Bildirim
Uncharted 2: Among Thieves™ (44. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
reklam gerçekten çok iyi -
Reklam bile olsa bu kadar salak yerine konulmaz be arkdaş -
quote:
Orijinalden alıntı: Armag3d0N
http://www.youtube.com/watch?v=YGfSBA6_t8k
New commercial for the upcoming PS3 release, Uncharted 2: Among Thieves.
Uncharted 2: Among Thieves reklamı,mutlaka izleyin
Ayrıca diğer multiplayer haritaları;
my girlfirend wont stop watching cuz she thinks it's a movie bide adam manyak mi ne yaw oyle Kiz ark olsun naughty dog dog'um olsun
-
bende bu oyunu almak için arkadastan 1 i aldım yarım kalmıstı benim oynuyorum suan %65 biter 1 2 güne heralde -
kızın da düşündüğü gibi. hakikaten oyun film gibi yaw. buram buram cgi kokuyor. düşünsenize bi. yaklaşık 10 yıl falan öncesinden getirin birini. oyun oynayan biri olsun. koyun başına. hudları falan tamamen kapatın. oyun olduğunu falan kesinlikle farketmez -
japonlarin playstation demelerine bayiliyorum, preysteysin! -
quote:
Orijinalden alıntı: MrStark
Single player 26 chapter'dan oluşucakmış arkadaşlar.
İlk oyundan biraz daha uzun olsa yeter zaten. -
quote:
Toplamda 13-15 saat arası bişeymiş 13 minumum 15 maksimum ilk oyun 7-8 saatti siz düşünün valla ne kadar güzel bi haber olduğunu.
Oyunu inceleyen sitelerden biri 10 saatte bitirdiğini söylemişti . umarım sallamasyondur bu söyledikleri -
quote:
Ya N.Dog açıklama yapmıştı 13 saat diye gametrailers da ilk oyundan 7 saat daha uzun olucak dedi kim ne diyo kime güvenicez bilemedik ama n.dog garanti dedi 10 saatten daha uzun diye.
Umarım kandırılmıyoruzdur.
Kendi adıma söyliyim .bu durum benim için kandırılmak sayılmaz çünkü bu kadar mükemmel bi oyun çıkartıyolar. 15 saatlik oyun yapmadılar 10 saatlik oyun çıkardılar diye suçlamam yapımcıları .çünkü gerçekten bu adamlar mükemmel işler çıkartıyolar.benimki sadece daha uzun süreli bi oyun için beklentisi olur ,he olmazsada bu kadar kaliteli bi oyunu en az 3-4 kere bitireceğim için 30-40 saate çıkartırım ben oyun süresini
-
Sağlam 100 saati var bu oyunun... -
quote:
Orijinalden alıntı: SONY_55
Sağlam 100 saati var bu oyunun...
onlıne ile birlikte neden olmasın
pm attım uğur sana cevap bekliyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: _2FAST4U_
quote:
Ya N.Dog açıklama yapmıştı 13 saat diye gametrailers da ilk oyundan 7 saat daha uzun olucak dedi kim ne diyo kime güvenicez bilemedik ama n.dog garanti dedi 10 saatten daha uzun diye.
Umarım kandırılmıyoruzdur.
Kendi adıma söyliyim .bu durum benim için kandırılmak sayılmaz çünkü bu kadar mükemmel bi oyun çıkartıyolar. 15 saatlik oyun yapmadılar 10 saatlik oyun çıkardılar diye suçlamam yapımcıları .çünkü gerçekten bu adamlar mükemmel işler çıkartıyolar.benimki sadece daha uzun süreli bi oyun için beklentisi olur ,he olmazsada bu kadar kaliteli bi oyunu en az 3-4 kere bitireceğim için 30-40 saate çıkartırım ben oyun süresini
Ya tabiki ben oyunu bitirdikten sonra 1 kere daha bitiricem 2 gün sabahlarım single la sonra multiye co-op öncelikli ordan deathmatch e kaçıcam plan yaptım arada objective ama öncelikler önce gelir.
-
Level 10 complete goldrush bayagi para verdi
-
naaptın be abi sen -
Goldrush'ta orada gosterdigi kadar puan alamazsiniz , 25bin 30bin filan veriyor... Niye oyle bir toplam skor veriyor madem hepsini vermeyecekse ben de cozemedim onu... Ilk bitirisimde hayal kirikligina ugramistim 25bin civari puani gorunce :] ...
Co-op'un cok bir numarasi yok demoda , DM [ ozellikle RPGs only ] ve Goldrush cok zevkli... Tabii bir de varsa arkadas cevrenizde cok oynayan Custom Game yapip 5 vs. 5 karsilikli oynamak...
