Şimdi Ara

Uncharted 2: Among Thieves™ (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.459
Cevap
4
Favori
162.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sfred

Beyler ben akşam 7 gibi girdim ama oyun bulamadı yahu? Tek ben mi yaşıyorum bu sorunu acaba? 18.000 küsür kişi de vardı halbuki ?

Aynn ya ..Geçen Yani 2 Gün önce Tak Diye Girmiştim. Şimdi 10 dk lık denemeden sonra kapadım ps3 ü
  • Muhteşem ötesi olmuş bir oyun. Kesinlikle PS3 almama değdi diye düşünüyorum
  • gametrailers uncharted 2 video incelemesi

http://www.gametrailers.com/video/review-uncharted-2/57257
  • Arkadaşlar kendim bri video hazırladım Uncharted 2 için Remix by ben Birazdan koyucam umarım beğenirsiniz
  • Gametrailers 9.3 vermiş. Design:8.9 demiş. Dizayn ne oluyor grafik değildir herhalde? Çok puan kırmışlar oradan.
    Ama gayet güzel bir not ellerim kaşınıyor çık artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esthell -- 4 Ekim 2009; 1:44:46 >
  • İlk oyunu oynuyorum oynadıkça mest oluyorum. İkinci oyunda ne olacağım hiç bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrStark

quote:

Orijinalden alıntı: Sage Dj@vul

İlk oyunu oynuyorum oynadıkça mest oluyorum. İkinci oyunda ne olacağım hiç bilmiyorum

Sage yapma yahu gaza geliyorum yine

Valla herseye gelinir bu oyunda. 4. bölümün sonlarına doğru kaleye gittiğimiz yolda durup manzara baktım ve yuh ile oha kelimelerini kombinasyon yaptım. O nasıl bir güneşin batış sahnesidir bu nasıl bir kalitedir. Kaledeki penceredende baktım yine mest oldum. Durduracan oyunu ve o manzaraya bakıp yemek yiyecen sanki deniz kenarı gibi nede olsa hic farkı yok gercekten

• İlk oyunun manzaraları enfes hakikatenKimbilir ikincide ne manzaralar görücez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şansal Çınar

İlk oyunun manzaraları enfes hakikatenKimbilir ikincide ne manzaralar görücez.

Süperin ötesinde modellemiş adamlar. İnsan resmen oyunu bırakıp izleyeyim şunu diyor bu nasıl bir ihtişamdır yahu
  • Zaten yeni Sony reklami cikmis adam diyo;2 gundur Uncharted 2 oynuyorum,sevgilim film sandi izliyo diyo Dur link vereyim:
    http://www.joystiq.com/2009/10/03/uncharted-2s-cinematic-properties-parodied-in-ps3-commercial/

Edit:Video embed oluyo mu diye denedim,olmuyormus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toruk Macto -- 4 Ekim 2009; 4:33:42 >
  • Dün oyun satan birkaç dükkana sordum,neredeyse hepsi 15 Ekimden önce gelmez diyor

Ayrıca ilk oyun çok güzeldir,ilk başta değeri bilinmedi ama sonra millet anladı nasıl bir bomba olduğunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 4 Ekim 2009; 8:11:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: egoktepe

Zaten yeni Sony reklami cikmis adam diyo;2 gundur Uncharted 2 oynuyorum,sevgilim film sandi izliyo diyo Dur link vereyim:
    http://www.joystiq.com/2009/10/03/uncharted-2s-cinematic-properties-parodied-in-ps3-commercial/

Edit:Video embed oluyo mu diye denedim,olmuyormus.

Karakter basliklari bomba

Jason Melvin
    Good Boyfriend (Iyi Erkek Arkadas)

Kevin Butler
    Vice President, Big Action Moments (Buyuk Aksiyon Anlari Baskan Yardimcisi)

• quote:

Orijinalden alıntı: keyn
    Goldrush'ta orada gosterdigi kadar puan alamazsiniz , 25bin 30bin filan veriyor... Niye oyle bir toplam skor veriyor madem hepsini vermeyecekse ben de cozemedim onu... Ilk bitirisimde hayal kirikligina ugramistim 25bin civari puani gorunce :] ...

Co-op'un cok bir numarasi yok demoda , DM [ ozellikle RPGs only ] ve Goldrush cok zevkli... Tabii bir de varsa arkadas cevrenizde cok oynayan Custom Game yapip 5 vs. 5 karsilikli oynamak...

Yeni oynayanlara birkac tuyo vereyim ;

- Dusmanla karsi karsiya geldiginiz anda ates etmekle , melee ile ugrasmayin eger el bombaniz varsa... Dusmana yaklasir yaklasmaz hemen el bombasina basip birakin [ nisan almaya calismayin elbombasiyla ] ve hemen geldiginiz yone , geri kacin... DM oynarken 15 kisi olduruyorsam rahat 6-7 tanesi bu sekilde...

- Sniper & Pistolé oynarken sniper ile cok ugrasmayin ... Pistolé muthis guclu bir silah... Yalniz tek sarti var , rakibe cok yakin olacaksiniz... Yapmaniz gereken elinizde Pistolé ile surekli kosmak ve rakibe yaklastiginiz an nisan bile almadan blind-fire ates etmek... Rakibin kurtulusu yok , ama biraz seri olmaniz lazim cunku bu anlattigimi karsidaki de yapiyorsa kimin hizli hareket ettigine bakar... Bazen ikiniz de olebilirsiniz ayni anda... Yeteri kadar iyi yaparsaniz bu soyledigimi , Streak - Rage - Fury - Rampant yapmak icin en kolay mode bu bence...

