Şimdi Ara

Uncharted 2: Among Thieves™ (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.459
Cevap
4
Favori
162.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6 kişiyi öldürdüm 8 kere öldüm ilk oynayan için bayaa iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrStark

quote:

Orijinalden alıntı: LilxE07

quote:

Orijinalden alıntı: Weycell 61

Gears of War 2 oynadım dün gece. İlk defa 1080p olarak oynadım yanlız, Full HD plazmamda. Abicim bu oyundan daha iyi bi grafik gelmedi gelemez ya......Uncharted MP Beta'da oynadım aynı TV'mde hakkaten biraz animasyon kalıyor GeOW2'nin yanında Uncharted.

Gears Of War serisi çok iyi bi seri fakat grafik olarak bu tarz şeyler demen lilxe07 sana katılıyorum o yüzden buna tek bişey söylenir oda.

Daha Unreal Engine 3 motorunu hiçbir oyun aşamadı
    Tövbe tövbe ya

• ben genelde yapay zekaya karşı co-op görevleri tercih ediyorum çok zevkli oluyor, MW2 çıkınca bunun yüzüne bakar mıyım bilmem artık
  • @dark dragon,CoD:MW2`de de yapay zekaya karsi co-op olarak Spec-Ops modu varGaliba Unchated 2 de de bir tane Co-op arena diye bi gorev var ayni sekilde.
  • quote:

Zaten demoda kapanıyo ayın 12sinde bidaha uncharted 2 yi bi deniyim öyle alırım derseniz son 1 hafta valla sonra anca youtube dan izleyip gameplayini öyle karar verirsiniz alsammı diye.

@Keyn

Bu arada kaynak vardı ya ama uzun zaman oldu nerden bulabilirim bilmiyorum da yine bi araştırırım fakat bunlarda dostum zack in dediği gibi gayet doğal şeyler her oyunun demosu grafik açısından kötü demiyimde yetersizdir tam performansını saklar hep çünkü olay grafik şov değil oyunu tanıtmaktır ve naughty dog açıkladı yani daha iyi olucak diye onuda geçtim bu adamlar var birinci taa temmuzda çıkan ilk beta daki grafikleri geliştirmişler sırf bu 2.beta için yani bu bile bizi tatmin ediyo fakat bide bunun full sürüm grafikleri var öyle dehşet bi değişme olmiycaktır tabiki fakat bu grafikler bile kusursuzken full sürümdeki düzeltmelerle zaten dehşet bişey olmasına gerek çoktan olmuş bile.

Grafik anlamda soylemedim zaten , benim suphem yok o anlamda su hali bile konsollarda KZ2 ile birlikte en iyi grafikler ama baglanti problemleri konusunda suphelerim var... Max. 20.000 online oyuncu gordum su ana kadar , onda bile arada problem oldu , umarim oyun ciktiginda sorun cikmaz...

Ayrica sanki cogu insanin bu oyunun demosunun ciktigindan haberi yok gibi , Uncharted 2 gibi bir oyun icin 20bin oyuncu cok az geldi bana...

Biraz once Turk Telekom sagolsun , gayet guzel bir Plunder macinin bitmesine tam 10 saniye kala , 30.000 uzerinde puanim varken DSL koptu ve oyundan dustum :] ... Simdiki istatistiklerin sifirlanacagini bilmesem TT ile aramda hos olmayan diyaloglar gecebilirdi :P ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keyn -- 5 Ekim 2009; 22:27:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: egoktepe

@dark dragon,CoD:MW2`de de yapay zekaya karsi co-op olarak Spec-Ops modu varGaliba Unchated 2 de de bir tane Co-op arena diye bi gorev var ayni sekilde.

Aslında Co-Op arena gears of war dadi horde sistemi üzerinize dalga dalga düşmanlar geliyo maksimum 3 kişi aynı takımda olunuyo online oynanıyo sonra işte bu dalga dalga gelen düşmanları öldürürken hazine var hazineyi kapıp kendi baseinize götürüyosunuz olay bu modern warfare 2 deki biraz farklı olucak sanırım ama iyi bi örnek vermişsin ben açıkliyim dedim.

• az once 3 kısı hard ı bıtırdık Crushıng modu acıldı full shotgun ve maskelıler gelıyor anasını satayım 2. bolumde olduk yenı yenı adamlar turedı beyaz maskelıler falan baya zordu gecemedık bır turlu lanet olsun
  • quote:

quote:

@dark dragon,CoD:MW2`de de yapay zekaya karsi co-op olarak Spec-Ops modu varGaliba Unchated 2 de de bir tane Co-op arena diye bi gorev var ayni sekilde.

