Şimdi Ara

Uncharted 2: Among Thieves™ (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.459
Cevap
4
Favori
162.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• demodaki ranklerimiz acaba full sürümde de sayılacakmı.

beraber oynucak arkadaş arıyorum bir ara sign olduğunuzda eklerseniz sevinirim,psn id'm akılda kalıcı fenerbahce :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

demodaki ranklerimiz acaba full sürümde de sayılacakmı.

beraber oynucak arkadaş arıyorum bir ara sign olduğunuzda eklerseniz sevinirim,psn id'm akılda kalıcı fenerbahce :)

Sayılmayacak malesef.

Aksama seni eklerim. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

demodaki ranklerimiz acaba full sürümde de sayılacakmı.

Bildiğim kadarıyla full sürümde multi'de sıfırdan başlayacağız.
  • Beta da ki rankler sıfırlanacak,bu yüzden fazla kasmaya gerek yok

Amerika çıkış tarihinden 1 gün sonra Türkiye ye gelirse gider hemen alırım.Düşük bir ihtimal ama.Killzone 2 deki gibi olmayacak

Zaten piyasa da verdiğin parayı hak edecek 4-5 tane yeni oyun var
  • Oyun çok sağlam olmuş 10 numara iş yapmışlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: e.c.i

Süpermiş

• Beta değil sanki full oyun anasını satayım herşeyi bıraktık bu oyunu oynuyoruz sabahlara kadar
  • oynamayın yeter gına geldi bana da . ne zaman psn açsam 632 kişi'nin yanında "Uncharted 2 beta sömüreyşın" yazıyor yeter sizin yüzünüzden adamlar beta falan da çıkarmayacak artık baksanıza puanlarım silinir mi diye itirazlar başladı yakında naughty binasına da çökersiniz siz "puan nerde nerde bu devlet"
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ps3Slim_

oynamayın yeter gına geldi bana da . ne zaman psn açsam 632 kişi'nin yanında "Uncharted 2 beta sömüreyşın" yazıyor yeter sizin yüzünüzden adamlar beta falan da çıkarmayacak artık baksanıza puanlarım silinir mi diye itirazlar başladı yakında naughty binasına da çökersiniz siz "puan nerde nerde bu devlet"

İmzan iyiymiş bu arada....

• Bu oyunun multisi gerçekten çok güzel. Epeyce bir zaman geçireceğiz bu oyunla. Hele birde ileride ek haritlarla beraber süper olacak
  • quote:

oynamayın yeter gına geldi bana da . ne zaman psn açsam 632 kişi'nin yanında "Uncharted 2 beta sömüreyşın" yazıyor yeter sizin yüzünüzden adamlar beta falan da çıkarmayacak artık baksanıza puanlarım silinir mi diye itirazlar başladı yakında naughty binasına da çökersiniz siz "puan nerde nerde bu devlet"

dun 12 kisi onlineydi 9 tanesi uncharted 2 oyunuyordu
    diger ikisi demo yukluyor digeride kz2 oynuyor
    bende uc2 oynuyodum bu arada

• quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

quote:

İmzan iyiymiş bu arada....

Hocam seninki kadar olmasada

• Heves ne geçecek ya...

Oyun kalite bi kere kaliteli oyunda oynanmak için vardır.

Single'ı geçtim multisi bile dehşet oyunun. Sabahlara kadar oynanır.
  • Uncharted 2: Among Thieves – The Fight in the Streets of Nepal Vid

• İlk oyunu az önce bitirdim ve hala kendime gelemedim. Herşeyiyle müthiş ötesi bir oyundu. Artık ikinci oyuna tam anlamıyla bilenebilirim
  • bende oyunu yeni indirdim fakat alısamadım pek, oynayan arkadaslar beni de eklerseniz sevinirim

psn id: barercan1
  • Yok böyle bir oyun ya...
  • buda kapak resımı

link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 5 Ekim 2009; 16:50:49 >
  • RENKLİ PRİNTERDAN ÇIKARIP BENDE HAZIRLAYABİLİRİM

10 ADET UNCARTED
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.