- Shotgun da ayni Pistolé gibidir , hem kullanim olarak hem de oldurucu olmasi bakimindan , tek atis yeterli... Ama dedigim gibi , nisan alma , uzaktan ates etme ile ugrasmayacaksiniz... Killzone2'deki shotgun ile alakasi yok menil olarak , o yuzden uzaktan ates etmek demek shotgun mermilerini bosa harcamak demektir... Pistolé neyse bu da o... Tabii soyle birsey var , rakip onunuzde olacak , arkanizdaki rakibe blind-fire ates edemezsiniz :] ...

- Haritalari her oynayista aklinizda tutmaya calisin , ne nerede ya da nereler spawn point seklinde... Mesela The Village'da Tank'in geldigi yerde RPG bulunur , haritanin ortasindaki yerde Grenade Launcher bulunur ... Temple'da yukari kisimda suyun ortasindaki yerde RPG , asagi kisimda 4 kollu bolumde Grenade Launcher var vs. vs. ...

- Cok puan almak istiyorsaniz oldurme sayinizi degil , oldurme seklinizi degistirmeniz gerek... Ornegin BBQ tam $1000 veriyor... Yapmasi cok zor degil aslinda , tupu rakibin ustune dogru firlatip tup tam yakinina geldiginde nisan almadan hemen ates etmek... Streak yanilmiyorsam $1500 , olmeden 5 kisiyi oldurmeniz gerek... Ya da mesela bir oyunda hem bomba hem pistol hem de normal silah ile birilerini oldurmek gibi... Bunlarin tam listesini oyunu actiginizda Multiplayer'a baglanmadan en altta Medals var oraya bakarak ohrenebilirsiniz... Medals hemen cikmiyor bu arada , 2-3 saniye beklemek gerekiyor...

Oyunun temeli oyunun oynanisini iyi ogrenip seri sekilde uygulamaya bakiyor...

Arkadasim neden alamazmisim? Eger onune cikan her adami oldurursen ve hizli davranirsan(cunki orda elindeki seyi ne kadar hizli goturusen sana x3 veriyor ve ne kadar cok adam oldurusen daha fazla carpan veriyor ve sen her adamdam 8-9 kat daha fazla puan aliosun) o kadar fazla puan alirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: LilxE07

Arkadasim neden alamazmisim? Eger onune cikan her adami oldurursen ve hizli davranirsan(cunki orda elindeki seyi ne kadar hizli goturusen sana x3 veriyor ve ne kadar cok adam oldurusen daha fazla carpan veriyor ve sen her adamdam 8-9 kat daha fazla puan aliosun) o kadar fazla puan alirsin.

Şunu demek istiyor,300.000 puan alsan bile bu $ olarak bu kadar etmez.
    Puana göre $ veriyor,mesela co-op obj.modunda 40.000 puan=5-6.500$.Bu mod da daha azalıyor.Pek bir avantajı yok
  • İlk oyunu bugün kısmetse bitiriyorum. Aynı zaman da trophy'de kasıyorum. (X360'dan gelen alışkanlık)

Gördüğüm kadarıyla ilk oyun bile 2. oyun gibi mükemmel adeta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

quote:

Şunu demek istiyor,300.000 puan alsan bile bu $ olarak bu kadar etmez.
    Puana göre $ veriyor,mesela co-op obj.modunda 40.000 puan=5-6.500$.Bu mod da daha azalıyor.Pek bir avantajı yok

aynen o cok kotu yaw aynen cod gibi ordada 50-100 puan aliyoruz oldurme basina ama sonunda cok daha az veriyor
    bi ayari vardir kesin ogrenip soylerim

• yabancilarla co op oynarken yapay zeka Türkçe konusuyor. "öldür onu" "öldün sen" gibi laflar duydum.
  • quote:

aynen o cok kotu yaw aynen cod gibi ordada 50-100 puan aliyoruz oldurme basina ama sonunda cok daha az veriyor
    bi ayari vardir kesin ogrenip soylerim

Kötü değil aksine dengeleri sağlamasını açısından iyi.Uncharted 2 de rank sistemi böyle.DM de bir adam öldürünce 250$ alıp,yapay zekaya karşı savaşınca 300.000$ almak pek mantıklı değil.Mesela Resistance 2 de hasar verince ve öldürünce XP kazanıyorsun.Fakat rütbeler buna göre ayarlı.Örneğin Colonel olmak için 6 milyon XP gerekiyor.BF de ise her adam öldürünce veya bölgeyi ele geçirince +1,2,3 gibi.Her oyunda bu sistem farklık gösteriyor(Resistance 2,CoD4,BF2 vs...)

• quote:

Orijinalden alıntı: Esthell

Gametrailers 9.3 vermiş. Design:8.9 demiş. Dizayn ne oluyor grafik değildir herhalde? Çok puan kırmışlar oradan.
    Ama gayet güzel bir not ellerim kaşınıyor çık artık

presentation grafik olan yani 9.8
    ingilizce biliyorsan dikkatlice dinle oralari anliyacaksin zaten
  • Evet arkadaşlar sonunda hazırlamış olduğum videomu başarılı bir şekilde sizler için upload ettim
    Baştan söylim amatör bir video umarım beğenirsiniz ilk denemem ama fena olmadı gibi , beğenirseniz devamı da gelir

Uncharted 2 Video Clip by ps3Slim powered by DonanımHaber

Not : Hoparlörleri açın , Videoyu sonuna kadar izleyin !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ps_3S_lim -- 4 Ekim 2009; 19:43:17 >

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.