Aslında Co-Op arena gears of war dadi horde sistemi üzerinize dalga dalga düşmanlar geliyo maksimum 3 kişi aynı takımda olunuyo online oynanıyo sonra işte bu dalga dalga gelen düşmanları öldürürken hazine var hazineyi kapıp kendi baseinize götürüyosunuz olay bu modern warfare 2 deki biraz farklı olucak sanırım ama iyi bi örnek vermişsin ben açıkliyim dedim.

egoktepe'nin dedigi Co-op Arena farkli... Uncharted2'de hem Co-op Arena var hem de senin bahsettigin GoldRush modu var... Ikisinde de AI'a karsi oynuyorsun fakat GoldRush'ta hazineyi yerine ulastirmak gibi bir amac da var...

Yalniz su oyunu yarida birakip cikanlara bir care bulmalari lazim... Bazen oluyor 5'e karsi 1 kisi kaliyoruz , 50'ye ulasana kadar 20 dakika geciyor neredeyse...

Bir de Chain Reaction cok kisa suruyor, dogru duzgun puan da alinmiyor bu yuzden... Search Game kismina secenek ekleseler , hangi oyunlari oynamak istedigimizi hangilerini oynamak istemedigimizi secsek guzel olur... Mesela RPGs Only , normal DM ve Sniper&Pistolé secip digerlerini devre disi birakmak gibi...

• oyun 720p miydi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: keyn

quote:

quote:

egoktepe'nin dedigi Co-op Arena farkli... Uncharted2'de hem Co-op Arena var hem de senin bahsettigin GoldRush modu var... Ikisinde de AI'a karsi oynuyorsun fakat GoldRush'ta hazineyi yerine ulastirmak gibi bir amac da var...

Yalniz su oyunu yarida birakip cikanlara bir care bulmalari lazim... Bazen oluyor 5'e karsi 1 kisi kaliyoruz , 50'ye ulasana kadar 20 dakika geciyor neredeyse...

Bir de Chain Reaction cok kisa suruyor, dogru duzgun puan da alinmiyor bu yuzden... Search Game kismina secenek ekleseler , hangi oyunlari oynamak istedigimizi hangilerini oynamak istemedigimizi secsek guzel olur... Mesela RPGs Only , normal DM ve Sniper&Pistolé secip digerlerini devre disi birakmak gibi...

O seçenekler tam sürümde kesin olur çünkü olmazsa felaket olur.Nefret ediyorum sadece bazuka ve sniper olan aşamaları oynamaktan.

• quote:

Orijinalden alıntı: bluet

oyun 720p miydi?

Evet.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bluet

oyun 720p miydi?

Oyunun Demosu 720p ama full sürümü 1080p olucak arkadaşlar grafik olarak değişicek demiştim kaynak ign rewiev ına göre dedi ve onlarda yanılmazlar ilk resmi rewiev ı yaptılar çünkü ve google da küçük bi araştırma yapsanız bile çıkıyo sonuç yani grafikler dahada iyi olucak ve 1080p olucak oyun.

zaten şuan beta surumu oyunun.1080p olmasa bile kesinlikle grafikt daha ii olacaktir

• Gel 16 Ekim gel gel
  • quote:

Ya N.Dog açıkladı hem grafikler daha iyi olucak 720p olucak galiba ya 1080 dedikoduymuş sanırım ve arkadaşlar;

Şakamı bu ya ? adam oyunu almış bile aşşağıdada videosu nasıl insanlar alıyo resmi çıkış tarihinden önce aklım almıyo gerçekten ya aşırı kıskandım yani nasıl almış olabilir aklıam hiç bi yol gelmiyo bu konuda bişeyler bilen varmı önceden almayla ilgili ? adam almış gösteriyo cd yi çıkartıyo filan bide ilk chapterın ilk 5 dakikası var yani SPOILER ALARMI !!! spoiler yemek istemeyenler bakmasın lütfen ama birisi bana söylesin bu nasıl olur ya ???

Buyrun buda video:

http://www.youtube.com/watch?v=EbYCvonMAwQ

DUBAI

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _ps3Slim_

quote:

Ya N.Dog açıkladı hem grafikler daha iyi olucak 720p olucak galiba ya 1080 dedikoduymuş sanırım ve arkadaşlar;

Şakamı bu ya ? adam oyunu almış bile aşşağıdada videosu nasıl insanlar alıyo resmi çıkış tarihinden önce aklım almıyo gerçekten ya aşırı kıskandım yani nasıl almış olabilir aklıam hiç bi yol gelmiyo bu konuda bişeyler bilen varmı önceden almayla ilgili ? adam almış gösteriyo cd yi çıkartıyo filan bide ilk chapterın ilk 5 dakikası var yani SPOILER ALARMI !!! spoiler yemek istemeyenler bakmasın lütfen ama birisi bana söylesin bu nasıl olur ya ???

Buyrun buda video:

DUBAI

Yok dubai ile alakası yok her çıkış tarihinden önce çıkan oyunada duabiden alındı diyo yarılıyorum japonyada oluyo aslında o olaylar yada avrupada neyse bu arkadaş işte
    Alman bende ve almanca bilen bi arkadaşıma çevirttim ilk başta yazdıklarını bu abimiz;

Mahallesindeki gameshop'a 3 tane fazladan gelmiş işte, adam sonradan satılacak bunlar falan demiş ama ikna etmiş bu almış oyunu öyle bide son kısımda da fazladan oyun yolladıkları için sony ye teşekkür ediyo adi ya.

