Şimdi Ara

Uncharted 2: Among Thieves™ (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.459
Cevap
4
Favori
162.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ılk oyunda tek sevmedıgım sey sacma sapan yaratıklardı bu oyundada var tuhhh beeeea
  • Mert taa o zamandan bilmisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: el_turco_06

ılk oyunda tek sevmedıgım sey sacma sapan yaratıklardı bu oyundada var tuhhh beeeea

.
    Aynen bende uyuz olmuştum ve yine karşımıza yaratıklar çıkacak pek bu oyunun yapısına yakıştıramıyorum yaratık olayını. İlk oyunda birçok Trophy'yi açmıştım hatta açılmadık çok az bir Trophy kaldı yanlıs hatırlamıyorsam onlarada kasmam artık zaten ikinci oyuna aktarılabilme olayı güzel olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 7 Ekim 2009; 23:42:11 >
  • ya neden spoiler verdiniz ya
  • OOO SÜPER KARLI KARLI KAR CANAVARLARI
  • Isterseniz resmi sileyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrStark

Aslında güzel yaratık olması arkadaşlar bakın indiana jones dada böyledir bu tarz lanet olaylarında olur keşfedilmemiş yerlere gidiyoruz sonuçta heryerdende oyundaki normal düşmanlarımız çıksa off bune be ordumu var bune derdik farklı bi tad veriyo bu tarz olaylar ve inanın bir hazine ve lanetli hazine konularında bu tarz olaylar çok olmuş tarihte yani lanetten yada zamanla çok az kalan garip canlılar varmış eskiden tabi bunlar gerçekmi bilgi yok.

Fakat yani illaki olur bu tarz öğeler oyuna tad gelsin diye ki ben spoiler yiye yiye konuyu bile çözdüm mekanları tahmin edemiyorum ama aklımdaki senaryo oyunun hikayesiyle birebir uyuştu fazla lost izlemekten tabi kafa teori yapmaktan teorist oldum attığım şeyler hep tutmaya başladı lost izledikten sonra yinede konunun önemli kısımları tahmin ettiğim gibi çıksada hala aynı heyecan var bende beklemeye devam.

Yaa bırak dandik diziler izliyorsun paso.
    İlk oyunu birinci bitirdiğimde yaratıkları görünce ne oluyor lan saçmalamışlar demiştim. İkinci bitirdiğimde ise fark ettim ki oyunun epik yapısını çok daha geliştiriyor bu bölüm. Ve gerçekten zevkli. Nişan alma sistemini kullanmadığımız karambole taradığımız tek bölüm. Acayip bir panikle oynuyoruz bu bölümde. Gerilim filmi gibi. Bence yeni oyunda olması da güzel. Birde oyundaki oynanışı farklılaştırıyordu bu bölüm. Normalde saklanıp adamlara görünmeden ateş ediyorduk oyunun genelinde. Ama bu bölümde saklanmak işe yaramıyor direk yanına koşuyor yaratıklar. Farklı bir strateji ile oynaman gerekiyordu. Güzeldi yani. Ama spoilerı yedik yine..

• arkadaslar bu oyun gercekten cok tutacakmı multısı sızce nasıl olur, yorumlarınızı alabılırmıyım cunku bır karar vermem lazım, ya bu yada MW2
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepblue

arkadaslar bu oyun gercekten cok tutacakmı multısı sızce nasıl olur, yorumlarınızı alabılırmıyım cunku bır karar vermem lazım, ya bu yada MW2

Multiplayer deneme sürümünü oynadım ve açık ara en çok keyif aldığım multiplayer oyunla karşılaştım. Tek kelimeyle bayıldım. MW2'yi bilemiyorum tabi ama Uncharted 2'nin çok tutacağına hiç şüphe yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: luisliu

quote:

Orijinalden alıntı: deepblue

arkadaslar bu oyun gercekten cok tutacakmı multısı sızce nasıl olur, yorumlarınızı alabılırmıyım cunku bır karar vermem lazım, ya bu yada MW2

Multiplayer deneme sürümünü oynadım ve açık ara en çok keyif aldığım multiplayer oyunla karşılaştım. Tek kelimeyle bayıldım. MW2'yi bilemiyorum tabi ama Uncharted 2'nin çok tutacağına hiç şüphe yok.

Multi açısından Modern Warfare 2 en çok tutan oyun olacaktır hatta Uncharted 2'nin multisi açısından kötü olacak MW 2'nin çıkması.
  • Multiplayer demişken... Uncharted 2 multiplayer modları için ilk indirilebilir içeriğe dair bir haber çıktı. İndirilebilir içerikler competitive modlara yönelik olacakmış.

Ayrıntılar için:

Uncharted 2 indirilebilir içerik
  • bir review daha geldi :http://www.gamespot.com/ps3/action/uncharted2amongthieves/review.html?tag=topslot;thumb;1

ve uncharted 2: among thieves, playstation 3 için çıkmış en iyi oyunlar listesine 3. sıradan girerek oraya yerleşti :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clexitt -- 8 Ekim 2009; 2:09:29 >
  • Demonun ana menüsündeki trailerı arka arkaya üç kez izledim. O nasıl bir tanıtımdır önceki günlerde izlediğimdede bana yine aynı heyecanı yaşattı. Mgs 4 ve Uncharted 2 şimdiye kadar izlediğim en iyi trailer'lar. Bu oyun bir çıksın nirvanaya ulaşacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrStark

God Of War 3 ü de unutmayalım ne kadar uncharted benim için en iyi oyun olsada gerçekten gelmiş geçmiş en görkemli savaşı bize yaşatıcak olan Kratos türklerin ona verdiği diğer isimle ise The Deli Oğlan bu sefer olmpus u zeus u hades i allah ne verdiyse yada zeus ne verdiyse alayına isyan modunda herkesi biçmeye geliyo titan kankalarıyla onun trailerıda dehşet ötesi olmuş.

