Şimdi Ara

Uncharted 2: Among Thieves™ (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.459
Cevap
4
Favori
162.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir sey degil.begendine sevindim
  • biraz acemice olucak ama bu tüpü elimize aldıktan sonra nasıl uzağa atıyoruz beyler?
    bu arada oyun bomba!! çıktığı gün alıcam, diğer online oyunların papucu dama atılcak gibi uzunca bi süre
  • Arkadaşlar, acemiyim kusura bakmayın, ama rütbe arttıkça elimize bir şey geçiyor mu, CODdaki gibi ekstra silahlar, özellikler gibi
  • Tupu atmak ayni Plunder oynarken treasure atmak gibi , L2 tusuyla...

Rutbe kazandikca skin , booster , taunt ya da co-op icin silah upgrade satin alabiliyorsunuz... Multiplayer'a baglandiktan sonra R1'e basinca Store kismi acilir , orada herseyi gorebilirsiniz...

Bu arada dun yazmayi unutmusum , bir tuyo da Goldrush modu icin soyleyeyim ;

- GoldRush'ta Level 10'a gelip oyuna bitirmenin en kolay yolu birlikte hareket edip , treasure'i ust katlardan hedefe ulastirmak... Eger ayri ayri hareket ederseniz ilerleyen bolumlerde mutlaka arkanizdan bir dusmanin sizi yakaladigina sahit olursunuz cunku durmadan heryerden geliyorlar... Digerlerinden ayri oldugunuz icin de sizi kurtarma sanslari ilk bolumlerdeki kadar olmayabilir...

- Bir de Gold Rush'ta bol bol puan toplayayim derseniz ilk birkac bolumde treasure ile ugrasmayin , bol bol dusman oldurun... Ilk bolumler gayet kolay cunku , oldurmek basit... Basit oldugu icin de kombo sansiniz yuksek...

• oyunun ilk on dakikasını izledim ve hayranlığım dahada artı ve videoda İstanbul kart postalı görteriyor müzede bir parçayı aramaya geliyor. türkiyeye..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat708 -- 4 Ekim 2009; 22:45:20 >
  • 3 saatte Level 7 oldum.Oyunu bırakamıyorum.Cihazı kapatıyorum.3 dk sonra yine açıyorum.Co-op daha kolay daha fazla puan kazanıyorsun bu yüzden hep co-op oynuyorum.
    Alıştım artık oyuna adam öldürmek basitmiş aslında.
    Oyun gerçekten güzel olmuş.Bana yaşattığı heyecan ve zevk COD4'e yakın.Grafikler güzel olmuş ama çevredeki AA eksikliğini sizler gibi bende gördüm sanırım.Herşeye rağmen süper olmuş.

Bir de arkadaşlar bir soru : Bu oyun kaç levelda bitiyor.17'ye geleni bile gördüm.100'e kadar çıkıyormu yoksa?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 4 Ekim 2009; 23:06:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _ps3Slim_

Evet arkadaşlar sonunda hazırlamış olduğum videomu başarılı bir şekilde sizler için upload ettim
    Baştan söylim amatör bir video umarım beğenirsiniz ilk denemem ama fena olmadı gibi , beğenirseniz devamı da gelir

Uncharted 2 Video Clip by ps3Slim powered by DonanımHaber

Not : Hoparlörleri açın , Videoyu sonuna kadar izleyin !

SEN KIMIN FEYKISIN

• quote:

Orijinalden alıntı: MrStark

quote:

Orijinalden alıntı: diavoloo

biraz acemice olucak ama bu tüpü elimize aldıktan sonra nasıl uzağa atıyoruz beyler?
    bu arada oyun bomba!! çıktığı gün alıcam, diğer online oyunların papucu dama atılcak gibi uzunca bi süre

Aslında o kadar uzun süre atamiycak malesef tahminen 1 ay kadar atıcak daha sonra işi baya zorlaştırıcak bi dev geliyo rakip olarak.

Kimmiş bu rakip merak ettik yav?

Yoksa COD MW2'mi?O değil mi?Başka rakip düşünemiyorum ben.
    Çünkü tam 1 ay sonra COD MW2 çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 4 Ekim 2009; 23:11:55 >

• Allah aşkına bu oyunu almayan da artık ps3'ünü atsın çöpe. Bugün denedim. Tam anlamıyla efsane olmuş oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sfred

Allah aşkına bu oyunu almayan da artık ps3'ünü atsın çöpe. Bugün denedim. Tam anlamıyla efsane olmuş oyun.

Bir zahmet parayı basalım artık değilmi arkadaşlar bu oyun kaçmaz.
  • Mükemmel oyundan mükemmel manzara

• Trabzon değilmiydi Türkiye'de geçicek yer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yûnus -- 4 Ekim 2009; 23:49:11 >
  • Az kaldı çıkması'na
  • şu sahneye bakın ya süper:D kopacaksınız

http://i41.tinypic.com/8xua85.jpg
  • aaa trabzon sandık hepimiz istanbuldamıymış zenci türkler
  • Bu oyun adamı kudurtur vallaAlır almaz single'a dalıcam.Deli olucak valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hazuki

Mükemmel oyundan mükemmel manzara

turkleri zenci olarak gosterseler bile istanbulu guzelce gostermislerdir umarim, resimleri nereden buldun?

bu linke gore isntabulda gecen bolumn adi isntabil heist ancak bolum guzel degilmis, oyuna verilen eksi puanlamalar arasindahttp://www.totalvideogames.com/Uncharted-2-Among-Thieves/review-14613.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anil92 -- 5 Ekim 2009; 0:24:45 >

• Oyun cikmadan spoiler iceren resim koymayin yahu , link olarak verin isteyen acip baksin... Ben Istanbul'u ilk kez oyunu actigimda gormek istiyorum , burada degil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keyn -- 5 Ekim 2009; 0:55:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anil92

quote:

Orijinalden alıntı: Hazuki

Mükemmel oyundan mükemmel manzara

turkleri zenci olarak gosterseler bile istanbulu guzelce gostermislerdir umarim, resimleri nereden buldun?

bu linke gore isntabulda gecen bolumn adi isntabil heist ancak bolum guzel degilmis, oyuna verilen eksi puanlamalar arasindahttp://www.totalvideogames.com/Uncharted-2-Among-Thieves/review-14613.html

cok iyi puan almis 10/10 grafikte 98 almis

quote:

Orijinalden alıntı: serhat_ps3

şu sahneye bakın ya süper:D kopacaksınız

http://i41.tinypic.com/8xua85.jpg

super olmus

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.