Şimdi Ara

üni nerde okunmali (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
6
Favori
3.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sánchez

Şehir dışında okuyorum şuan aile yanında okumak için canımı verirdim.

Şehir dışında okuyorum şu an ve halimden aşırı memnunum. Kendi evimdeki rahatlığa ailemin yanında ulaşamıyorum.
  • Sehirdisin da surunuyorum suan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kayseride okunmaz
  • hakkari
  • Hangisi daha kolayına gelirse öyle yap

Şehirdışında okuyorum keşke bursada kalsaydım diyorum ama şehirdışında olunca karışan yok eden yok.Ama yemekte yok
  • İstanbulda okuma, İzmir eskisehir balıkesir mersin canakkale olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dışarıda okuyorum ama aile yanında okumak en iyisi ben çok pişmanım dışarıda olduğuma hele hele durumunuz çok iyi değilse sakın okumayın dışarıda. Yok idare ediyorsun hayatı ogreniyorsun gibi zırvalar duyup dışarıda okuma.

• Rahatlık falan aile ama yeri gelir notları bilmeseler daha iyi dersen dışarı tabi ki bu arada balıkesirin neresindesiniz? Bende balıkesirliyim

• Kesinlikle ailenjn yaninda oku dostum.Oyle bi imkanin varsa kacirma sakin derim.Eger uzaga gidersen cok pisman olursun.Ortam kuramama, masraflar falan ugrasma bence

• balikesirliyim merkezde yapacak bişi yok gelmeyin ilçeler daha iyi edremit burhaniye bandırma gönen vs merkezden daha güzel yerler
    bende çanakkale kocaeli düşünüyorum puana göre tabi yapıcaz bişiler artık
  • yaşadığın şehirdeki üni cazip geliyorsa beklemeni önermem pek. Ama tabi odtü boğaziçi kazandıysan falan da gidip balıkesirdeki ünide okuma bence
  • Yaşadığın şehirde, ailenin yanında oku üniversiteni. Maddi durumun çok iyi durumdaysa o zaman Ankara'da okumanı tavsiye ederim ama onun dışında büyük bir külfet.
  • İstanbul rüya gibide trafiği manyağı off off.
    Ankara'ya gezmeye gittim rahat şehir ama İstanbuldan sonra bilmiyorum sakin geldi.
    Macera isteğin ve paran varsa İstanbul.
  • Balıkesirliyim üniversiteye Bursa'ya geldim.Görükle Balıkesir arası yakın istediğim zaman gitme şansım var.Şimdilik memnunum

Bu arada araba vaadine kanıp da üzülme.Seneye hatırlatırsın bu lafımı :)

• Dışarda okuyorum eve geldim vızelerden sonra gitmek istemiyorum

Ancak şehir dışı bazı seyler katıyor insanlara..

Ama kendi şehri o evin rahatlığını hıcbıseye değişmem yurt hayatı sefillik heleede sehrınde i.ö okursan çık rahatsın

Sehırden dısında olacaksada yakın yer olmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 14 Kasım 2014; 21:01:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jewish

Hocam ben bu sene izmirden gittin begenemedim uni. Dagin basinda merkeze uzak ki merkezdeki insanlar zaten ayri mesele. Ha anadoludan geliyorsan begenirsin ama 3 buyuk veya kiyi sehirlerinden gelen adama zor.

Bölüm ne dostum
  • Aile yaninda oku diyen ve onu artılayan herkes. Uni ortami olmayan evden okula okuldan eve giden asosyal tiplerdir acik ve net.

Asil hayati ortami unide ogrenirsin kesinlikle ayri sehre git oku. İzmir Bursa Eskisehir onerilerim.

Ha yok cok aileceyim diyosan yakin bi sehirde oku

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jerichoholiccc

Dışarıda okuyorum ama aile yanında okumak en iyisi ben çok pişmanım dışarıda olduğuma hele hele durumunuz çok iyi değilse sakın okumayın dışarıda. Yok idare ediyorsun hayatı ogreniyorsun gibi zırvalar duyup dışarıda okuma.

+1
    sırf bunu bildiğim için sakarya kocaeli ilk tercihlerim arasında yer alacak tabikide ilk tercihim istanbul olacak ama gelmezse arkaya kocaeli sakarya yazacağım eve gidip gelmesi kolay olsun diye

• Aile yanindan ayrilicam yeter rahat olucam takilcam falan gibi Ergen triplerine sakin girme ailenin yaninda krallar gibi oku

• quote:

Orijinalden alıntı: Jewish

Hocam ben bu sene izmirden gittin begenemedim uni. Dagin basinda merkeze uzak ki merkezdeki insanlar zaten ayri mesele. Ha anadoludan geliyorsan begenirsin ama 3 buyuk veya kiyi sehirlerinden gelen adama zor.

Boşver uzak olsun.Merkezde bişey yok zaten bosna yeter.

Bu arada konyada okumuyorum, sadece arkadaşı ziyarete gittim bir kereliğine.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.