Şimdi Ara

Uncharted 2: Among Thieves™ (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.459
Cevap
4
Favori
162.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MrStark

quote:

Orijinalden alıntı: Doodlezz

quote:

Yazdıklarını silen arkadaş veya arkadaşlar teşekkür ederim ayrı ayrı anlayışınız için.

Bu arada hemen şu bilgileri veriyim 2.oyunda drake in yeni kostümleri çok fazla olucakmış ve sadece single da geçicek kostümler olmiycakmış bunlar online dada obez drake i kontrol edebilicez arkadaşlar.

2.bi konu özel kodlar sayesinde ilk oyundaki düşmanımız navarro nun kostümünü alabiliyomuşuz ve oyunun altın silahlar kodu da 1 aylık özel bi kod bu ebay de satışa sunuluyo bilginize.

Obez Drake olan pek olmaz. Düşünsene hayvani birşey elinde silah tutup sana doğru yürüyor.

Obez Drake in konuşması bile obezlerinki gibi olmuş sesi böyle boğuk çıkıyo aşırı yemek yiyen adamların konuşması gibi bu ilk oyunda yoktu obez olsan bile ses böyle normal drake inki gibi çıkıyodu herneyse multiplayer videosunu izledimde obez drake var hatta video bitti tekrar sordu adam obez drake olucakmı multide de yeah diyo n.dogda çalışan adam sonra ign deki adamda uzun bi hellyeah çekiyo abimize.

Tamda dediğin gibi doodlezz cover a bile zar zor sığan heran havaya uçucak gibi duran elinde pomplayıla bize doğru depar atan bi drake olucak multide ve işin en iyi tarafı o obez drake sende olabiliceksin ama trophy kasman lazım.

@Esat

o altın silahları ama alabiliyoruz doğru gamestop dan satılıyo o pre order yapanlara yalnızca 1 aylığına kullanabiliyomuşuz ben alıcam eğer bulursam bitane oyun çıktıktan sonra güzel gözüküyo bana çünkü ama süresi sınırlı o kötü.

Elinde pompalı ve sosisli.

• Oyunun full versiyonundada multiplayer maksimum 10 kişimi olacak yine yoksa sayı artar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rai-gy -- 7 Ekim 2009; 22:10:59 >
  • uncharted ıle ılgılı bazı art calısmalarını ve resımlerını begenınıze sunuyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yazdıklarını silen arkadaş veya arkadaşlar teşekkür ederim ayrı ayrı anlayışınız için.

Bu arada hemen şu bilgileri veriyim 2.oyunda drake in yeni kostümleri çok fazla olucakmış ve sadece single da geçicek kostümler olmiycakmış bunlar online dada obez drake i kontrol edebilicez arkadaşlar.

2.bi konu özel kodlar sayesinde ilk oyundaki düşmanımız navarro nun kostümünü alabiliyomuşuz ve oyunun altın silahlar kodu da 1 aylık özel bi kod bu ebay de satışa sunuluyo bilginize.

Obez Drake olan pek olmaz. Düşünsene hayvani birşey elinde silah tutup sana doğru yürüyor.

Obez Drake in konuşması bile obezlerinki gibi olmuş sesi böyle boğuk çıkıyo aşırı yemek yiyen adamların konuşması gibi bu ilk oyunda yoktu obez olsan bile ses böyle normal drake inki gibi çıkıyodu herneyse multiplayer videosunu izledimde obez drake var hatta video bitti tekrar sordu adam obez drake olucakmı multide de yeah diyo n.dogda çalışan adam sonra ign deki adamda uzun bi hellyeah çekiyo abimize.

Tamda dediğin gibi doodlezz cover a bile zar zor sığan heran havaya uçucak gibi duran elinde pomplayıla bize doğru depar atan bi drake olucak multide ve işin en iyi tarafı o obez drake sende olabiliceksin ama trophy kasman lazım.

@Esat

o altın silahları ama alabiliyoruz doğru gamestop dan satılıyo o pre order yapanlara yalnızca 1 aylığına kullanabiliyomuşuz ben alıcam eğer bulursam bitane oyun çıktıktan sonra güzel gözüküyo bana çünkü ama süresi sınırlı o kötü.

Elinde pompalı ve sosisli.

• Emre resimler super,özellikle baştan üçüncü ve ensondakine bayıldım.
  • Neyse MrStark'ın kızgınlığı bana değilmiş.Vicdanım rahatladı.
  • Elenanın yerınde olsan Drake e aynen sunu derım

Format At Düzelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 7 Ekim 2009; 22:25:09 >
  • Emre seni hayranlık'la izliyorum forumda eline emeğine sağlık Resimler süper
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şansal Çınar

Emre resimler super,özellikle baştan üçüncü ve ensondakine bayıldım.