13 yıldan uzun zamandır bilgisayar oyunu oynarım. Bazılarını hastalık derecesinde takıntı haline bile getirmiştim(bkz: wow ile gecen 4.5 sene) Ama GoW çok ayrı birşey. Katliam yaparken bile hikayesinde yaşattığı bir duygusallık var. Filmi çıksa da ilk günden gitsek. Bu arada hangi trailerdan bahsediyorsun?

• illede uncharted.....ps 3 ü aldığımda yanında resistance 1 ve unchartedi vermişlerdi..bende dudak bükmüştüm(cihazla veriyorlar..dandik oyun diye)....ama bir oyunda oynanabilirlik ve eğlence bu kadar olur...2 yi bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: _2FAST4U_

Naughty Dog,Uncharted 2 DLC'sini Detaya Kavuşturdu

Naughty Dog'un çoklu oyun modu tasarımcısı Justin Richmond, önümüzdeki dönem içerisinde yayınlanmak üzere Uncharted 2 DLC'si üzerinde çalıştığını açıkladı.

Sony'nin Londra merkezinde konu hakkında açıklama yapan Richmond; " Göreceğiniz DLC'ler daha çok rekabete dayalı tipte: daha fazla harita, daha fazla mod gibi içerikler olacak. Co-op bölümü süre olarak bir hayli uzun. Tabii buna bağlı olarak boyutuda büyük. İndirmek istediğinizde de boyutun büyük olması kadar doğal birşey yok.

Oyunun co-op modu beni büyüledi ve sıradaki oyunda bu moda eklemek istediğimiz yenilikler olacak."

Naughty Dog'un özellikle co-op modu ile harika bir iş çıkardığını, daha önce hiç bir oyunda böylesine bir deneyimin yaşatmadığını iddia eden Richmond, gelecek Uncharted oyun veya oyunlarına kasıtla; Uncharted 2 hikayesinden yola çıkılarak, bir sonraki oyunda kullanmak üzere pek çok öğenin bulunduğunuda dile getirdi;

"Drake hakkında bahsetmediğimiz pek çok yer var. Kimsenin bilmediği ancak bizim bildiğimiz bu eğlenceli karakterin geçmişinde yaşananları göreceksiniz... Drake'in size anlatacağı daha çok hikayesi olacak." Bu açıklamalara ek olarak Naughty Dog iletişim patronu Arne Meyer, Uncharted oyununu seri olarak gördüklerini ve kesinlikle devam oyunu yapmak istediklerini açıkladı.

Böylece hem Playstation markası hem de oyun dünyası başarılı bir oyuna daha merhaba demiş oluyor.

Kaynak

tutmayın beni,

erol şimdiden psn network card için para biriktirelim o zaman

• Acaba oyun fifa10 gibi erken gelirmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: e.c.i

Acaba oyun fifa10 gibi erken gelirmi ?

Yarın yada c.tesi günü gelebilirmiş..

Ulen sabri...
    />
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

quote:

Orijinalden alıntı: e.c.i

Acaba oyun fifa10 gibi erken gelirmi ?

Yarın yada c.tesi günü gelebilirmiş..

Ulen sabri...
    />

sabri beni öldürdü sabah sabah gözümden yaşlar geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: offendicula

quote:

Orijinalden alıntı: _2FAST4U_

Naughty Dog,Uncharted 2 DLC'sini Detaya Kavuşturdu

Naughty Dog'un çoklu oyun modu tasarımcısı Justin Richmond, önümüzdeki dönem içerisinde yayınlanmak üzere Uncharted 2 DLC'si üzerinde çalıştığını açıkladı.

Sony'nin Londra merkezinde konu hakkında açıklama yapan Richmond; " Göreceğiniz DLC'ler daha çok rekabete dayalı tipte: daha fazla harita, daha fazla mod gibi içerikler olacak. Co-op bölümü süre olarak bir hayli uzun. Tabii buna bağlı olarak boyutuda büyük. İndirmek istediğinizde de boyutun büyük olması kadar doğal birşey yok.

Oyunun co-op modu beni büyüledi ve sıradaki oyunda bu moda eklemek istediğimiz yenilikler olacak."

Naughty Dog'un özellikle co-op modu ile harika bir iş çıkardığını, daha önce hiç bir oyunda böylesine bir deneyimin yaşatmadığını iddia eden Richmond, gelecek Uncharted oyun veya oyunlarına kasıtla; Uncharted 2 hikayesinden yola çıkılarak, bir sonraki oyunda kullanmak üzere pek çok öğenin bulunduğunuda dile getirdi;

"Drake hakkında bahsetmediğimiz pek çok yer var. Kimsenin bilmediği ancak bizim bildiğimiz bu eğlenceli karakterin geçmişinde yaşananları göreceksiniz... Drake'in size anlatacağı daha çok hikayesi olacak." Bu açıklamalara ek olarak Naughty Dog iletişim patronu Arne Meyer, Uncharted oyununu seri olarak gördüklerini ve kesinlikle devam oyunu yapmak istediklerini açıkladı.

Böylece hem Playstation markası hem de oyun dünyası başarılı bir oyuna daha merhaba demiş oluyor.

Kaynak

tutmayın beni,

erol şimdiden psn network card için para biriktirelim o zaman

Ben aldım bile orçun

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.