Şimdi Ara

Uncharted 2: Among Thieves™ (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.459
Cevap
4
Favori
162.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni hatun da güzel eski olan Elena'da güzel.

Ayrım yok bizde icabında...

Oyunu kesin alıyorum artık kesinleşti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: luisliu

quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

Arkadaşlar Uncharted 1'i almaktan vazgeçtim.2'yi oynadıktan sonra alacağım.Çünkü 2'den sonra 1 daha çok ucuzlar sanırım.
    İnternette biraz baktım ama türkçe olarak güzel bir açıklama bulamadım.Bana bir arkadaş Uncharted 1'in konusunu çok kısaca özetleyebilir mi?Uzun uzun anlatmasına gerek yok.Kendinizi yormayın.

Nathan Drake adlı kahramanımız okyanusun dibinden, atası olduğunu düşündüğü ünlü 16. yüzyıl kaşifi Sir Francis Drake'in tabutunu çıkarır. Tabuttansa Drake'in kemikleri yerine günlüğü çıkar. Ardından Nathan Drake günlükteki ipuçlarından hareketle keşif gezisine sponsor olan yayın kuruluşunun muhabiri Elena Fisher ve eski dostu Victor Sullivan'la birlikte kayıp El Dorado hazinesini bulmak için yola çıkar. En kısacasından konu bu, devamını söylersem spoiler olur.

Çok sağol dostum.Oyunu aslında almayacaktım ama forumdan birisi bana PM attı çok uygun fiyata bana satıyor.Ondan alabilirim belki.

@ MrStark

Kanka senin yazdığını pana PM atarmısın.Merak ettim senin yazdığını şimdi.İçimde ukte kalmasın..Sen silmeden önce okuyamadım maalesef.

@ naughtymmn

Haklısın.Benim hayallerim bir türlü gerçekleşmeyen ütopik hayallerdir.

• Yohhh yawww,ben sevemedim bunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egoktepe

Yohhh yawww,ben sevemedim bunu.

Bende sevemedim gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: egoktepe

Yohhh yawww,ben sevemedim bunu.

Bende sevemedim gitti.

Kızda sizin aşkınızdan ölüyodu sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

Kız valla hepsinden güzel

Kızı alabildiğine seksi yapmak için bütün kozları oynamışlar. Melez bir kere. Hemde en renkli gözlüsünden. Aksanlıda konuşuyor. Dudakları da çıkık biraz. Hele ablada bir kalça var ki Türkiye'de sokakta 100 metre yürüyemez. Güzel şeyler bunlar. İlk oyundaki kızımız sevimliliği ile işi götürüyordu bu seferki rakip ona, seksi olarak işi götürüyor. Entrikada var bu oyunda

• Kimi seksi olur, kimi komik, kimi diğer türlü ama oyunun gidişatına hayran kalacaz hayran: Eeeee bu Uncharted 2: Among Thieves.

Şaka bi yana yeni karakter bu vesikalık resimde bi acayip duruyor ama oyun içinde yüzü çok tatlı. Tıpkı Elena'nın suratı gibi.

Biri komik, diğeri seksi... zor Drake'in işi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: clexitt

daha oyun çıkmadı, insanlar game guide veriyor

http://guides.ign.com/guides/14225971/

oyunun full surumunun oynayan cok kısı var suan ustelık o fırmalara oyun cıkmadan gonderılıyor guide ını yapmaları normal
  • NomadCRY

Ağır ol bakalım. Elena'ya laf yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrStark

Böyle giderse kilitlensin bu konu artık olay oyundan çıktı gene hayal kuranların dünyasına geçti konu yazık valla.

Usta makara yapıyoruz. 31 sayfalık konuyu mu kitleyecekler.
  • Bu oyunun hentaiside gelir yakındır
  • quote:

Makaralıktan çıkmış ama olay bilmem farkındamısınız abi oyun karakteri bunlar bunlarada bu tarz şeyler yapılıyosa allah akıl fikir versin valla böyle artarsa bu olay kilitlenir merak etmeyin avrupa forumlarında bi küfürde 50 sayfa dan fazla konuları kitliyolar neyse ben bu olay bitene kadar yazmam zaten daha bişey.

