Şimdi Ara

Uncharted 2: Among Thieves™ (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.459
Cevap
4
Favori
162.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MrStark

quote:

Orijinalden alıntı: Sage Dj@vul

quote:

Orijinalden alıntı: MrStark

quote:

Orijinalden alıntı: Sage Dj@vul

Az önce ilk oyuna başladım ve kesinlikle muhteşem bir oyun olduğunu söyliyebilirim. 2007 yılında çıkmış bir oyun olmasına rağmen grafikler yardırıyor. Oyunun başlarındaki hurda geminin oradan hazineyi aldığımız yerden orman ve güneşin batışına baktım ve büyülendim.

Atmosfere zaten diyebilecek birşey yok resmen film.

Ah gaza getirmeyin şöyle 8.defa bitirmek istemiyorum şu oyunu

İçimden geçenleri tam olarak söylesem 100.kez bitirmeye bile karar verebilirsin

Ahaha kesin ya bu oyun bende başka valla 13 gün kaldı avrupa çıkışıyla yani bizim ülkemize gelme zamanına 13 gün kaldı arkadaşlar yavaş yavaş heyecan artıyo ki bende çoktan arttıda hadi bakalım hayırlısı

Bu arada sage ekledim seni psn e kabul edersin.

Ekleme talebini kabul ettim

Valla birçok kişi oyunu çıkar çıkmaz oynayacak ama ben daha çok uzun süre oynayamam gibi görünüyor. Biraz fiyatı düştükten sonra alacağım tabi bir süpriz olursa işler değişir ve inşallah bir süpriz olur

• http://www.gametrailers.com/video/review-hd-uncharted-2/57257?type=flv

Gametrailers video review, sabahın köründe uncharted krizine girdim. Hoş verdikleri 9.3 ten daha fazlasını hak ediyor oyun.
  • Gametrailers incelemesini ben izledim siz izlemeyin,çok fazla spoiler var.Böyle inceleme mi yapılır,oldu olacak son bitiş sahnesinide gösterselerdi
  • naughty dog şu olayı anlamış ya.

şirketler grafik de grafik diye tutturup duruyorlar. hani tablo gibi olsun her şey. ss ler süper çıksın gibi istekleri var.yalnız bir noktayı kaçırıyorlar bunu yaparken. animasyonun aslında oyunlarda en çok dikkat edilmesi gereken şey olduğunu. animasyon derken, karakterlerin hareketleri atlaması koşması kavga etmesi her hangi bişeyi tutması gibi.

naughty dog nasıl yaptıysa bu oyunda kralını yapmış animasyonun. hakikaten güzel grafiklerinden çok müthiş animasyonları bu oyunu bu kadar büyük yaptı bence. galiba motion capture tekniğini sonuna kadar kullanmışlar. film izler gibi hissediyor insan oyunu oynarken sırf bu animasyonlar sayesinde .

inşallah 2 ay falan sonra bende oynayabileceğim nihayet
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubillian

naughty dog şu olayı anlamış ya.

şirketler grafik de grafik diye tutturup duruyorlar. hani tablo gibi olsun her şey. ss ler süper çıksın gibi istekleri var.yalnız bir noktayı kaçırıyorlar bunu yaparken. animasyonun aslında oyunlarda en çok dikkat edilmesi gereken şey olduğunu. animasyon derken, karakterlerin hareketleri atlaması koşması kavga etmesi her hangi bişeyi tutması gibi.

naughty dog nasıl yaptıysa bu oyunda kralını yapmış animasyonun. hakikaten güzel grafiklerinden çok müthiş animasyonları bu oyunu bu kadar büyük yaptı bence. galiba motion capture tekniğini sonuna kadar kullanmışlar. film izler gibi hissediyor insan oyunu oynarken sırf bu animasyonlar sayesinde .

