Şimdi Ara

üni nerde okunmali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
6
Favori
3.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üniyi kendi şehrimde okumak istiyorum(balikesir) ailemle kalicam tabiki araba rahatlik falan durumlarindan dolayi sizce evde okumakmo iyi disarda okumakmi? Disardaysa neresi

• Tabiki Ankara
    İstanbul da yaşıyorum
  • Eskisehir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurergunnn

Eskisehir?
    Kesinlikle ailenin yanında oku. Zaten 2-4 yıl sonra zorluk çekeceksin, iş yaşamı v.s. Bu yıllarının tadını çıkar. Şehir dışı lafta güzel gelir ama sonrasında pişman olursun.(zorlanırsın)
  • Sivas değil =]
  • Şehir dışında okuyorum şuan aile yanında okumak için canımı verirdim.
  • şehır dışında oku kesınlıkle
  • Para yoksa okuma bile.
  • Surfer Rosa kullanıcısına yanıt
    Sanayiye mi gidek
  • Ailem istanbulda ben izmire geldim tekrar hazirlanip ankaraya gecmeyi dusunuyorum. Kesinlikle universite aileden uzak okunmali hatta bittiginde artik ailenin yanina falan donulmemeli. Universite sinavina hazirlanmasm belki calisirdim bile. Hem birey olma hemde aileme daha fazla yuk olmamak acisindan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShawShank97

Sivas değil =]

Yooo gayet guzel okunuyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mister Spak

quote:

Orijinalden alıntı: ShawShank97

Sivas değil =]

Yooo gayet guzel okunuyo

Alıntıları Göster
    İstanbul'da değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

İstanbul'da değil

Alıntıları Göster
    şehir dışında
  • KESİNLİKLE AİLENİN YANINDA. Olmadı ikinci uçuncu sınıfta eve çıkarsın ama ailenin orada sana her zaman açık kapı olarak durduğunu bilmen sana inanılmaz guç verir. Eve çıkarsan bir sıkıntı yaşadığında kimsenin ağız kokusunu çekmen gerekmez, en kotu ailenin yanına dönersin. En buyuk pişmanlığım bu, o yaşlarda aileden uzak yaşama fikri cazip geliyordu kalktım iatanbuldan trabzona geldim. Saçlarım beyazladı, okulu uzattım... Sen sen ol tecrübeli abinin sozunu dinle. Çok sıkıntılar çektim ben. Bazısı aileden uzak mutlu olmuştur belki, ama mutlu olamazsan cehennem gibi geçecek 4 yıl (en az) seni bekliyor.
  • bamberg B kullanıcısına yanıt
    Eyvallah dediğin gibi yapicam güzel açıklamışsin sagol
  • Şehir dışında oku.Üniversitede sadece ders görmezsin, kalın kitaplardan çok şey öğrenirsin ama daha önemlisi üniversitede gerçek hayatı öğrenirsin.1 liranın değerini, dostluğun değerini, hayatın zorluğunu vb vb vb.Bunlar uzayıp gider.Peki neden bunları lisede değil de üniversitede öğrenir insan?Çünkü tek başına kaldığın için.Bu hayatta tek başınasın.Ailen bile yok aslında yanında.Onlar bir süreliğine yanında.Sonra sen,sensin.Sen olursun.
    İlk başlarda çok zor gelecek ama alışacaksın, alışmak zorundasın.
    Ama yok ben annemi babamı evimi çok özlerim dersen sen bilirsin.Hayattan birhaber yaşamaya devam et.Üniversite okuyorum diye dolaşırsın üniversiteyi bitirdim dersin ama sen aslında hiçbir şey öğrenmemiş olursun.
    Bunlar 2. sınıf bir üniversite öğrencisinden tavsiyeler.Burda ben çok garip şeyler yaşadım.Ailemle, çevremle, her şeyle.Ben burda sadece üniversite okumuyorum.Hayatı da öğreniyorum.Haydi selametle.

• bamberg B kullanıcısına yanıt
    Benim de saçlarım beyazladı, benim de okulum uzadı ama yine de sana katılmıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Persona Non Grata

Şehir dışında oku.Üniversitede sadece ders görmezsin, kalın kitaplardan çok şey öğrenirsin ama daha önemlisi üniversitede gerçek hayatı öğrenirsin.1 liranın değerini, dostluğun değerini, hayatın zorluğunu vb vb vb.Bunlar uzayıp gider.Peki neden bunları lisede değil de üniversitede öğrenir insan?Çünkü tek başına kaldığın için.Bu hayatta tek başınasın.Ailen bile yok aslında yanında.Onlar bir süreliğine yanında.Sonra sen,sensin.Sen olursun.
    Ama yok ben annemi babamı evimi çok özlerim dersen sen bilirsin.Hayattan birhaber yaşamaya devam et.Üniversite okuyorum diye dolaşırsın üniversiteyi bitirdim dersin ama sen aslında hiçbir şey öğrenmemiş olursun.
    Bunlar 2. sınıf bir üniversite öğrencisinden tavsiyeler.Burda ben çok garip şeyler yaşadım.Ailemle, çevremle, her şeyle.Ben burda sadece üniversite okumuyorum.Hayatı da öğreniyorum.Haydi selametle.

Çok doğru. Üniversite insana belirli bir parayla geçinmeyi, doğru şeylere para harcamayı ve paranın değerini öğretiyor. Bunlara ek olarak sorumlulukların da arttığı için olgunlaşıyorsun. Bu yüzden ailenin yanında okumamak hayata alışmak için ilk adım

• quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

quote:

Orijinalden alıntı: Persona Non Grata

Şehir dışında oku.Üniversitede sadece ders görmezsin, kalın kitaplardan çok şey öğrenirsin ama daha önemlisi üniversitede gerçek hayatı öğrenirsin.1 liranın değerini, dostluğun değerini, hayatın zorluğunu vb vb vb.Bunlar uzayıp gider.Peki neden bunları lisede değil de üniversitede öğrenir insan?Çünkü tek başına kaldığın için.Bu hayatta tek başınasın.Ailen bile yok aslında yanında.Onlar bir süreliğine yanında.Sonra sen,sensin.Sen olursun.

Çok doğru. Üniversite insana belirli bir parayla geçinmeyi, doğru şeylere para harcamayı ve paranın değerini öğretiyor. Bunlara ek olarak sorumlulukların da arttığı için olgunlaşıyorsun. Bu yüzden ailenin yanında okumamak hayata alışmak için ilk adım

Alıntıları Göster
    miami beach

• quote:

Orijinalden alıntı: paratuzağı

miami beach

Alıntıları Göster
    Anadoluya gitmiyorsan eğer balıkesirde kalmak daha iyi. İzmir'e İstanbul'a yakın nispeten. Körfez 1.5 saat. Balıkesirden kütahyaya okumaya gitmiştim. Balıkesir çok da iyi biryer olmasa da anadolu köy gibi kalıyor. Balıkesirde kal pişman olmazsın.

Eğer İstanbul-İzmir, sağlam üniversiteye gideceksen git tabi şehrin önemi olmaz.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.