Neyse madem rahatsız olanlar var, ben devam etmeyeyim.
  • Ergenliğe giriş esprilerinin bu konu da ne işi ne? Bide muhahah zuhaha diyenler kaç yaşında merak ettim.
  • quote:

Makaralıktan çıkmış ama olay bilmem farkındamısınız abi oyun karakteri bunlar bunlarada bu tarz şeyler yapılıyosa allah akıl fikir versin valla böyle artarsa bu olay kilitlenir merak etmeyin avrupa forumlarında bi küfürde 50 sayfa dan fazla konuları kitliyolar neyse ben bu olay bitene kadar yazmam zaten daha bişey.

Tamam Mert kizma2 dakka makara yaptik sadece
  • zaman geçmek bilmiyor
  • Arkadaslar isin suyunu cikardiniz.Özellikle bazi arkadaslar bu forumda yasca kücük olan üyeleri resmen hice saymis biraz dikkat edelim lütfen.Simdilik siliyorum.Uzatmayacaginiza inaniyorum.
  • quote:

Yazdıklarını silen arkadaş veya arkadaşlar teşekkür ederim ayrı ayrı anlayışınız için.

Bu arada hemen şu bilgileri veriyim 2.oyunda drake in yeni kostümleri çok fazla olucakmış ve sadece single da geçicek kostümler olmiycakmış bunlar online dada obez drake i kontrol edebilicez arkadaşlar.

2.bi konu özel kodlar sayesinde ilk oyundaki düşmanımız navarro nun kostümünü alabiliyomuşuz ve oyunun altın silahlar kodu da 1 aylık özel bi kod bu ebay de satışa sunuluyo bilginize.

Obez Drake olan pek olmaz. Düşünsene hayvani birşey elinde silah tutup sana doğru yürüyor.

• quote:

Yazdıklarını silen arkadaş veya arkadaşlar teşekkür ederim ayrı ayrı anlayışınız için.

Bu arada hemen şu bilgileri veriyim 2.oyunda drake in yeni kostümleri çok fazla olucakmış ve sadece single da geçicek kostümler olmiycakmış bunlar online dada obez drake i kontrol edebilicez arkadaşlar.

2.bi konu özel kodlar sayesinde ilk oyundaki düşmanımız navarro nun kostümünü alabiliyomuşuz ve oyunun altın silahlar kodu da 1 aylık özel bi kod bu ebay de satışa sunuluyo bilginize.

O altin silahlar bildigim kadariyla belli bi yabanci firmadan(Turkiye ile alakasi olmayan) pre-order yapinca geliyordu galiba.Firma GameStop olabilir.Ebaydeki satacida ordan satiyodur.Kostum olayi guzel olmus.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doodlezz

quote:

Obez Drake olan pek olmaz. Düşünsene hayvani birşey elinde silah tutup sana doğru yürüyor.

Obez Drake in konuşması bile obezlerinki gibi olmuş sesi böyle boğuk çıkıyo aşırı yemek yiyen adamların konuşması gibi bu ilk oyunda yoktu obez olsan bile ses böyle normal drake inki gibi çıkıyodu herneyse multiplayer videosunu izledimde obez drake var hatta video bitti tekrar sordu adam obez drake olucakmı multide de yeah diyo n.dogda çalışan adam sonra ign deki adamda uzun bi hellyeah çekiyo abimize.

Tamda dediğin gibi doodlezz cover a bile zar zor sığan heran havaya uçucak gibi duran elinde pomplayıla bize doğru depar atan bi drake olucak multide ve işin en iyi tarafı o obez drake sende olabiliceksin ama trophy kasman lazım.

@Esat

o altın silahları ama alabiliyoruz doğru gamestop dan satılıyo o pre order yapanlara yalnızca 1 aylığına kullanabiliyomuşuz ben alıcam eğer bulursam bitane oyun çıktıktan sonra güzel gözüküyo bana çünkü ama süresi sınırlı o kötü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In Isaac We Trust -- 7 Ekim 2009; 21:57:59 >

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.