Yeni oynayanlara birkac tuyo vereyim ;
- Dusmanla karsi karsiya geldiginiz anda ates etmekle , melee ile ugrasmayin eger el bombaniz varsa... Dusmana yaklasir yaklasmaz hemen el bombasina basip birakin [ nisan almaya calismayin elbombasiyla ] ve hemen geldiginiz yone , geri kacin... DM oynarken 15 kisi olduruyorsam rahat 6-7 tanesi bu sekilde...
- Sniper & Pistolé oynarken sniper ile cok ugrasmayin ... Pistolé muthis guclu bir silah... Yalniz tek sarti var , rakibe cok yakin olacaksiniz... Yapmaniz gereken elinizde Pistolé ile surekli kosmak ve rakibe yaklastiginiz an nisan bile almadan blind-fire ates etmek... Rakibin kurtulusu yok , ama biraz seri olmaniz lazim cunku bu anlattigimi karsidaki de yapiyorsa kimin hizli hareket ettigine bakar... Bazen ikiniz de olebilirsiniz ayni anda... Yeteri kadar iyi yaparsaniz bu soyledigimi , Streak - Rage - Fury - Rampant yapmak icin en kolay mode bu bence...
- Shotgun da ayni Pistolé gibidir , hem kullanim olarak hem de oldurucu olmasi bakimindan , tek atis yeterli... Ama dedigim gibi , nisan alma , uzaktan ates etme ile ugrasmayacaksiniz... Killzone2'deki shotgun ile alakasi yok menil olarak , o yuzden uzaktan ates etmek demek shotgun mermilerini bosa harcamak demektir... Pistolé neyse bu da o... Tabii soyle birsey var , rakip onunuzde olacak , arkanizdaki rakibe blind-fire ates edemezsiniz :] ...
- Haritalari her oynayista aklinizda tutmaya calisin , ne nerede ya da nereler spawn point seklinde... Mesela The Village'da Tank'in geldigi yerde RPG bulunur , haritanin ortasindaki yerde Grenade Launcher bulunur ... Temple'da yukari kisimda suyun ortasindaki yerde RPG , asagi kisimda 4 kollu bolumde Grenade Launcher var vs. vs. ...
- Cok puan almak istiyorsaniz oldurme sayinizi degil , oldurme seklinizi degistirmeniz gerek... Ornegin BBQ tam $1000 veriyor... Yapmasi cok zor degil aslinda , tupu rakibin ustune dogru firlatip tup tam yakinina geldiginde nisan almadan hemen ates etmek... Streak yanilmiyorsam $1500 , olmeden 5 kisiyi oldurmeniz gerek... Ya da mesela bir oyunda hem bomba hem pistol hem de normal silah ile birilerini oldurmek gibi... Bunlarin tam listesini oyunu actiginizda Multiplayer'a baglanmadan en altta Medals var oraya bakarak ohrenebilirsiniz... Medals hemen cikmiyor bu arada , 2-3 saniye beklemek gerekiyor...
Oyunun temeli oyunun oynanisini iyi ogrenip seri sekilde uygulamaya bakiyor...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keyn -- 3 Ekim 2009; 21:22:03 >
-
arkadaşlar ben 2 gündür sunucuya giremiyorum yani sürekli oyun arıyor ama bulamıyor, indirdikten sonra sorunsuz oynamıştım ama son 2 gündür tık yok , başka müzdarip olan varmı acaba ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Drizzt_tr
Güzel oyun olmuş. Multisi zevkli. Bazı haritalar aşırı karanlık olmuş. Düşmanları seçmek zor oluyor bazen. Co-op una henüz bakamadım. Deathmatch ve diger multi modu oynayabildim.
Objective li multi daha zevkli geldi, hazine taşıma olayı.
Diger oyunlardaki kadar hızlı degil , daha hantal geliyor başta, alışıyorsunuz zamanla...
Demo oldugu için maç bulmada sorun olması normal. Full ünde böyle olacağını sanmıyorum.
Online maçları komple izleme olayınıda koymuşlar, screenshot alabiliyoruz maçtan..Güzel olmuş o özellikte..
İlk gün alınacak bir oyun, ama 40 poundda çok be arkadaş. Firmalar zam yapıyor oyunlara git gide
Aynen katılıyorum, karanlıktan değilde renklerden dolayı adamları seçmek zor oluyor bazen.
-
Beyler ben akşam 7 gibi girdim ama oyun bulamadı yahu? Tek ben mi yaşıyorum bu sorunu acaba? 18.000 küsür kişi de vardı halbuki ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Sfred
Beyler ben akşam 7 gibi girdim ama oyun bulamadı yahu? Tek ben mi yaşıyorum bu sorunu acaba? 18.000 küsür kişi de vardı halbuki ?
Hepimiz aynı dertten muzdaribiz ,merak etme tek değilsin. koca gün denedim ama sadece 2 oyun oynayabildim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X