inşallah 2 ay falan sonra bende oynayabileceğim nihayet

İlk oyunu bitirince açılan oyunun yapılış aşamasını geniş bir biçimde anlatan videoların bir benzeri

http://www.youtube.com/watch?v=uEZzV5Wl97c

İlk bölümü;
    http://www.youtube.com/watch?v=g6lunz_VP7g

Ayrıca Resident Evil 5 de de motion capture sonuna kadar kullanıldı

• Güzel oyun olmuş. Multisi zevkli. Bazı haritalar aşırı karanlık olmuş. Düşmanları seçmek zor oluyor bazen. Co-op una henüz bakamadım. Deathmatch ve diger multi modu oynayabildim.
    Objective li multi daha zevkli geldi, hazine taşıma olayı.
    Diger oyunlardaki kadar hızlı degil , daha hantal geliyor başta, alışıyorsunuz zamanla...

Demo oldugu için maç bulmada sorun olması normal. Full ünde böyle olacağını sanmıyorum.

Online maçları komple izleme olayınıda koymuşlar, screenshot alabiliyoruz maçtan..Güzel olmuş o özellikte..

İlk gün alınacak bir oyun, ama 40 poundda çok be arkadaş. Firmalar zam yapıyor oyunlara git gide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 3 Ekim 2009; 10:32:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

Güzel oyun olmuş. Multisi zevkli. Bazı haritalar aşırı karanlık olmuş. Düşmanları seçmek zor oluyor bazen. Co-op una henüz bakamadım. Deathmatch ve diger multi modu oynayabildim.
    Objective li multi daha zevkli geldi, hazine taşıma olayı.
    Diger oyunlardaki kadar hızlı degil , daha hantal geliyor başta, alışıyorsunuz zamanla...

Demo oldugu için maç bulmada sorun olması normal. Full ünde böyle olacağını sanmıyorum.

Online maçları komple izleme olayınıda koymuşlar, screenshot alabiliyoruz maçtan..Güzel olmuş o özellikte..

İlk gün alınacak bir oyun, ama 40 poundda çok be arkadaş. Firmalar zam yapıyor oyunlara git gide

hayret nasıl olduda kötülemedin?oyun tam puan ve üstünü alınca yemedi galibaama 3.cümlende hafiften kimliğini yine göstermişsin gözümden kaçmadı,hatta okurken rahatsızlık verdi,hiç şaşırmadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spirit_Rises -- 3 Ekim 2009; 10:39:52 >

• Mental olarak sorunun var..Bi tedavi ol sen..
    3. cümleyi okurken rahatsız oldun demek

Senin gibi düzlerden dolayı zaten hiçbirşey yazılamaz oldu bu forumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 3 Ekim 2009; 10:47:54 >
  • zamanında adam gibi yorumların olsaydı bu zamanda objektif olarak okunurdu yazıların.ama iyileşme göstermesşin tebrik ederim.geri kalan cümleleri kurmak senin için çok büyük bir adım
  • Drizzt_tr 40 yılın başı ps3 oyununu beğenmiş, adamın üstüne gitmeyin : )

FIFA10 oynamaktan demo indiremedik anasını satayım..
  • sfred dün sana davet attım okadar geldimi çok merak ettim sürekli psn den düşüyordun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: el_nino_09

zamanında adam gibi yorumların olsaydı bu zamanda objektif olarak okunurdu yazıların.ama iyileşme göstermesşin tebrik ederim.geri kalan cümleleri kurmak senin için çok büyük bir adım

Yorumlar gerçekçi yorumlardı, senin gibi fanboylar algılayamadı. KZ2 , Home , Resistance 2 multi sadece örnektir...Sen takip et benim yorumları, kazançlı çıkarsın fakeboy.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 3 Ekim 2009; 10:56:25 >
  • Ya niye bağlanması, oyuncu bulması bu kadar uzun sürüyor.Ayrıca bu COD4'e alıştığım için bunun multisinde oynayamıyorum.Daha hiç adam öldüremedim.1 dk'da 10 defa ölüyorum.Bir alışamadım şu Uncharted 2'ye.
    Gerçi ilk başlarda COD'da da öylydim.Sürekli ölüyordum.Ama şimdi iyiyim.Uncharted'a da alışacağız artık.
  • Adam öldürmek biraz zor. COD gibi hızlı yada seri olmuyor hareketler, daha yavaş yapmışlar, o nedenle normal. Oynadıkça alışılır
    Baglantı olayı beta olmasından muhtemelen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 3 Ekim 2009; 11:01:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: el_nino_09

sfred dün sana davet attım okadar geldimi çok merak ettim sürekli psn den düşüyordun..

