Şimdi Ara

Uncharted 2: Among Thieves™ (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.459
Cevap
4
Favori
162.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cumartesi 80-90 TL gibi bir fiyattan gelirse süper ötesi olur
  • Sanırım ilk kez bir PS3 oyununu çıkar çıkmaz alacağım, ilk oyunu çok umursamayıp çok geç edinmiştim ama nasıl bir hata yaptığımı oynayınca farketmiştim. İlk oyun arşivimin baş köşesinde yerini aldı. Yoğunluktan demoyu deneyemedim, kısmetse bugün denemeyi düşünüyorum bakalım.

quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

Bu adamlar dişi karakter tasarımı özürlü.
    O kadar grafik vs kasmışsın, güzelde iş çıkarmışsın ama ilk bölümdeki hatunun çirkinliği yetmemiş, şimdi ikinci oyundakinide yamuk surat birşey yapmışlar

Canım benim

Bu arada ksımen katılıyorum, çirkin değiller ama sanki bir iticilikleri var ya da bana öyle geliyor. Yoksa zevklerden mi kaynaklanıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

Arkadaşlar Uncharted 1'i almaktan vazgeçtim.2'yi oynadıktan sonra alacağım.Çünkü 2'den sonra 1 daha çok ucuzlar sanırım.
    İnternette biraz baktım ama türkçe olarak güzel bir açıklama bulamadım.Bana bir arkadaş Uncharted 1'in konusunu çok kısaca özetleyebilir mi?Uzun uzun anlatmasına gerek yok.Kendinizi yormayın.

Aksine fiyatının artacağını düşünüyorum. Oyuna 2. oyunla başlayanlar ilk oyunu da merak edip alacaklar ve zaten oyun şu an olabileceğinin en ucuz halinde. Daha da önemlisi ilk oyun oynamadan hikayede kopukluk yaşarsın, bana kalırsa kesinlikle ilk oyunu oynamadan 2. oyuna başlama, gerekirse 2. oyunu ertele ama önce ilk oyunu oynayıp bitir derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 8 Ekim 2009; 12:45:40 >

• 1. oyunla 2. oyunun hikaye olarak bağlantısı yok ama en azından karakterleri tanımak açısından oynanabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e.c.i

1. oyunla 2. oyunun hikaye olarak bağlantısı yok ama en azından karakterleri tanımak açısından oynanabilir.

Evet görünürde yok ama ileride bağlantı kurup kurmayacaklarını bilemeyiz, henüz oyunu oynamadık. Hiçbir bağlantı kurulmasa dahi oyunun özünü anlamak ve gerçekten benimsemek için bile oynanmalı bence.

İlk oyun gerçekten mükemmeldi yani bu fiyata kaçırılmaz, bana göre tek eksisi yaratıklardı. Burada da bazı arkadaşlar yazmışlar, yaratıklar oyunun atmoseferini başka yöne çekmişti yani en azından ben yaratık olayından hoşlanmamıştım. Yine de oyun tam anlamıyla mükemmeldi.

quote:

Orijinalden alıntı: egoktepe

Oyunda canavar olmasini istemeyen arkadaslar,ne yazik ki hayallerimiz suya dustu.Oyunda Nepal`deki karli bolumde canavalar var.Kaynak;gamespot.com`un video review`unun ilk 5 saniyesi falan.SS koyarim birazdan.

Bu mesajı yani gördüm, işte hayallerimin yıkılıdığı an.

Şaka bir tarafa çok önemli değil de yine de olmasa daha güzel olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 8 Ekim 2009; 13:11:01 >

• Oyunun fiyatı ShopTo'da bile tuzlu baya. (100 kağıt)

TR'de oyunun fiyatını düşünmek dahi istemiyorum.
  • Arsenıc kardes hayattamısın msn den yazıyorum yıllardır bır cevap bıle gelmıyor ozledık valla muhabbetını
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Arsenıc kardes hayattamısın msn den yazıyorum yıllardır bır cevap bıle gelmıyor ozledık valla muhabbetını

Kanka afedersin ÜDS sınavı için şehir dışına çıkmıştım msn'e girme şansım olmadı. Birazdan dışarı çıkmam lazım ama dönünce ilk iş msn'i açacağım, buralarda olursan konuşuruz. Tahminen 3-4 gibi gelmiş olurum. Ben de özledim senin muhabbetini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Oyunun fiyatı ShopTo'da bile tuzlu baya. (100 kağıt)

Ona bakarsan NBA2k10'unda fiyatı 78 TL (kargo dahil) ama Türkiye'de 65 TL'den satılıyor... Mucize bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theraptorx -- 8 Ekim 2009; 13:17:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arsenic

quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Arsenıc kardes hayattamısın msn den yazıyorum yıllardır bır cevap bıle gelmıyor ozledık valla muhabbetını

Kanka afedersin ÜDS sınavı için şehir dışına çıkmıştım msn'e girme şansım olmadı. Birazdan dışarı çıkmam lazım ama dönünce ilk iş msn'i açacağım, buralarda olursan konuşuruz. Tahminen 3-4 gibi gelmiş olurum. Ben de özledim senin muhabbetini.

Eyvallah bende ıse baslayacam evrak toparlıyorum ıste olmadı aksam gorusuruz

• Arkadaşlar oyunu gittigidiyor üzerinden havuz elektronikten 106 tl ye alabilirsiniz.Bundan önce burdan oyun aldım.Çok güvenilir biyer.Tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_38

Arkadaşlar oyunu gittigidiyor üzerinden havuz elektronikten 106 tl ye alabilirsiniz.Bundan önce burdan oyun aldım.Çok güvenilir biyer.Tavsiye ederim

Açıkcası 106TL oraya vereceğime 87 TL'ye mymemoryden alırım
  • En geç çıktıktan 2 ay sonraya kalmaz 85 liralara alınır oyun.
  • Ben çıkış fiyatının 85-90 TL olacağını düşünüyorum. Zaten forumdada yazılmıştı, bir arkadaş 85 TL'den satacak diye...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weycell 61

En geç çıktıktan 2 ay sonraya kalmaz 85 liralara alınır oyun.

Tabi 2 ay saberedecek kadar sabrımız varsa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

quote:

Ona bakarsan NBA2k10'unda fiyatı 78 TL (kargo dahil) ama Türkiye'de 65 TL'den satılıyor... Mucize bekliyoruz

Hmmm arada böyle fiyat dengesizlikleri oluyor tabiki.

• quote:

Ben çıkış fiyatının 85-90 TL olacağını düşünüyorum. Zaten forumdada yazılmıştı, bir arkadaş 85 TL'den satacak diye...

2 ayda ben o oyunu 2 kere bitirir, multi playerda en son level olur, açılabilecek her şeyi açar, hatta klan kurar adamlarla maç yapmaya başlarız :
  • quote:

quote:

Bu oyunu 65 ten satarlarsa 2 tane alırım .bi as bide yedek

hayaller aleminden uyanın bu oyunun türkiyeye ilk geldiğindeki satış fiyatı en az 100 olur

• quote:

Orijinalden alıntı: _2FAST4U_

quote:

quote:

Bu oyunu 65 ten satarlarsa 2 tane alırım .bi as bide yedek

hayaller aleminden uyanın bu oyunun türkiyeye ilk geldiğindeki satış fiyatı en az 100 olur

yedek bende dursun

• Anlaşıldı. Oyunu hemen alamayacağım. UC2 alana kadar Tekken 6 ve EyePet kasıcam.
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.