Şimdi Ara

üni nerde okunmali (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
6
Favori
3.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Yvonne Strzechowski

İstanbulda mi yasiyorsun?

Hayır, küçük bir ege şehrinde yaşıyorum. Deniz yok.
  • okuduğun bölüme bağlı ama kpss tarzı bir şeye gireceksen kesinlikle ailenin yanında oku.şuan ailemden uzağım çok özledim ailemi,memleketimi.seneye yatay geçişle memlekete geçmeyi bile düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla kardesim bu trafik bu insan yığını cekilmiyor inan bana. 15 milyon olmuş bu şehir ama altyapısı max 6-7 milyon insani kaldiricak düzeyde. Yazın bi nebze güzel bir şehir ancak kisin resmen çile.

Hayat canlı falan filan hikaye inan bana senin yasadigin küçük ege şehri cok daha rahattır. Belki sosyal hayat daha kısıtlıdır ama sosyal hayatin aktif olduğu başka şehirler de var orneklerimdeki gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Valla kardesim bu trafik bu insan yığını cekilmiyor inan bana. 15 milyon olmuş bu şehir ama altyapısı max 6-7 milyon insani kaldiricak düzeyde. Yazın bi nebze güzel bir şehir ancak kisin resmen çile.

Hayat canlı falan filan hikaye inan bana senin yasadigin küçük ege şehri cok daha rahattır. Belki sosyal hayat daha kısıtlıdır ama sosyal hayatin aktif olduğu başka şehirler de var orneklerimdeki gibi.

İzmir'de okuyorum hocam zaten. Sadece yorumunuzu merak etmiştim. İzmir'e ne diyorsunuz?

• İstanbul-İzmir-Antalya-Eskişehir

5. bi seçenek göremiyorum.
  • Kesinlikle hem şehirleşme hem nufus olarak çok daha yasanabilir bi yer bence izmir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şehir dışındayım ilk senem eve çıktım araba aldım, herşeyim var.
    yinede mutsuzum arkadaş.
    aile yanı iyidir.
  • piribarbaros P kullanıcısına yanıt
    Ankara veya hacettepe tarih yazicam istanbula donmeyecegim icin. Izmir rahar genel olarak.

• Ya yasadigi sehirde okuma sansi olmayanlar ne olcak?Mecbur kaldik bir kere

• quote:

Orijinalden alıntı: %95

quote:

Valla kardesim bu trafik bu insan yığını cekilmiyor inan bana. 15 milyon olmuş bu şehir ama altyapısı max 6-7 milyon insani kaldiricak düzeyde. Yazın bi nebze güzel bir şehir ancak kisin resmen çile.

İzmir'de okuyorum hocam zaten. Sadece yorumunuzu merak etmiştim. İzmir'e ne diyorsunuz?

Hocam izmiri anlatin biraz zorluklari iyi yonleri vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: piribarbaros

quote:

quote:

İzmir'de ulaşım çok kolay, otobüsler vb. genelde kalabalık olmuyor (ya da ben denk gelmiyorum).. Onun dışında 2-3 bölge var gezilebilecek, takılınabilecek: bornova, konak, karşıyaka , sıcaklık olarak yazın çekilmiyor, ekim-kasım gibi havalar gayet iyi, bakalım kışın ne olacak merakla bekliyoruz. Sen sor aklına gelen başka bir şey varsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: percy444loraine

üniversiteyi bu sene bitirdim . ilk 1 ay çook zor geliyor daha sonra iyi ki dışarda okumuşum diyorsun. o kadar çok şey öğreniyorsun ki .ev arkadaşlarınla eve çıktığın zaman meğerse baban nelerle uğraşıyormuş onu öğreniyorsun.gece 3 de azmı çıkıp çorba içtik :D ailenin yanında çıkamazsın gece bir yere. karı kız olayı ise bam başka bir dünya ailenin yanında her şey çook zor . gideceğin şehirde çok önemli doğu şehirlerine gitme çünkü şehirlerde hiç bişe yok .büyük şehirlere gitmeye özelliklede deniz varsa tadından yinmez:D ilk 1 aylık zorluk dışında cennet. (yurtta sakın kalma hemen arkadaş bul ve eve çık :)

Farklı Şehirde okuyorum karı kız namına bir şey görmedim pek

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: piribarbaros

quote:

quote:

İzmir'de ulaşım çok kolay, otobüsler vb. genelde kalabalık olmuyor (ya da ben denk gelmiyorum).. Onun dışında 2-3 bölge var gezilebilecek, takılınabilecek: bornova, konak, karşıyaka , sıcaklık olarak yazın çekilmiyor, ekim-kasım gibi havalar gayet iyi, bakalım kışın ne olacak merakla bekliyoruz. Sen sor aklına gelen başka bir şey varsa.

Hocam ecz. Istiyorum Ege Ank. Universiteleriyle yarisabilir mi ?
    Abim sayesind azcok ortamlari biliyorum ancakizmirin gece hayati arkkadasliklari nasildir aklimda ank. Izmir esk. Var dedigim gibi abim sayesinde bbiliyorum ama yasitlarimdan da bilgi almak istiyorum.
    Internette hep izmir icin gevsek,rahat milletin daha cok u.kur odakli yasadini okuyorum bide senden ogrenmek isterim.a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piribarbaros -- 21 Kasım 2014; 4:24:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lTUBORGl

İstanbul-İzmir-Antalya-Eskişehir

5. bi seçenek göremiyorum.
    Kocaeli

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.