Abi en sondaki xbox'a vurgu yapılan acayip ince bir alay olmuş. Kuşkusuz Xbox, PS'dan bu aydan başlamak üzere Mart ayına kadar inanılmaz çekecek. Uncharted, Gow3 ve GT5 ile ilgili yine bu çeşit ince alaylı resimler yayınlanabilir. Resimler çok iyi yalnız. Bu artworkler amatör çalışma mı yoksa naughty dog tarafından mı tasarlanmış?
  • gamespot oyuna 10 üzerinden 9.5 verdi.
    Telegraph review 10 üzerinden 10 verdi. Uncharted 2: Among Thieves sees Nathan Drake return in spectacular fashion in the PS3's, if not the generation's, finest adventure.
    Eurogamer Italy 10 üzerinden 10 verdi.

Uncharted 2: Among Thieves is an awesome game that continually surprises, impresses, and entertains.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • eywallah dostum
  • Resimler süper.Ama sen daha bir süpersin Emre.

Bu arada adını Şansal Çınar'dan okudum.Normalde seni tanımşlığım yok.Sonra kim bu diye merak etmede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 7 Ekim 2009; 22:36:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

Resimler süper.Ama sen daha bir süpersin Emre.

Bu arada adını Şansal Çınar'dan okudum.Normalde seni tanımşlığım yok.Sonra kim bu diye merak etmede.

Eyvallah dostum o senın superlıgın

Bu arada Kimsin sen cık dısarı

• quote:

Orijinalden alıntı: zack06

quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

Resimler süper.Ama sen daha bir süpersin Emre.

Eyvallah dostum o senın superlıgın

Bu arada Kimsin sen cık dısarı

Niye çıkıyorum ya uff ya

• tamam aglama kal ıcerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Elenanın yerınde olsan Drake e aynen sunu derım

Format At Düzelir

kanka resimler harika ,eline sağlık

şu formatçı başınıda üşenmeyin şikayet edin arkadaşlar,şaka gibi bi vatandaş.hangi konuya girse saçma sapan mesajlarla doldurup insanları yok yere geriyo.
  • ben onu cok guzel gerecem hemde Formatlamadan
    ne demek kanka afıyet olsun
  • Naughty Dog,Uncharted 2 DLC'sini Detaya Kavuşturdu

Naughty Dog'un çoklu oyun modu tasarımcısı Justin Richmond, önümüzdeki dönem içerisinde yayınlanmak üzere Uncharted 2 DLC'si üzerinde çalıştığını açıkladı.

Sony'nin Londra merkezinde konu hakkında açıklama yapan Richmond; " Göreceğiniz DLC'ler daha çok rekabete dayalı tipte: daha fazla harita, daha fazla mod gibi içerikler olacak. Co-op bölümü süre olarak bir hayli uzun. Tabii buna bağlı olarak boyutuda büyük. İndirmek istediğinizde de boyutun büyük olması kadar doğal birşey yok.

Oyunun co-op modu beni büyüledi ve sıradaki oyunda bu moda eklemek istediğimiz yenilikler olacak."

Naughty Dog'un özellikle co-op modu ile harika bir iş çıkardığını, daha önce hiç bir oyunda böylesine bir deneyimin yaşatmadığını iddia eden Richmond, gelecek Uncharted oyun veya oyunlarına kasıtla; Uncharted 2 hikayesinden yola çıkılarak, bir sonraki oyunda kullanmak üzere pek çok öğenin bulunduğunuda dile getirdi;

"Drake hakkında bahsetmediğimiz pek çok yer var. Kimsenin bilmediği ancak bizim bildiğimiz bu eğlenceli karakterin geçmişinde yaşananları göreceksiniz... Drake'in size anlatacağı daha çok hikayesi olacak." Bu açıklamalara ek olarak Naughty Dog iletişim patronu Arne Meyer, Uncharted oyununu seri olarak gördüklerini ve kesinlikle devam oyunu yapmak istediklerini açıkladı.

Böylece hem Playstation markası hem de oyun dünyası başarılı bir oyuna daha merhaba demiş oluyor.

Kaynak

• Oyunda canavar olmasini istemeyen arkadaslar,ne yazik ki hayallerimiz suya dustu.Oyunda Nepal`deki karli bolumde canavalar var.Kaynak;gamespot.com`un video review`unun ilk 5 saniyesi falan.SS koyarim birazdan.
  • Spoiler gerekcesiyle resmi sildim.
    Resimi videonun goruntusunden kestigim icin kalitesiz olabilir,kusura bakmayin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toruk Macto -- 8 Ekim 2009; 0:12:02 >
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.