Sen sordun , ben cevap verdim ! Senin cevabın ise YARILIYORUM ! " bu konuda bişeyler bilen varmı önceden almayla ilgili ?"
    neyse sinir yapmıcam,bir şeyde ıspatlamak zorunda değilim.yaş olayına girmem forumun yaşı olmaz aklı olur ! Git biraz araştır Killzone 2 ler nerden geldi amerika ve avrupadan önce iran ve türkiye ye sonra gel konuş Japonya konsol değil bu oyun asıl en geç japonyada çıkar piyasaya böyle avrupa oyunları ! DUBAI den gelir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ps_3S_lim -- 6 Ekim 2009; 1:23:37 >

• oyunla ilgili bazı site ve dergilerin incelemeleri ve puanları

IGN ** 9.5 / 10
    1UP ** A+
    VideoGamer ** 9 / 10
    Eurogamer ** 10 / 10
    GameDaily ** 9 / 10
    play.tm ** 96 / 100
    Gametrailers ** 9.3 / 10
    NZGamer ** 9.8 / 10
    GameSpy ** 4.5 / 5
    Computer & Video Games UK ** 10 / 10
    Boomtown ** 9 / 10
    Playstation Official Magazine US ** 5 / 5
    Playstation Official Magazine UK 10 / 10
    Play UK 96 / 100
    Playstation Official Magazine AU 10 / 10

ortalama: 9.6

kısacası, her ps3 sahibinin alması gereken oyun
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Buyrun buda video:

DUBAI

Yok dubai ile alakası yok her çıkış tarihinden önce çıkan oyunada duabiden alındı diyo yarılıyorum japonyada oluyo aslında o olaylar yada avrupada neyse bu arkadaş işte
    Alman bende ve almanca bilen bi arkadaşıma çevirttim ilk başta yazdıklarını bu abimiz;

Mahallesindeki gameshop'a 3 tane fazladan gelmiş işte, adam sonradan satılacak bunlar falan demiş ama ikna etmiş bu almış oyunu öyle bide son kısımda da fazladan oyun yolladıkları için sony ye teşekkür ediyo adi ya.

Sen sordun , ben cevap verdim ! Senin cevabın ise YARILIYORUM ! " bu konuda bişeyler bilen varmı önceden almayla ilgili ?"
    neyse sinir yapmıcam,bir şeyde ıspatlamak zorunda değilim.yaş olayına girmem forumun yaşı olmaz aklı olur ! Git biraz araştır Killzone 2 ler nerden geldi amerika ve avrupadan önce iran ve türkiye ye sonra gel konuş Japonya konsol değil bu oyun asıl en geç japonyada çıkar piyasaya böyle avrupa oyunları ! DUBAI den gelir...

Eee tamamda bu agresiflik niyeki ?Adam alman diyorum aldığı yeri yazmış zaten avusturya dan almış yazmış yorumlarında dubai dende gelen olur ok da bu adam avusturyadan almış boşuna gaza gelip sinirlenmene gerek yok .

Edit : Ulan MERT sen misin ! benim ali abin puh sana sen dur sorarım ben sana psn de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ps_3S_lim -- 6 Ekim 2009; 2:28:02 >

• gamedaily İncelemiş ve puanııııııııııııııııı

• Bu bekleme sorunu full sürümde olmaz umarim. Böyle multi oynanmaz zaten. 10 dk. bekliyorum en az.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Buyrun buda video:

DUBAI

Eee tamamda bu agresiflik niyeki ?Adam alman diyorum aldığı yeri yazmış zaten avusturya dan almış yazmış yorumlarında dubai dende gelen olur ok da bu adam avusturyadan almış boşuna gaza gelip sinirlenmene gerek yok .

Edit : Ulan MERT sen misin ! benim ali abin puh sana sen dur sorarım ben sana psn de

Ali abi uncharted 2 bile bizi birbirimize düşürdü ya artık ciddi yardıma ihtiyacımız var yani ben orda bikere dh deki bi kitle var herşeye dubai diyolar diye dedim sen kişisel algıladın olayı

Sonrası biliyorum en fazla dubai den geliyo fakat arada bu tarz hani amsterdam viana tarzı küçük dükkanlarda bu tarz oyunlar geliyo onu demek istemiştim bazıları var hep dubai diyo neyse sorry gerçektende büyük özür fakat valla ego işte abi dur geliyorum psn e hatta bunu ben sana sorucaktım psnde seni bekliyodum bu erken alma nasıl olur diye.

Ha ha Mert tv de dizim var cnbce de onu izliyorum . burayı da msn e çevirdik ha . hadi herkes dışarı bakim Şaka bir yana yarın ps3 te görüşürüz harbi ya uncharted yüzünden yakında kan çıkacak bu forumda multide puanımı yedi bu vs... diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ps_3S_lim -- 6 Ekim 2009; 2:39:25 >

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.