O ara sürekli EA sunucularından düşüyordum anca sonra gördüm. Senle oynadıktan sonra başladı kopmalar. Ama bir şey farkettim nedense Türkiye'den oyuncularla oynarken akıcılık mükemmel, diğerlerinde biraz daha ağır gibi geldi.
  • evet çoğunlukla sarı ile bağlanıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

Ya niye bağlanması, oyuncu bulması bu kadar uzun sürüyor.Ayrıca bu COD4'e alıştığım için bunun multisinde oynayamıyorum.Daha hiç adam öldüremedim.1 dk'da 10 defa ölüyorum.Bir alışamadım şu Uncharted 2'ye.
    Gerçi ilk başlarda COD'da da öylydim.Sürekli ölüyordum.Ama şimdi iyiyim.Uncharted'a da alışacağız artık.

İlk önce biraz co-op ta kolayca para kazanıp,sonra upgrade menüsunden perkleri satın alırsan daha az sıkıntı çekersin.Aynı CoD4 deki gibi perk sistemi var.Modlara göre değişiklik gösteriyor ama DM de kullandığım perkler;Down the Irons,Bandoleer

Birde yakın mesafeden adam ölene kadar elini R1 den çekme,uzak mesafeden 2-3 veya 1-2 diye ates edersen isabet oranın daha da artar.Alışırsın zor bir yanı yok,kamerayı da iyi kullanırsan rakiplerine karşı avantajlı olursun.Sonuçta TPS.Bazıları rambo gibi dalıyor

• Diğer oyuncuları bulması biraz uzun sürüyor ama oyunda asla ve asla lag olmuyor, bu yönden iyi yani online'ı oyunun.

Full sürümde gelişir zaten online sistemi.

Adam vurmak zor, seri olarak haraket edemiyorsunuz.

İlk girdiğimde ben de çok vuruldum ama 2-3 oyun sonra ben de baya bi adam vurdum. Alışmam çabuk oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

Ya niye bağlanması, oyuncu bulması bu kadar uzun sürüyor.Ayrıca bu COD4'e alıştığım için bunun multisinde oynayamıyorum.Daha hiç adam öldüremedim.1 dk'da 10 defa ölüyorum.Bir alışamadım şu Uncharted 2'ye.

İlk önce biraz co-op ta kolayca para kazanıp,sonra upgrade menüsunden perkleri satın alırsan daha az sıkıntı çekersin.Aynı CoD4 deki gibi perk sistemi var.Modlara göre değişiklik gösteriyor ama DM de kullandığım perkler;Down the Irons,Bandoleer

Birde yakın mesafeden adam ölene kadar elini R1 den çekme,uzak mesafeden 2-3 veya 1-2 diye ates edersen isabet oranın daha da artar.Alışırsın zor bir yanı yok,kamerayı da iyi kullanırsan rakiplerine karşı avantajlı olursun.Sonuçta TPS.Bazıları rambo gibi dalıyor

Hareketler FPS'ler gibi biraz daha hızlı ,atak ,seri olsa alışacağım ama.Neyse siz 1-2 ay filan beni öldürmeye bakın.Alışınca bende sizden intikamımı alırım.

• arkadaşlar 30 yaşındayım. 7-8 yaşından beri bilgisayar oyunları oynarım.
    her halde 2-3 bin oyun oynamışımdır.
    daha fullunu oynamadan diyebilirim ki, eğer çok çok çok büyük sürpriz olmaz ise
    bu oyun hayatımda oynadığım en iyi oyun olacak.

not : şu an tek rakibi gow gözüküyor. bakalım!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi offendicula -- 3 Ekim 2009; 11:26:52 >
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.