Şimdi Ara

Uncharted 2: Among Thieves™ (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.459
Cevap
4
Favori
162.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yılın oyunu. Oyun dünyasındaki en iyilerinden biri.

Başka hiçbir platformda böyle bir oyun yok.
  • oyunda manyak ötesi bir grafik var feci kaplamalar beni büyülüyor.haritalar da cok guzelmis .online cod4 kadar zevkli .uzun sure sıkmadan oynatıyor kendini. Birde normal single player demo cıkacakmı? 12 ekimde multi kapanıyormu?
  • İndirmeyen varsa yazık eder cidden,enazından bir kez tadına bakılmalı bu oyunun.Ben beklediğim oyunların demosunu indirmezdim ama bunu kuzu kuzu indirdimİndirilmeyecek gibi değil valla.

• Oyunu bugün oynadım ve OHA dedim.Ne bu ya?Direk aspendora abi partY daveti yolladı girdik ve ağzım açık izledim.Filmi ben kontrol ediyormuş hissi verdi bana.Drake nin yüzüne zoom yaptım tekrar OHA dedim adamın yüzü falan oynuyor:Dher ps3 sahibinin ve tüm insanların oynaması gereken bir oyun.hala şaşkınım ne diyeceğimi bilmiyorum:D
    bu arada mw2 goty lıkle falan uğraşmasın kendi dalında olan bad company 2 ile kapışsınve ben de zaten mw2 almıyacağım bc2 alacağım.
    prolar battlefield oynar
  • 12 ekime kadar fırsat buldukca oynayacagım.kesinlikle alınası bir oyun.''konsoldaki en iyi grafikli oyun" ünvanına sahip tek oyun.
  • Malesef matchmaking sistemi rezalet,1 maç için 15 dk bekledik yine giremedik.Ayrıca online olan kişilerin sayısı 11.000 kişiden birden 5.000 den az bir rakama düştü.Açıkçası bu rakamın doğru olduğunada pek inanmıyorum.Oyun resmi olarak 13 Ekim de çıkıyor.

@K®ATOS
    Ben sana daha ne detaylar göstercektim de kaçtın,pardon çıktın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 2 Ekim 2009; 22:10:55 >
  • Şahsi fikrimdir; hemen saldırmayın (Karate biliyorum) Bu oyunua Deathmatch gitmiyor ama CO-OP un kralı bu oyunda oynanır diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: K®ATOS

Oyunu bugün oynadım ve OHA dedim.Ne bu ya?Direk aspendora abi partY daveti yolladı girdik ve ağzım açık izledim.Filmi ben kontrol ediyormuş hissi verdi bana.Drake nin yüzüne zoom yaptım tekrar OHA dedim adamın yüzü falan oynuyor:Dher ps3 sahibinin ve tüm insanların oynaması gereken bir oyun.hala şaşkınım ne diyeceğimi bilmiyorum:D
    bu arada mw2 goty lıkle falan uğraşmasın kendi dalında olan bad company 2 ile kapışsınve ben de zaten mw2 almıyacağım bc2 alacağım.
    prolar battlefield oynar

Haklısın yemin ediyorum ya. Cod'da ne öyle yav zaten oyun başladımı millet Allah'ın emriymiş gibi gibi el bombası atıyor havaya ve garanti 4 kişi öyle gidiyor. 2 adımda bir Claymorezaten ona yorum bile yok.
    Battlefield Rulez

• Armag3d0N abi nasıl bir oyun ya.ve dediğin sorunlar zaten full de %100 düzeltilecektir.
    grafik konusunda bu beta daha full sürümünü görmedik.full betadan iyi olursa nasıl olacak:S
  • Pff başlıcam bir türlü bağlanamıyorum altyapısı hazır değilse dağıtmayın kardeşim beta meta. Kaç dakikadır arkadaşımı bekliyorum bir türlü giremedi oyuna. Rezil bir sistem var inş düzelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ps3Slim_

Şahsi fikrimdir; hemen saldırmayın (Karate biliyorum) Bu oyunua Deathmatch gitmiyor ama CO-OP un kralı bu oyunda oynanır diyorum

Aslında haritalar biraz büyük olsa çok daha iyi olurdu.Co-op ta daha hızlı para kazanılıyor,doğal olarak daha çabuk level atlıyorsun,daha az yoruluyorsun,bence de daha zevkli.DM de bir kalemde silinecek gibi değil ama
  • bu oyuna aldığı puanlar bile az YOK BÖĞLE Bİ OYUN
  • Bedava oyunda bile 30 saat Player arıyor. Full'ünde artık hiç bulamaz Player Mlayer
    Ayrıca çok kötü oynarım ben Online oyunları. Beni öldürüp bol bol Level kasabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: NuuL

bu oyuna aldığı puanlar bile az YOK BÖĞLE Bİ OYUN

Kesinlikle
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

quote:

hayırdır dostum bizde gülelim açıklarsan?

• quote:

Bedava oyunda bile 30 saat Player arıyor. Full'ünde artık hiç bulamaz Player Mlayer
    Ayrıca çok kötü oynarım ben Online oyunları. Beni öldürüp bol bol Level kasabilirsiniz[8D]

Böyle dersen baştan kaybedersin.
    Herkes başlangıçta kötüdür. İlk kez KZ2 oynarken az kaldı ağlayacaktım. Ama sabır ettim ve oyunda baya iyileştim.
    Her şey zamanla, sabır, sabır, sabır...

• quote:

quote:

quote:

hayırdır dostum bizde gülelim açıklarsan?

Bknz:Türk Dil Kurumu...

• arkadaşım türkçeyi senden öğrenmıycem kısalttım ve yazdım neyse uzatmıyalım!!! alay etmene hiç gerek yok
  • böğle diye bir kelime yok Türkçemizde (böyle)
  • Kalp kırmayın arkadaşlar , Eğlenceye devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ps_3S_lim -- 2 Ekim 2009; 22:45:07 >
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.