişi gerekiyor.

senin nasıl oynadığını çok iyi biliyorum

biz 3 kişiydik dediğin gibi, ama ben de upgrade falan yoktu tabi, diğerlerinde durum nasıl bilmiyorum
    ben paso ölüyordum, onlar beni canlandırıyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

Multi COD4'teki heyecanı yaşatmıyor bence.Ama oyunun single'ının şu ana kadar ki en iyi single'lardan biri olduğundan eminim.

Bu oyun kesin GOTY olur.Süper dehşet bir oyun.Çıktığı gün almak ilk işim olacak.

COD4 multi gibi heyecanlı değil ama ondan daha zevkli geldi bana UC2'nin online'ı.

Her oyunun eksiler, artıları var. Ben de çıkar çıkmaz alacağım inşallah. Kaçmaz böyle bir şahaser.
  • quote:

Uncharted 2 overtakes Halo 3: ODST on amazon's bestsellers list

anlamadim bu mesaji ? gercekten odstyi gecmismi?
    edit: evet gercektente gecmis o zaman ne dioruz
    Well then payback's a bit*h

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LilxE07 -- 2 Ekim 2009; 10:24:04 >

• Mgs 4'ü oynaması için verdiğim arkadaş bana Uncharted Drake Fortune'ı kargolamıştı ve oyun gelmiş akşama hayırlısı ile elimde olacak. İkinci oyuna başlamadan ilk oyunu aradan çıkarmak çok iyi olacak.

Dün gece yine yatmadan dayanamadım Among Thieves'de co-op yaptım. Ne manyak bir oyunsun sen Uncharted
  • çıkış tarihi 13 ekim
  • bizim istanbul tayfasından korkulur
    umudum fifa 10 da yaptıkları sürprizi yapmaları
    daha erken daha ucuz
  • Arkadaşlar demoyu indirdim ancak multiplayer'a tıkladıktan sonra, dakikalarca "connecting" diyor.

En sonunda bağlandım ve arkadaşım ben idavet etti. 10-15 defa denememize rağmen, bir türlü oynayamadık.

Arkadaşım beni davet ediyor, ben oyuna giriyorum, listede ikimizin de adı görünüyor. Ama 5-10 saniye sonra o oyundan çıkıyor. O ise, oyundan benim çıktığımı söylüyor.

Yani sanırım bağlantı kopuyor.

Ayrıca find game dediğimde, yine dakikalarca bekliyor ama oyun bulamıyor.

Büyük bir hevesle indirdim demoyu ancak bir türlü oynayamıyorum.

Yardımlarınızı bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrStark

quote:

Orijinalden alıntı: naruron

Arkadaşlar demoyu indirdim ancak multiplayer'a tıkladıktan sonra, dakikalarca "connecting" diyor.

En sonunda bağlandım ve arkadaşım ben idavet etti. 10-15 defa denememize rağmen, bir türlü oynayamadık.

Arkadaşım beni davet ediyor, ben oyuna giriyorum, listede ikimizin de adı görünüyor. Ama 5-10 saniye sonra o oyundan çıkıyor. O ise, oyundan benim çıktığımı söylüyor.

Yani sanırım bağlantı kopuyor.

Ayrıca find game dediğimde, yine dakikalarca bekliyor ama oyun bulamıyor.

Büyük bir hevesle indirdim demoyu ancak bir türlü oynayamıyorum.

Yardımlarınızı bekliyorum.

Yettim dostum,ya bunun sebepleri hep zaten networkle alakalı ve beta olmasınında biraz kötü yanlarıda oluyo ve herkes demoyu indirip kitliyo betayı şimdi bunun bi çözümü malesef yok ama zamanla açılcak bişey kalıcı değil arada psnden nasıl düşüyorsak aynen bununda sorunu bu yani.

Bende mesela unable join gibi errorlerle karşılaştım çözümü ancak belli bi zaman sonra network sakinleşince oluyo çünkü yirmi binden fazla oyuncu var yahu beta da yani doğaldır kitlenmesi ama düzelicek bi zaman sonra mesela tam sürüm bi çıksın herkes rahatliycak burası kesin yani o yüzden canını sıkma ama denemeye devam edin interneti kapatıp tekrar açabilirsin genel sorun psnden yani düzelicek oda dediğim gibi bi süre sonra.

Sağol mert.

Demek ki sorun yaşayan sadece ben değilim

İnşallah oyuna girmeyi başarabilirim.

Bir de, bir hafta sonra betanın kapatılacağı söyleniyor. Doğru mudur arkadaşlar?

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.